Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη ... ειναι ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xeiroterh tainia ever... Hulk... milame eixa xathei...den katalavaina ti evlepa...

oso gia diafhmiseis... xmmm.... autes pou me katanalwsh kapoiwn proiontwn...eisai cool.... edw mas lene oti kai daneio na pareis...cool eisai... kai oxi sta oria ths apognwshs...opws tha eprepe fysiologika... eleos...

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λολ .

Πρεπει να την δουμε αυτη την διαφημιση (γιατι προς το παρον δεν μου λεει κατι) για να δουμε τι λεει τελικα ''ζουμ ζουμ'' ? ''σουμ σουμ'' ? ή ''τσομ τσομ'' ?

Επισης ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την διαφημιση του ρυθμου με τα φρεντουτσινο.. ειναι ενας ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ λογος για να μη δοκιμασω ποτε αυτο τον καφε ...

Δημοσ.

Πρώτον: Χαίρομαι που βρίσκω συμπαραστάτες.

Δεύτερον: Ότι και να λέει, θέλω να του σφίξω την ηλίθια γραβατούλα του μέχρι να του πεταχτούν τα μάτια έξω.

Τρίτον: Το RX8 μαμάει.

Δημοσ.
xeiroterh tainia ever... Hulk... milame eixa xathei...den katalavaina ti evlepa...

oso gia diafhmiseis... xmmm.... autes pou me katanalwsh kapoiwn proiontwn...eisai cool.... edw mas lene oti kai daneio na pareis...cool eisai... kai oxi sta oria ths apognwshs...opws tha eprepe fysiologika... eleos...

Oρίστε;;;Μήπως έχουμε δεί διαφορετική ταινία;;

Δημοσ.

Εντάξει ας μην τα παραλέμε. Όλα αυτά τα προιόντα (κρουασάν, πατατάκια, κλπ) επειδή ακριβώς δεν μπορούν να πουν τίποτα άλλο για το προιόν το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν ένα άτομο "πρότυπο" του target group τους και να τον βάζουν να το τρώει. Καμία δεν μου αρέσει και εμένα , αλλά πιστεύω οτι πιο πολύ είναι για να υπενθιμίζει στον καταναλωτή το όνομα και τη συσκευασία του προιόντος για να του τραβήξει το βλέμμα στο περίπτερο. Τώρα τελευταία εκνευρίζομαι αφάνταστα με τις εταιρίες κινητής που εκτός από τα απαράδεκτα τυπάκια που παίζουν στις διαφημήσεις τους, έχουν αναγάγει το κινητό ως τρόπο ζωής, και καλά: Θα μιλάτε για πάντα με τις νέες προσφορές! λες και δεν είχαμε τπτ καλύτερο να κάνουμε.. Ή μου τη σπάει που απολύτως λογικά πράγματα (μεταφορά χρόνου ομιλίας, να μην χρεώνονται οι τραπεζικές συναλλαγές) τα διαφημίζουν ως καινοτομίες!

Χειρότερη διαφήμιση που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι του grand cherokee με τον κωστάλα (νομίζω) να λέει κάτι για ηγέτες... νεύρα, οργή, στρές, παχυσαρκία.. τους πήρε και ... 3 .. λεπτά να την ετοιμάσουν. ΚΑι φυσικά το αγαπημένο μου της-ΕΡΤ που εκατοντάδες στελέχη σκεφτόντουσαν για χρόνια στα ανήλιαγα υπόγεια της οδού μεσογείων για να βρούν λογοπαίγνιο με το ΕΡΤ... οίκτος.

Χειρότερες ταινίες: οτιδήποτε (και καλό να είναι) που βάζει το Star. Δεν ξέρω κάτι έχει αυτό το κανάλι που με απωθεί, ίσως το μυρμήγκι που βάζει στις διαφημίσεις!

Δημοσ.

exete dikio auto to logopaignio einai gia poly geri sfaliara.

mallon gia lypisi einai, ti na peis. krima na yparxei tosi elleipsi fantasias

kai na kathomaste ki emeis n'akoume tin kathe m@l@ki@, pardon my french

opws leei kai o paredwse opoios to skeftike auto gun4.gif

(a, IMHO 2_smile.gif)

Δημοσ.
Λολ .

Πρεπει να την δουμε αυτη την διαφημιση (γιατι προς το παρον δεν μου λεει κατι) για να δουμε τι λεει τελικα ''ζουμ ζουμ'' ? ''σουμ σουμ'' ? ή ''τσομ τσομ''?

χμ.. ναι ζουμ ζουμ λεει. Το RX8 είναι εργαλείο αν και καίει τα άντερά του.. αλλά το θέμα που συζητάμε είναι ο τρόπος με τον οποίο διαφημίζονται τα προιόντα.. και όχι το τελικό προιόν. Καλό το RX-8 αλλά το παιδάκι είναι για πολλές ανάποδες!!! Απορώ πώς δεν το κοπάνησε ο cameraman με την camera τόσο κοντά που έγινε η λήψη!

Δημοσ.
Απορώ πώς δεν το κοπάνησε ο cameraman με την camera τόσο κοντά που έγινε η λήψη!

Χεχεχεχε. Μα κατι απορίες που έχεις...

Επίσης απίστευτα εκνευριστικός είναι ο Μπάμπης απο τις ηλίθια ιδανικοποιημένες διαφημίσεις των δανείων. Ε εκείνο το "Μπα, Μπάμπης" που λεει εγώ πολύ θα ήθελα να το κάνω "Μπάφ Μπάμπης" με μπούφλα αλα Obelix..

Επίσης πως ξέπεσε ο Καφετζόπουλος σε τόσο άθλιες διαφημίσεις ρε γαμώτο. Είδα κάτι τελευταίες και είναι το λιγότερο αισχρές. Και τον πήγαινα σαν άτομο, ειδικά ως "ακάλυπτο"..

Δημοσ.

emena mou tin dinei kai i diafimisi me tin agelada pou vgainei ap'tin toualeta

kai afinei pisw to ''playcow''

pwpw posa pefwtismeno myalo to skeftike, ti humour, ti eurimatikotita, ti gelio thee mou

(IMHO panta... :))

Δημοσ.

Επισης σπαστικη ειναι αυτη του Freeday με τον τουριστα στην πισινα που λεει"you know freeday?"

Ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν προσπαθουν να πεισουν να αγορασεις το προιον ή να μην το αγορασεις. Η διαφημιση της ΕΤ ειναι ο κυριως λογος που σταματησα να βλεπω το καναλι. Και ζαπινγκ να κανω το προσπερναω.Φοβαμαι μην πεσω στην διαφημιση...

Δημοσ.
Ρε παιδιά εμένα μου τι δίνει αφάνταστα στα νεύρα εκείνο το μ@λ@κισμένο βρωμόπαιδο που εμφανίζεται στο τέλος κάθε διαφήμισης της Mazda και κάνει τσομ τσομ. Μιλάμε αν το είχα μπροστά μου θα έτρωγε ατέλειωτες κλοτσιές.

Kαι εστιβα το μυαλο μου να θυμιθω διαφημιση

που μου την εδινε στα νευρα... :mrgreen:

Απο ταινιες contact, perfect storm και φυσικα

το εκπληκτικο eraserhead και αυτα με το κριτηριο

του τι περιμενα να δω και τι ειδα... :P

Δημοσ.

Ω! Ο κυριος ''Σκρουτζ ΜκΝτακ'' στο τοπικ μου , οποια τιμη :D ( σας κερασανε τπτ οι ... τσιγγουνηδες υπολοιποι ή μπα ?)

υ.γ. Μια συγνωμη προς αυτους που τους αρεσουν οι σειρες που θα ακολουθησουν αλλα ποτε δεν αντεξα τους Αυθαιρετους - Εκμεκ παγωτο .

Δημοσ.

Σιγα μη με κερασαν οι αχαϊρευτοι..

Τωρα κανονιζω με τον σκυλο να λαβω τις ip

τους, να τους αποκλεισω απο το search :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Σιγα μη με κερασαν οι αχαϊρευτοι..

Τωρα κανονιζω με τον σκυλο να λαβω τις ip

τους' date=' να τους αποκλεισω απο το search :P[/quote']

Στις έστειλα τις ΙΡ, δεν στις έστειλα; :P

Αν και ίσως να μην στις έστειλα, εκνευρισμένος όπως είμαι για τα κακά λόγια που λες για το Eraserhead... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...