Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη ... ειναι ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ΟΚ, έχεις δίκαιο, δεν το πρόσεξα, ζητώ συγγνώμη.

Όχι, εγώ ζητώ συγγνώμη. Αν προσέβαλα, εγώ προσέβαλα και ήταν λάθος μου.

ΥΓ. Άπαιχτος, βιβλιογραφία για το Imho; :P:p:p

Είπα να το δω επιστημονικά το θέμα... :-P

Δημοσ.
Ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα αν και...

...Το ΙΜΗΟ το πρόσεξες;

IMHO = In My Humble Opinion = Κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Δηλαδή αν βάζουμε μπροστά το ΙΜΗΟ μπορούμε να λέμε έπειτα ότι βρισιά θέλουμε??? :D

Δημοσ.

Οσον αφορά την χειρότερη διαφήμιση δεν θυμάμαι κάποια συγκεριμμένη αλλά δεν μου αρέσουν αυτές που είναι του τύπου :

......"Αγόρασε το προιόν μας γιατί το αγοράζει ο ωραίος cool τύπος με την ωραία γκόμενα και τα πολλά χρήματα. Ετσι θα γίνεις και εσύ ωραίος και επιτυχημένος....."

Δημοσ.

Ασχετο μεν ( με τα τελευταια ποστς) αλλα δεν μου αρεσουν επισης ολες αυτες οι αμερικανικες ταινιες με θεμα τα φοιτητοαμερικανακια - γυμνασιοπαιδα (Α ναι ,αυτο ειναι το θεμα του τοπικ )

Edit : the judas το'σωσες λαστ μινιτ .. (στο περιπου)

Δημοσ.

Απο διαφημιση με εκνευριζει φοβερα αυτη η καινουργια της ΕΤ,που λεει το αγαπημενο μου της-ΕΡΤ.Φοβερο λογοπαιγνιο...

Απο ταινια πιστευω οτι η χειροτερη που εχω δει ειναι το dogball (καπως ετσι) με τον ben stiller.Αλλοι λενε οτι εχει γελιο αλλα εγω την θεωρω την πιο ηλιθια ταινια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χειρότερες τηλεοπτικές σειρές που αναγκάστηκα να δω (γιατί άρεσε σε κάποιες αδερφές μου) είναι οι εξής συγκεκριμένες τρεις: Ρετιρέ, Μικρομεσαίοι, Εμείς και εμείς. Οι δύο πρώτες μάλιστα δεν έχουν και ιδιαίτερες διαφορές.

Όσο για την τρίτη, μόνο η Γερασιμίδου την έσωσε λιγάκι όταν ενσωματώθηκε στο κάστ (δεν ήταν από την αρχή), αλλά τι να το κάνεις...αν κανείς από τους υπόλοιπους δε γεμίζει την οθόνη...

Χειρότερη διαφήμιση...χμμμ...έχω και καιρό να δω τηλεόραση οπότε μάλλον θα πω παλιά...χμμ και ξαναχμμ....αυτή με τον κύριο κάστορα παίζει σίγουρα, όπως και αυτή με το Παντού υπάρχει ένας μύθος (ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΑΑΑΑ)...για να δούμε...τι άλλο...σημείωση στον εαυτό μου: δε χρειάζεται να πληκτρολογείς αυτά που σκέφτεσαι...Μπα; Και τότε γιατί έγραψες αυτή τη σημείωση;...Και εσύ τώρα γιατί συνεχίζεις;...Ουπς! Διχασμένη προσωπικότητα...

Τέλος πάντων δε μου έρχεται άλλη.

Όσο για χειρότερη ταινία, να φαν και οι κότες: Ταμτάκοι, Ψάλτηδες και δε συμαζεύεται...

Δημοσ.

mpravo den perimena na exei toso arnitiko koino i diafimisi me ton kastora.

den lew oti tin thewrw wraia alla okay den einai kai i xeiroteri pantws.

tespa, opws nomizei kaneis. interesting pick nevertheless

Επισκέπτης
Δημοσ.
mpravo den perimena na exei toso arnitiko koino i diafimisi me ton kastora.

Φαντάζομαι ότι μας εκνευρίζει η μεταγλώτιση πάνω απ'όλα. Ίσως και η κρυοκωλάδα των "ηθοποιών"...

Πάντως εγώ ονειρεύομαι μια διαφήμιση ως εξής:

Ένα σκέτο δωμάτιο (μονόχρωμο) και ένας τύπος (όσο πιο σκέτος γίνεται) στο κέντρο να κάθεται σε μια καρέκλα, να κρατάει ένα κρουασάν (για παράδειγμα) και να λέει:

-Κρουασάν ΤΑΔΕ. Ε, καλό είναι μωρέ. Έφαγα ένα χθες που είχα όρεξη. Ε, εντάξει. Αυτό ήταν όλο. Δηλαδή τώρα τι περιμένετε να σας πω; Ότι αν το φάτε θα γίνεται σούπερμαν και θα αρχίσετε να πετάτε; Ότι θα σας κάτσει η Πάμελα Άντερσον; Ότι αν το ανοίξω θα βγούν από μέσα διαστημόπλοια μήπως;! Ε;! Τέτοια θέλετε ν'ακούσετε;! Ε, όχι ρε! Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά! Είναι ένα απλό κρουασάν που να παρει ο διάολος! Δεν πρόκειται να αλλάξει η ζωή σας αν το φάτε και ούτε είναι για κάθε ώρα, παρά μόνο για όταν έχετε όρεξη να φάτε κρουασάν! Ξυπνάτε! Δε θα λύσει τα προβλήματα σας το χαζοκρουασάν! Αϊ σιχτιρ! Έχω φάει όλη μου τη ζωή για να σκέφτομαι πανηλίθιους τρόπους για να σας κάνω να φάτε ένα κρουασάν! Get a life you mother^%$#^$%&$%^&@$&*%*#

...σηκώνεται καθώς τα λέει αυτά, πετάει το κρουασάν με νεύρα στο πάτωμα και αποχωρεί βρίζοντας, ονειρευόμενος μια άλλη ζωή...Μια ζωή, που οι άνθρωποι τρώνε κρουασάν απλά και μόνο επειδή τους αρέσει, και όχι γιατί θεωρούν ότι αν το φάνε θα βρουν το μυστικό της ζωής...Αχ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα μου τι δίνει αφάνταστα στα νεύρα εκείνο το μ@λ@κισμένο βρωμόπαιδο που εμφανίζεται στο τέλος κάθε διαφήμισης της Mazda και κάνει τσομ τσομ. Μιλάμε αν το είχα μπροστά μου θα έτρωγε ατέλειωτες κλοτσιές.

Δημοσ.
Ρε παιδιά εμένα μου τι δίνει αφάνταστα στα νεύρα εκείνο το μ@λ@κισμένο βρωμόπαιδο που εμφανίζεται στο τέλος κάθε διαφήμισης της Mazda και κάνει τσομ τσομ. Μιλάμε αν το είχα μπροστά μου θα έτρωγε ατέλειωτες κλοτσιές.

Πωπω τί λες τώρα!!! Και εγώ απο την πρώτη στιγμή ήθελα να το πλακώσω στις φάπες!!! Πάμε να το βρούμε!! Βασικά σουμ σουμ κάνει.. αλλά είναι για κλωτσιές με άρβυλο!! :D

Δημοσ.
Πωπω τί λες τώρα!!! Και εγώ απο την πρώτη στιγμή ήθελα να το πλακώσω στις φάπες!!! Πάμε να το βρούμε!! Βασικά σουμ σουμ κάνει.. αλλά είναι για κλωτσιές με άρβυλο!! :D

Basika ZOOM ZOOM kanei ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...