Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη ... ειναι ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα από τις χειρότερες που έχω δει ήταν το Hotel. Aλήθεια το έχει δει κανείς;;; Είναι από αυτού του είδους τις "κουλτουριάρικες" υποθέτω που αναρωτιέσαι από την αρχή έως το τέλος τι ήθελε να πει ο ποιητής και γιατί έχασα αυτές τις 2 ώρες από τη ζωή μου (περιλαμβάνοντας και το δρόμο ως το videoclub να τη νοικιάσω).

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εεεεεε.... λίγα λόγια γιά το τραγούδι :lol:

Σίγουρα δεν ταιριάζει στην διαφήμιση, αλλά δεν παύει να είναι ένας ύμνος (γιά όσους τους αρέσουν οι Ramones τουλάχιστον :P)

Δημοσ.

Κοιτα , το οτι βλεπεις ενα go να χοροπηδα με την ηχητικη συνοδεια του εν λογω τραγουδιου ειναι ενας καλλιστος λογος για να το ... μισησεις - ακομα κι'αν το λατρευεις .

Δημοσ.
Κοιτα , το οτι βλεπεις ενα go να χοροπηδα με την ηχητικη συνοδεια του εν λογω τραγουδιου ειναι ενας καλλιστος λογος για να το ... μισησεις - ακομα κι'αν το λατρευεις .

Για μένα μάλλον για να μισήσω αυτούς που φτιάξανε την διαφήμιση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

xeiroteri diafimisi ektos twn proanaferthentwn einai afti tis voda opou o gios pou ipiretei sto nautiko stelnei mnm ston plousio baba na tou ananeosei to kartokinito. o sostos o ellinas pateras 8a erixne ena vrisimo sto gio kai 8a ton egrafe stis a...ares tou. o allos o vlakas pige kai tou to ananeose amesws(stin agglia eimaste re!!!) stin ELLADA eimaste!!!

Δημοσ.

Loipon,tainies den tha po giati einai polles kai den thelo na adikisw kammia:p

Seires episis den tha po giati exo na do tileorasi apo tote pou gina akadimaikos politis:D

Tha pw omos diafimisi (xe xe):mia pou thimamai apo ta xristougenna einai tis TIM.Lene loipon aftoi oi typoi, "parte 4 noumera me ena pagio".Diladi lene(metafrazo), den ftanei pou plironete ta kerata sas san oikogeneia me ena mono noumero.Kante ta tessera.Pliroste ta tetrapliasia na vgaloume kai meis kati vre aderfe.Kante to kinito tropo zois oikogeneiakws gia na xoume na fame emeis gia merika xronia akoma.Vre ta noumera.

Mporei na einai ypervoliko afto pou tha po alla etsi opos to pane aftoi den tha metrane sindromites alla oikogeneies.Anti na poun exo 100000 sindromites tha poun exo 100000 oikogeneies.Toulaxiston afto epithimoun.

Δημοσ.

Ε αφού παίζουν και διαφημίσεις δε μπορω να μην αναφέρω αυτήν που μισώ!

Ολες με την κωλόγρια που λέει 11880 μου σπάνε τα νεύρα! DIE! :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα μου τη δίνει η διαφήμηση με την οικογένεια που παίρνουν όλοι καρτοκινητά. Και αυτή με τη Βίσση που φωνάζει το πλήθος. Όσον αφορά τις ταινίες θα πω κεραυνοβόλος έρωτας (το παράγ...νεμε τις αγάπες) και η Τροία Καλά εφέ, αλλά οι Αχαιοί δεν νομίζω να ήταν τόσο κακοί. Ή τουλάχιστον άλλα μας έμαθαν στο σχολείο...

Δημοσ.

Sniper 206 οντως αυτη η διαφημιση ειναι απαισια ..

Επισης η διαφημιση της Εβγα κ εκεινη με το ζευγαρι που παιρνει τα ορη τ'αγρια βουνα ρωτωντας το παληκαρι την κοπελια '' εδω ειναι καλα ?'' κ στο τελος αποδεικνυεται οτι τα παιρνουν (τα βουνα) για να βρουν καταλληλο μερος να φανε το γιαουρτι τους...!

Χειροτερη σειρα -αυτη πετυχαινω καθε μεσημερι- ειναι η ''Κωνσταντινου & Ελενης'' .

Καθε χρονο το ιδιο σηριαλ .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας κ την βλεπω συνεχεια τις λαστ μερες θα πω οτι απο τις πιο καλες διαφημισεις του τελευταιου καιρου ειναι αυτη του τζοκερ .

Πεταει ο γαιδαρος ?

Πεταει .-

Δημοσ.

some things never change.

μπορείς να πάρεις το μπαρμπα-μήτσουλα από

το στάβλο αλλά όχι το στάβλο από το μπαρμπα-μήτσουλα:P

χερότερη διαφήμιση οπάπ και φεράρι.

πάει ο μπάρμπας να πάρει με τα λεφτά του οπάπ

και το μόνο που τον νοιάζει είναι η κόρνα.

συν τοις άλλοις ο πωλητής είναι λες και έχει καταπιεί καρφιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...