Προς το περιεχόμενο

Fantastic Four

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα χτες. Μου αρεσε πολυ! Εντυπωσεις θετικοτατες, ειναι ταινια marvel με κεφαλαια. Εχει λιγοτερο βαθος συγκριτικα με το Xmen 2, αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι επιφανειακο. Φερνει ποιο πολυ στο Xmen 1 οπου γινεται η εισαγωγη των χαρακτηρων. Δεν ειναι πολυ σκοτεινο, εχει σκηνες νυχτα μερα, δεν εχει βαρυ υφος αλλα μαλλον ευχαριστο. Για τους φανατικους της Marvel ειναι must, βλεπεται ομως ευχαριστα απο ολους.

Στα αρνητικα η απαρατηρητη μουσικη και το οτι δεν ξεχωριζει καποιος απο το cast. Οχι οτι ειναι κακο οπως αναφερεται σε reviews, αλλα δεν ξεχωριζει καποιος ως πρωταγωνιστης οπως πχ στο Xmen o Logan. Η ιστορια δεν εμβαθυνει τοσο στους χαρακτηρες οσο στις αντιδρασεις απο την μεταλλαξη τους. Το οποιο εχει ομως πολυ ενδιαφερον!

Μπραβο και στον αγνωστο σκηνοθετη Tim Story που τα καταφερε μια χαρα. Τα πλανα ειναι πολυ πετυχημενα, οι σκηνες μαχης ειναι θεαματικοτατες, ξεχωριζουν οι πτωσεις απο ψηλα. Σε βαζει κυριολεκτικα μεσα στην ταινια. Δειτε το σε καλη αιθουσα οπωσδηποτε.

Τα εφε ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Δημοσ.
Τα πλανα ειναι πολυ πετυχημενα' date=' οι σκηνες μαχης ειναι θεαματικοτατες, ξεχωριζουν οι πτωσεις απο ψηλα. Σε βαζει κυριολεκτικα μεσα στην ταινια. Δειτε το σε καλη αιθουσα οπωσδηποτε.

Τα εφε ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ![/quote']

Pies mahes vre gspock?2 itan oles+oles.I teliki kratise 1.5 lepto.Eleos.....

ta effects odos fadastika.

ps.An thes na dis ptosis,checkare to The descent.Eki peftoun alla den boroun na fonaxoun "flamer"........

Δημοσ.

SPOILERS

Γιατι η διασωση των πυροσβεστων δε μετραει? Η οταν φουνταρε ο λαστιχανθρωπος? η Οταν φουνταραν ο Τhing και ο Doom?

END OF SPOILERS

Εμενα με ικανοποιησε, τι να κανουν δηλαδη να παλευουν ολη την ωρα?

Το "flame on" (οχι flamer) που φωναξε ο Πυρσος ειναι η δυναμη του που εκδηλωνεται οταν φτανει σε τετοιες καταστασεις. Στο κομικ ετσι ηταν, φωναζε αυτο ακριβως. Οποιος παει να δει αυτη την ταινια θελει να δει πως το μεταφερουν αυτο απο το κομικ και πιστευω το πετυχανε απολυτα. Εγω αυτο ηθελα να δω, οχι να σκασει κατω σαν καρπουζι... :lol:

Δεν εχω δει το Descent, εχω δει το Matrix 2 ομως οταν φουνταρε με τη moto η Trinity και ηταν σαν να φουνταρω εγω... Σε καλα σινεμα ΜΟΝΟ ε? DVD ουτε για αστειο. Ετσι και το Fantastic 4, η σκηνοθεσια του με εντυπωσιασε. Οχι μονο στις πτωσεις, ειχε φοβερες σκηνες οπως και η αρχικη οπου γινεται το ατυχημα: φοβερο bullet time το οποιο λατρευω (αλα Max Payne)!

Επισης μου αρεσε το οτι ασχοληθηκε παρα πολυ με τις ειδικες δυναμεις του καθενος και το πως τις διαπιστωναν.

Δυστυχως το κομικ δεν ετυχε της αντιστοιχης με το εξωτερικο μεταχειρισης στη χωρα μας. Οι συγκεκριμενοι ηρωες ειναι σχετικα αγνωστοι συγκριτικα με αλλους ηρωες της Marvel. Η μεταφορα τους ομως στη μεγαλη οθονη ειναι πολυ καλη για οσους τους ξερουν.

Δημοσ.

Το καλό ειναι οτι πηγαίνεις ξέροντας τι θα δεις, δεν έχεις πολλές απαιτήσεις ουτε σου έχουν παρουσίασει την ταινια ως the next big thing!!!(Μυρίζει war of the worlds η μου φαίνεται?!)

2 καλοκαιρινές ευχάριστες ώρες ,με αρκετά εφε,ξυλίκι,χαβαλε και φυσικά....η θεα...το απόλυτο...τι γυναίκα θεέ μου!!!

Οτι ακριβώς χρειάζεται ο ανδρικός οργανισμός για να ισσοροπήσει μετά απο μια κουραστική μέρα!

Δημοσ.
Julian McMahon μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ......

(μαζεύει σάλια)

Θα συμφωνησω απολυτως!!!!!

Παλι τον κακο κανει ομως! Αυτο το βλεμμα-και τι βλέμμα!- το δολοφονικο φταιει! λολ!!

Δημοσ.

Είδα την ταινία χτες το βράδυ, έπαθα την πλάκα μου. Το κόμικ δεν το πολυδιάβαζα γιατί με ξενέρωνε αλλά η ταινία ήταν όλα τα λεφτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...