Προς το περιεχόμενο

2 aDSL στο ιδιο LAN

ntg_net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται να βαλεις σε ενα δικτυο 2 aDSL (1 δυναμικη & στατικη)

με ενα SWITCH ?

Ποιοι τροποι υπαρχουν ?

Δημοσ.

File epeidi kai go eixa kati paromoio ipospin, h pio eukoli (alla kai akrivi) lysh einai me enan dual wan router. Enwnei 2 broadband connections se mia kai kanei to antistoixo balancing. Diaforetika (opws mou eipan k alla paidia edw mesa) tha prepei na pekseis me NLB (load balancing) pou simainei oti xreiazesai server OS 'h unix

Δημοσ.

dual wan router einai o 1841 tis cisco o opoios pernei dio kartes gia adsl alla kanei konta sta 1700 euro.enonei dio adsl se ena interface kai einai i kaliteri kai i pio etoimi lisi.allios tha prepei na enothoun se ena mixanima kai ekeino na kanei to diamirasmo i pio apla dio diaforetika adsl modems pou to ena tha dinei net stous misous xristes kai to allo stous allous misous.

Δημοσ.

Tnx...

Μαλλον 8α κοιταξω τη λυση με το router της cisco..

αλλα ειναι συμβατος με giga ethernet ?

Δημοσ.

Eixa dei kai se paliotera posts, isws k se auto to forum poli pio ftinous dual wan, kapou 200E. Pantws to giga ethernet einai to ligotero se sxesi me to kostos tou dual, opws eipe k o poulinos me ena 1000ari hub eisai mia xara

Δημοσ.

gia pio ftinous den xero alla tis cisco einai akrivoi ennoite.ta cisco einai panakrivA.alla me gigabit den exo dei alla to theoro xoris noima.giati kai tha einai akrivi i karta alla tha einai mono 2 ethernet xiliares opos sigoura tha xriastei kai switch.tora na epikoinonei to switch me to cisco me 1000 einai telios anofelo.

Δημοσ.

Εχω 6 PC δικτυο για download και game με κατι φιλους στο γκαραζ....

Εχουμε το 1000αρι switch 3com. Καρτες δικτυου 3com, marvell , intel.

Επειδη το download ειναι ασταματητο μερα νυχτα ειπαμε να βαλουμε αλλη μια.(και οχι upgrade)

Tωρα ή cisco ή αν γινεται ενα pc με 4 καρτες δικτυου να δουλευει και σαν proxy αλλα

και bandwith μανατσερ για να εχουμε ισο ιντερνετ ολοι αφου το πληρωνουμε % 6.

Αν εχει κανεις καποια λυση και κανα project αν μπορει ας στειλει οτιδηποτε..πληροφοριες ή tutorial...

H συνδεση ειναι 512 στατικ για κατι web page,, και θελουμε και μια ακομη

dynamic για game...

Δημοσ.

giati den kaneis to aplo.mia adsl 512 /3 kai alli mia 512/3.to bandwidth mporei na oristei me net limiter ite pano se ena server i sta mixanimata olon sas.i na ginei me kapoio modem.alla anti na exeis 1 me 2 wan kai na enoneis to bandwidth tha exeis dio diaforetika.pio ftino.

Δημοσ.

Για το balancing νομίζω δόθηκε λύση.

Για τα 2x1000 ports που αναφέρθηκε απλά να συμπληρώσω ότι βολεύουν αφάνταστα για επέκταση δικτύου (με κάτι αντίστοιχο πάντα) ώστε να παίζουν όλοι full range σε cp. Αν συνδεθεί δηλ σε 1000άρα port από 10-12άρι switch που οι υπόλοιπες ports είναι 100 παίζουν όλοι full χωρίς bottleneck ;) .

/sc

Δημοσ.

iparxei kai alli poli pio ftini lisi apo ta 1700 tis cisco

Na valeis 2 pc pano sto switch pou na einai server, na exoune ta dsl modem, kai na tous kaneis gateway. Afto mporei na ginei kai me ena pc alla einai pio maniki, Afto ginetai kai me MS kai me kapoia Linux distribution. i entoli einai koini kai einai i route

mporeis na vreis arketa manual sto internet.

Δημοσ.

auto ipame stin arxi.na einai dio grammes xexoristes pou ta misa tha einai gateway gia to ena kai ta alla misa san gateway to allo.apla den enonetai to bandwidth.kai se ena pc mporei na ginei opos ipes alla tha ine pio diskolo dioti kai ta windows den tha ta kataferoun se auto.me unix nai alla pio diskolo na ginei.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...