Προς το περιεχόμενο

Pda?

pern112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello every1!!!skeftomai na tsimphsw ena handheld alla moy hrte mia aporia. Ellhnikh glwssa yposthrizoyn?Diabazoyn h grafoyn dhladh ellhnika?ta menoy einai agglika h exei kykloforhsei kamia ekdosh toy microsoft mobile 2003 se ellhnikh glwssa?

kai kati allo, me aplh syndesh mesw usb toy pda me to pc exw prosbash internet sto pda?

skeftomai na tsimphsw ena dell h ena hp ipaq alla to tema glwssas einai shmantiko....thanx

Δημοσ.

Ελληνικά διαβάζουν για τί υποστηρίζουν unicode. Μάλιστα μπορείς με απλό copy να τραβήξεις TrueType fonts από τα desktop Windows στο PDA. Για να γραψεις όμως ελληνικά θα χρειαστείς πρόσθετη εμπορική εφαρμογή όπως της Beiks ή το Intertype της Paragon.

Νομίζω παλαιότερα η Paragon είχε εξελληνίσει και όλο το GUI. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει και για την τελευταία έκδοση του 2003.

Δημοσ.

Για ελληνικά υπάρχουν πολλές λύσεις. Υπάρχει ακόμα και αναγνώριση χειρόγραφου, με το PenReader.

Η καλύτερη λύση κατά την γνώμη μου είναι το Qtek 2020i που έχω. Έχει έλληνικό περιβάλλον (με επιλογή και για αγγλικό) και μεγάλο πληκτρολόγιο με ελληνικό Τ9 (το χρησιμοποιώ με το χέρι, χωρίς πενάκι).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα τα Qtek ppc που κυκλοφορούν στην Ελλάδα διαβάζουν και γράφουν ελληνικά κανονικότατα. Με ελληνικό (και αγγλικό κατ' επιλογήν) μενού, εννοείται. Χωρίς καμία πρόσθετη εφαρμογή, εννοείται!

Δημοσ.

Gia Internet meso cradle (usb) ta eixa kataferei sto Sony Clie mou kai milaga se filous mou meso MSN apo to palm! Alla den exei kanena noima pera apo tin plaka. Gia PPC den ksero ti ginetai

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...