Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη ... ειναι ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν γράψετε οτιδήποτε για κάποια ταινία να ρωτάτε τον paredwse γιατί είναι και λίγο movie freak...:D

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η διαφημιση που δεν αντεχω αυτον τον καιρο ειναι εκεινη με εκεινο τον αντιπαθητικο τυπο που και καλα το παιζει μεγιστανας και υποτιθεται οτι ταξιδευει πρωτη θεση παντα ...

Δημοσ.

Einai mia diafimisi pou sinithos paizetai se psiloparakmiaka kanalia tis athinas alla kai se polla kanalia stin kriti... einai gia na sou steiloun sto kinito sokin mantinades kai exei kai i diafimisi mia mantinada eleini!

Δημοσ.

Επηρεασμένος απο την επικαιρότητα (παλιότερα μπορεί να υπήρχαν και χειρότερες)

Χειρότερη διαφήμιση : 18-19-20

Χειρότερη ταινία : Η χώρα των ζωντανών νεκρών

Χειρότερη σειρά : Ξεπερνόντας κάποιες παλιότερες τραγικές σειρές των Star/Alpha θα συμφωνούσα με τους προηγούμενους : Ελλάς το μεγαλείο σου, Τα φιλαράκια (του Κωνσταντίνου) και αυτές του Alter

Δημοσ.
Η διαφημιση που δεν αντεχω αυτον τον καιρο ειναι εκεινη με εκεινο τον αντιπαθητικο τυπο που και καλα το παιζει μεγιστανας και υποτιθεται οτι ταξιδευει πρωτη θεση παντα ...

A, εμένα μου αρέσει αυτή η διαφήμιση. Δηλαδή μια φορά που την είδα γέλασα. Από κει και πέρα δεν ξέρω αν σας έχουν πρήξει κιόλας γιατί ίσως τη βάζουν συνέχεια γιατί εγώ δεν έχω τηλεόραση (κάτι που σας προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά όσοι έχετε DSL και δεν κινδυνεύετε να μείνετε ανενημέρωτοι).

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χμ εγώ πάλι μπορώ να πω με μεγάλη ευχαρίστηση οτι το ελληνικό κοινό έριξε φόλα στην σειρά διαφημίσεων bambacha.. Πήγαν να περάσουν ένα [άθλιο] συνθηματάκι, και προς μεγάλη μου έκπληξη το κοινό τους έγραψε κανονικά. Περίεργο. Μια ζωή αναπαράγουμέ τέτοιες μλκς. Αυτό πως μας ξέφυγε;

Λες να σοβαρεύτηκε το κοινό;

Δημοσ.

-Κρουασάν ΤΑΔΕ. Ε' date=' καλό είναι μωρέ. Έφαγα ένα χθες που είχα όρεξη. Ε, εντάξει. Αυτό ήταν όλο. Δηλαδή τώρα τι περιμένετε να σας πω; Ότι αν το φάτε θα γίνεται σούπερμαν και θα αρχίσετε να πετάτε; Ότι θα σας κάτσει η Πάμελα Άντερσον; Ότι αν το ανοίξω θα βγούν από μέσα διαστημόπλοια μήπως;! Ε;! Τέτοια θέλετε ν'ακούσετε;! Ε, όχι ρε! Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά! Είναι ένα απλό κρουασάν που να παρει ο διάολος! Δεν πρόκειται να αλλάξει η ζωή σας αν το φάτε και ούτε είναι για κάθε ώρα, παρά μόνο για όταν έχετε όρεξη να φάτε κρουασάν! Ξυπνάτε! Δε θα λύσει τα προβλήματα σας το χαζοκρουασάν! Αϊ σιχτιρ! Έχω φάει όλη μου τη ζωή για να σκέφτομαι πανηλίθιους τρόπους για να σας κάνω να φάτε ένα κρουασάν! Get a life you mother^%$#^$%&$%^&@$&*%*#

...σηκώνεται καθώς τα λέει αυτά, πετάει το κρουασάν με νεύρα στο πάτωμα και αποχωρεί βρίζοντας, ονειρευόμενος μια άλλη ζωή...Μια ζωή, που οι άνθρωποι τρώνε κρουασάν απλά και μόνο επειδή τους αρέσει, και όχι γιατί θεωρούν ότι αν το φάνε θα βρουν το μυστικό της ζωής...Αχ...[/quote']

Eκπληκτικο...Με αυτα που βλεπω εδω, ολους αυτους που λενε οτι ο κοσμος δεν εχει κριση και αποψη μου ερχεται να τους πιασω απο το λαιμο...Και κριση εχει και ψαγμενη αποψη

Δημοσ.
Η διαφημιση των JUMBO BEBE που ακουω απο το ραδιο .

Φαινεται' date=' μπερδεψαν τις χωρες οι δημιουργοι της ...[/quote']

Από τις πιο έξυπνες και χαρούμενες διαφημίσεις,τουλάχιστον στο ραδιόφωνο,των τελευταίων ετών.

Ολες είναι στο τραγουδιστό και έχουν χιούμορ.

Δημοσ.

Οσο για ταινιες, προσωπικα δεν μπορω τις αρρωστες του τυπου: Funny Games,Το κελι, Cube etc.

Θυμαστε μια διαφημιση με εναν τυπο που ειχε ενα μαματο αυτοκινητο, πολυ χρημα - εως απειρο, τεραστιο σπιτι - εως χαωδες- και φυσικα την απαραιτητη "γραμματεα" εκτος της γυναικας του?

(ασυνειδητα μηνυματα σε διαφημισεις υπαρχουν απειρα...ακομα)

Δημοσ.

εγω δεν αντεχω τη διαφημιση του δισκου του γιωργου χρηστου(απο το fame story)-πανε να τον πλασαρουν και ως "ενδιαφερον" κ "γοητευτικο" τον μαμουχαλο....

ΕΛΕΟΣ!

υγ:επισης,και η διαφημιση για το δισκο της ραλλιας μου τη σπαει πολυ...παει να μας το παιξει και γκομενα το μπαζο...(τουλαχιστον αυτη εχει και καποια φωνη βεβαια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...