rupas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Έχω ταινίες 8mm (καρούλι) και θέλω να τις μετατρέψει σε DVD. Γνωρίζετε κάποια εταιρία ή τον τρόπο που μπορεί να γίνει ; Θα ήμουν υπόχρεος αν μου δίνατε την απάντησή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Rupas
christos1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Έχω ταινίες 8mm (καρούλι) και θέλω να τις μετατρέψει σε DVD. Γνωρίζετε κάποια εταιρία ή τον τρόπο που μπορεί να γίνει ;Θα ήμουν υπόχρεος αν μου δίνατε την απάντησή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Rupas Σε τι Format είναι?
cig4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ακριβώς το ίδιο έψαχνα και εγώ πριν αρκετό καιρό-[για να κάνω μια μετατροπή βάπτισης 8mm (καρούλι) σε video cassete & dvd]-,αν είσαι κοντά στο κέντρο της αθήνας υπάρχει ένα κάρο απο μαγαζιά με φωτο. εκεί άμα ρωτήσεις θα σου πούνε για την μετατροπή που θές! Δεν θυμάμαι ρε γμτ την διεύθυνση του μαγαζιού αλλα άμα ρωτήεις θα σου πουν
panagos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 χμ.. όχι και Format φίλε christos.. 8mm είναι που σημαίνει οτι είναι όπως λέει και ο rupas.. καρούλι. Εχεις δει το 8mm με τον Cage? Anyway φίλε rupas η μηχανή προβολής για την ταινία έχει video-out? Δεν νομίζω.. Επειδή κάποτε ήθελα και εγώ να κάνω το ίδιο ακριβώς.. είχαμε σκεφτεί το εξής με ένα φίλο μου. Θα στήναμε μια videocamera σε 3ποδο σε ένα δωμάτιο να γράφει την ταινία απο τον τοίχο. Η μηχανή πρέπει να έχει έξοδο για ήχο (για ακουστικά). Οπότε συνδέεις με καλώδιο το line out με το mic της camera. Και ο Θεός βοηθός. Αλλιώς πρέπει να πας σε εταιρεία που να περνάει την ταινία 8mm μέσα απο μηχάνημα και να την γράψει σε dvd. Ξέρω δεν σε βοήθησα και πολύ.. good luck και πες μας τί έκανες μπας και δώσεις καμιά ιδέα.
gbras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Οι πιο πολλοι παντως αυτοι τη μεθοδο χρησιμοποιουν με αντιγραφη με dv καμερα απο το πανι.
neron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 http://www.snname.gr Κοιταξε σε αυτη την σελιδα, κανει την μετατροπη που θελεις.
neron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Επισης υπαρχει και ενα φωτογραφειο στην αρχη της Λ. Κηφισιας καπου απεναντι απο το carefour που κανει πολλες περιεργες μετατροπες. Μερμηγκας νομιζω λεγεται.Αν ειναι ο δρομος σου απο εκει κανε μια ερωτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.