Λαλάκης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Έχω κάποιο περίεργο πρόβλημα με το pc.Εκεί που παίζω η οθόνη κολάει ή κλείνει και κολάει και όλο το σύστημα.Τρέχω 3d mark2005 επαναληπτικά και διαπιστώνω ότι τα τεστ της κάρτας γραφικών τα τρέχει άνετα για όση ώρα και να τα βάλλω,ενώ της cpu κάπου στο μισάωρο κολάνε.Είναι δυνατόν να φταίει το cpu για τα κολήματα?Mπορεί να φταίει η οθόνη(γιατί μου έκανε κάτι τέτοιο όμως πάρρα πολύ σπάνια και στο παλιό pc)?Από θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα,δεν έχω κάνει overclocking,έχω αλλάξει μνήμες,ο σκληρός μου δείχνει μια χαρά και η κάρτα γραφικών λειτουργεί σωστά.Μητρική είναι και αυτή τσεκαρισμένη και με το τελευταίο bios.Τα στοιχεία του pc μου: Gigabyte k8vt800 pro AMD 64 bit 3000 2x512 twinmos DDR400 Maxtor 200gb 6B200M0 sata Live audigy 2 τροφοδοτικο 450 watt noname dvd-rw,dvd-rom,cd-rw. Τροφοδοτικό έχω αλλάξει ήδη μια φορά.Δοκίμασα να βγάλλω τη μια μνήμη την κάρτα ήχου και cdrw και dvdrom,αλλά πάλι τα ίδια.Έχω δοκιμάσει και πολλές εκδόσεις windows.Καμιά ιδέα? ps:sorry για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ post
manosone Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δοιμασε τα ολα ενα ενα.Αλλαξε σκληρο.(δεν ειναι αναγκη να παρεις καινουργιο.παρε κανενος φιλο σου)Αλλαξε αλλη μια φορα τροφοδοτικο(ουτε εδω ειναιι αναγκαιο να παρεις κανουργιο).Δοκιμασε και εναν αλλο επεξεργαστη...
manosone Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δοιμασε τα ολα ενα ενα.Αλλαξε σκληρο.(δεν ειναι αναγκη να παρεις καινουργιο.παρε κανενος φιλο σου)Αλλαξε αλλη μια φορα τροφοδοτικο(ουτε εδω ειναιι αναγκαιο να παρεις κανουργιο).Δοκιμασε και εναν αλλο επεξεργαστη...και αλλη οθονη. (Sorry για το διπλο.Δεν εγινε επιτηδες)
Λαλάκης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 H οθόνη μου είναι του 2000 philips 107b και η κάρτα γραφικών που ξέχασα να αναφέρω είναι η asus radeon 9600xt.
mpakle Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση των Catalyst να δείς αν αλλάζει κάτι. Εγώ έχω την 9500 και το παθαίνω απο έκδοση σε έκδοση. Βλεπω οτι το παθαινουν και αλλοι με τους 5.6 για παραδειγμα. Καλη τυχη
polidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Ean ta kolimata pou anafereis sinvenoun se stigmes pou den epivarineis simandika to systima sou kai poli sixna tote kovo provlima CPU 99%. Paromio provlima eixa kapote andimetopisi ta alaxa ola kai to mono pou eixe mini itane mitriki kai cpu piga danistika ena cpu apo kolito to perasa kai afto itane. Den pigene katholou to mialo mou sto cpu ala etixe provlimatiko.
Λαλάκης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ίσως και να είναι και αυτό.Στο 3dmark 2005 στο τεστ με το αερόστατο sto cpu test μου βγάζει 1-2 fps.Είναι χαμηλό νούμερο για AMD 64-bit 3000?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.