dim79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 dali,οντως δεν ειχα ξανακοιταξει τις θερμοκρασιες γι'αυτο & μου φανηκαν καπως...περιεργες...ομως,αφου ειναι φυσιολογικες για athlon,οκ... :smile: Αυτο που με ανησυχει ειναι οι στροφες του ανεμιστηρα...κοντα στις 6000 δεν ειναι πολλες?
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μπορεί να είναι πολλές μπορεί και όχι. Εξαρτάται από το πόση θερμοκρασία ανεβάζει το chipset. Δεν ξέρω αν η μητρική σου έχει smart fan control ή κάτι τέτοιο ουτωσώστε να ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές του ανεμιστήρα. Φιλικά Υ.Γ. Πάντως αν δεν κάνει θόρυβο και δεν σε ενοχλεί, άστο όπως είναι.
giorgos th. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 epeidi einai einai mikra ta fanakia auta kai den exoun megalo flowrate douleuoun se ipsiles strofes gia na feroun apotelesma.auto ta kanei thorivodi.opos eipe kai o dali13gr an den kanei thorivo asto.
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ αυτό που κάνω όταν το μικρό ανεμιστηράκι αρχίζει και κάνει θόρυβο είναι να το βγάλω. Αφού το ξεβιδώσω και βγάλω το βυσματάκι του' date=' με τη βοήθεια του οποίου παίρνει ρεύμα από την μητρική, το ξεσκονίζω και ανασηκώνω ενα στρογγυλό αυτοκόλητο που έχει στη μια μεριά, ρίχνω εκεί μέσα μια σταγόνα λάδι. Μετά ξανακολάω το αυτοκόλητο και το βιδώνω πάλι πάνω στην ψύκτρα της μητρικής. Είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις κι εσύ. Αλλιώς πιστεύω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά θα μπορέσεις να βρεις κάποιο παρόμοι ανεμιστηράκι. Δεν ξέρω μάλιστα εάν πωλούνται τέτοια και σε καταστήματα ειδών πληροφορικής.[/quote'] Aυτο μπορω να το κανω και εγω σε μητρικη Asus A8NSLI με chipset NForce 4 ή υπαρχει περιπτωση μαζι με το ανεμιστηρακι να ξεκολλησει και κανα κυκλωμα?
dali13gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Όχι μην φοβάσαι. Το ανεμιστηράκι "πιάνει" πάνω στην ψύκτρα του chipset. Φιλικά
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Οκ θα δω τι θα κανω γιατι με εχει τρελανει με το θορυβο της.Μαλλον θελει λαδωμα ή κατι παρομοιο
capthookb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ τελικά το έχω βγάλει εντελώς πλέον, όπως και το fan του επεξεργαστή. Επειδή αυτά βρίσκονται αρκετά κοντά το ένα με το άλλο, έχω βάλει ένα μεγάλο (10cm) νομίζω είναι το οποίο κρέμεται από την ψύκτρα του επεξεργαστή και φυσάει και τα 2 chipακια (cpu+chipset). Έχει ησυχάσει το κεφάλι μου. Βέβαια η θερμοκρασία φτάνει του επεξεργαστή μέχρι 50-55 το καλοκαίρι αλλά δε με ενδιαφέρει. Α και έχω XP 1800+ Παρόμοια κατάσταση έχω κάνει και με το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.
giorgos th. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 gia to megethos tou fan einai poli konta oi psiktres.den kanei douleia etsi. <<offtopic>> thelei ligo kseskonisma e??
capthookb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Αν αναφέρεσαι στο δικό μου, φυσικά και κάνει δουλειά. Απλά ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες κατά 5 βαθμούς περίπου που είναι αποδεκτό (κατ' εμέ φυσικά), αν λάβεις υπόψη σου και το γεγονός οτι το fan δουλεύει στα 7v.
giorgos th. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 exeis dei meioseis apo to proigoumeno fanaki pou eixes?
giorgos th. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 thermokrasias.giati thorivou profanos exeis dei.
capthookb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μα δε στόχευα να κατεβάσω τη θερμοκρασία. Αντιθέτως είπα οτι ανεβαίνει 4-5 βαθμούς
giorgos th. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 apla pisteuo pos exeis kalitero apotelesma otan to kentro tou fan einai se kapoia apostasi apo auto pou fisaei.opos exo kanei stin vga mou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.