Anexann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Σε τόσα άρθρα έχω διαβάσει για interference ασύρματων τηλεφώνων σε Wi-Fi δίκτυα. Δεδομένου ότι το DECT έχει operating freq. 1.9MHz (αν δεν κάνω λάθος), σίγουρα τα DECT τηλέφωνα δεν παρενοχλούν τα Wi-Fi δίκτυα. Μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι;
Angeldust Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Den kserw stin 8ewria ti ginetai, sthn praksh pantws den yparxei kanena problima. Exw sto spiti Wi-Fi kai DECT asyrmato kai ola ok, den eixa pote problima me paremboles kai ta sxetika...
kirimis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Και εγω εχω ακουσει περι DECT και Wifi αλλα στην πραξη (ως κατοχος Dect και δικτυου wifi) διαπιστωνω πως ολα ειναι ΟΚ, δεν εχω δει ουτε καθυστερησεις στο δικτυο ουτε διακοπες στην λειτουργια...
xaotikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ο γούγλης μπορεί να βοηθήσει οπότε http://einstein.informatik.uni-oldenburg.de/rechnernetze/seite24.htm Εδώ με μια πολύ γρήγορη ματιά λέει ότι τα DECT παίζουν μεταξύ 1800-1900 οπότε αν δεν κάνω λάθος για να επηρεάσει τα 2.4 του wireless πρέπει κάποια αρμονική που πλησιάζει τους 2.4 να έχει αρκετή ισχύ να επηρεάσει την επικοινωνία μεταξύ 2 wireless συσκευών. Όμως τα DECT έτσι κιαλλιώς εκπέμπουν χαμηλά οπότε τέτοιες αρμονικές είναι αμελλητέες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.