nmtray2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μολις ειδα αυτη με το διαστημοπλοιο που διαλυει την χοληστερινη...Τακαπληκτικη, ετσι? Πιστευω οτι χριζει κοινωνικης αναλυσης στα ατομα που απευθυνεται. Κατι σαν couch potatoes δλδ.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Tha sas fanei gelio alla AKRIVWS epeidi einai TOSO GELEIOTITA exei foveri fasi i "Karaswstiiiiiiiiiiiiii".Milame einai ELEINA GELOIA
paschalia Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δεν θα πω χειροτερη , θα πω μια του τελευταιου καιρου που μ'αρεσε πολυ οταν την ειδα . Μπαινει ο μπουλουκος 30αρης ( περιπου ) στο ψιλικατζιδικο κ θελει ν'αγορασει προφυλακτικα . Ειναι ομως πολυ συνεσταλμενος κ ντρεπεται να πει την λεξη ολοκληρη . Και αρχιζει ο εξης διαλογος . Μπουλουκος : Καλημερα κε Κωστα . Ψιλικατζης : Καλημερα Γιωργο . Μ : Θα'θελα να μου δωσετε απο αυτα που εχετε κατω απο τον παγκο , που αρχιζουν απο κα κ τελειωνουν σε τα .Καταλαβατε τι ζηταω ε ? Ψ : Οχι Μ : Απο αυτα που εχουν παρατεταμενη διαρκεια ... Ψ : αα, καταλαβα , μισο . Ολο χαρα ο μπουλουκος που καταλαβε ο ψιλικατζης περιμενει ... Και ο ψιλ . βγαζει μια ...καρτα της βονταφον .. Κοκκαλο ο μπουλουκος .
clarice Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μισω την διαφημιση με τον πηδηκτο Ολλανδο (δεν ξερω και τι ειναι ) dirollo! Dirollo! Dirollo!
silencer51 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πραγματικά η διαφήμιση του Dirollo ειναι απαράδεκτη. Εγώ αν πήγαινα να παρω τυρί στο σούπερ μάρκετ και πεταγόταν σαν την σφηνόπ***** ενας γιόντλερ φωνάζοντας "Ντιρολλο, ντιρολλό" κ.λ.π. θα τον κάρφωνα στο πρόσωπο.
sheik Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ΜΙΣΩ τη διαφημιση(που στους περισσοτερους αρεσει) με τον βλακα "Οχι εκει ,εδω υπογραψτε,στο μπλουζακι μου.Θα κανετε φρρρρ να σας ακουσω?Ε,φανταστικε τροχονομε?" Κλασικη περιπτωση ΚΑΛΗΣ διαφημισης(η πρωτη με τον φανταστικο πατερα) που μολις ειδαν οτι ειχε απηχηση την τραβηξαν απο τα μαλλια. ΟΥΣΤ!!!
Tenshi Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Εγώ με την σειρά μου ΑΠΑΙΧΘΑΝΟΜΑΙ όλες τις διαφημήσεις κινητής τηλεφωνίας,ανεξαρτήτου παροχέα,ειδικά αυτές που απευθύνονται σε "νέους".Τώρα τελευταία παίζει αυτή με τον καραγκιόζη που λέει "Αμα υπάρχει τέτοιο πακέτο,να μου τρυπήσεις τη μύτη" και μια άλλη που έχει στημένα καμια 20αρια κινητά και με SMS/Αναφορά/Δόνηση προσπαθεί να βάλει γκόλ.Μιλάμε έλεος με το κάθε trendoπαιδο που χτυπιέται μέσα στην τρελή χαρά (κοτοχαρά),για να πουλήσει η τάδε υπήρεσια/πακέτα της παρατάδε εταιρίας. edit:Εξερώ κάποια,όχι όλα,απο τα spot της Q.Μερικά ήταν πραγματικά έξυπνα και προσεγμένα.
silencer51 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Θα συμφωνήσω με τον Tenshi. Έχω βαρεθεί τα 'παιδιά της Vodafone/TIM/Cosmote' μέχρι αηδίας.
BIAP Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Eκεινες που με εκπλησουν, ειναι οι διαμετρικα αντιθετες σε ποιοτητα και υφος διαφημισεις του Λουμιδη. Απο τη μια, η αριστουργηματικη, με το morphing, στην οποια "μεταλλασεται" η χαντρα του κομπολογιου σε κοκκο καφε, το σκουλαρικι/κρικος της κοπελας σε μηχανη αλεσματος του καφε, το μανικετοκουμπο που θυμιζει και κοκκο καφε σε μια μικρη λιμνουλα αχνιστου καφε που ανηκει στη λαχταριστη κουπα που ετοιμαζεται να απολαυσει το ζευγαρι. Το οπτικο παιχνιδι της μεταμορφωσης των αντικειμενων, των εννοιων, με τη βοηθεια του zoom in zoom out, ειναι εξυπνο και δυνατο. Και απο την αλλη, η ιδια εταιρεια, εχει μια σειρα διαφημισεων, στις οποιες εμφανιζεται μια παρεουλα, στην οποια κανει διδακτικο κηρυγμα μια γεροντοκοριζουσα "δασκαλιτσα", που ουτε στη δεκαετια του 50 δεν θα κουνουσε επιδεικτικα το δαχτυλο προς γνωση και συμμορφωση, η οποια κανει επιδειξη εγκυκλοπαιδικων γνωσεων σαν να απευθυνεται το λιγοτερο σε διανοητικα αναπηρα ατομα. Απλα ελεεινη.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Η πιο μαλακια διαφημηση Νομιζω μουλτιραμα που και καλα υπαρχει ενα pc-ανθρωπακι και καθεται μια χοντρη και το παει στο "γιατρο" και λεει ο μιλτιραματζης "Δεν ειναι τιποτα,εχει προβλημα στην μαδερμπορντ!!!" Ρε φιλε την παλευεις???
BadBoy Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πωπω, ναι, ΑΘΛΙΑ διιαφήμιση, έχεις δίκιο. Επίσης μου την δίνουν όλες οι διαφημίσεις με τον Μπουλά που διαφημίζει σαλαμάκια. Αν και είναι πολύ συμπαθητικός άνθρωπος, εκεί θέλω να τον δείρω!
nmtray2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Η πιο μαλακια διαφημηση Νομιζω μουλτιραμα που και καλα υπαρχει ενα pc-ανθρωπακι και καθεται μια χοντρη και το παει στο "γιατρο" και λεει ο μιλτιραματζης "Δεν ειναι τιποτα' date='εχει προβλημα στην μαδερμπορντ!!!" Ρε φιλε την παλευεις???[/quote'] Ναι οντως αθλια. Παντως, η περιγραφη σου ειναι ολα τα λεφτα...
silencer51 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Τραγική και για πολύ ξύλο η διαφήμιση της Cosmote με τον τύπο που μεθυσμένος κάνει κατάσταση με την παχουλούλα και τον τραβάνε βίντεο οι φίλοι του και το βλέπουνε μετά και γελάνε. Έλεος...
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Η πιο μαλακια διαφημηση Νομιζω μουλτιραμα που και καλα υπαρχει ενα pc-ανθρωπακι και καθεται μια χοντρη και το παει στο "γιατρο" και λεει ο μιλτιραματζης "Δεν ειναι τιποτα' date='εχει προβλημα στην μαδερμπορντ!!!" Ρε φιλε την παλευεις???[/quote'] Και εκτός του ότι είναι μέγα μαλακία διαφήμιση, λέει και ότι "σιγά μωρε η μαδερμπορντ ειναι"! Να δω πόσο εύκολα θα αλλάξει ο μαλακας μομπο σε λαπτοπ
mandate Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Η πιο μαλακια διαφημηση Νομιζω μουλτιραμα που και καλα υπαρχει ενα pc-ανθρωπακι και καθεται μια χοντρη και το παει στο "γιατρο" και λεει ο μιλτιραματζης "Δεν ειναι τιποτα' date='εχει προβλημα στην μαδερμπορντ!!!" Ρε φιλε την παλευεις???[/quote']όλα τα λεφτά το σχόλιο σου.+2γιατί δε κάνουμε παρωδίες όπως στο mad tv? αντί να δείξουν κανα overclocking party σωλήνες .neon.coolermaster κουτιά και 'γω δε ξέρω τι άλλο κάνανε διαφήμιση σε στύλ το ματζαφλάρι την έκανε τη δουλειά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.