Προς το περιεχόμενο

problima kartas TV.. 8a ta spaso ola.. help

giorgos_rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera paidia xtes agorasa mia karta tv 39 euro thn ebala sto pc thn sundesa me thn keraia ths thleorashs alla mou ta deixnei aspromaura merika kanalia pou epoiasa kai den exoun hxo.. giati pou einai to la8os??? ebgala merika screen shot gia na deite sas parakalo boh8hste me!!!!!!

post-24325-129062923202_thumb.jpg

post-24325-129062923204_thumb.jpg

post-24325-129062923205_thumb.jpg

post-24325-129062923207_thumb.jpg

post-24325-129062923208_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

τι σύστημα έχεις ορίσει στην κάρτα τηλεόρασης; Στο configuration κάπου θα πρέπει να το επιλέγεις. Πρέπει να είναι PAL και όχι NTSC ή SECAM ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις πιο τελευταίους drivers της κάρτας, και κοίτα ξανά τις ρυθμίσεις της για οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με την εικόνα. Ελπίζω να την έχεις συνδεδεμένη με εξωτερική κεραία (δοκιμασμένη)

Δημοσ.

Μπορείς να επιλέξεις στο driver αν θα χρησιμοποιείς cable ή antenna;

Πόσα κάνάλια πιάνεις; Εγώ με την pinnacle pctv έπιανα λίγα και ασπρόμαυρα όταν επίλεγα λάθος τύπο κεραίας.

Πάντως για να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται αποκλειστικά πρόβλημα driver ή ρύθμισης. Ένας φίλος μου έχει την ίδια και του δούλευε κανονικά.

Δημοσ.

na se rwthsw exeis kai radiofwno mazi me th karta?

se rwtaw giati to eixa pathei kai gw prepei na baleis to kalwdio gia ton hxo. sundeeis sth karta tv to kalodio hxou sto audio out (logika tha to breis apto manuak), kai na to sundeshs sto line in ths kartas hxou sou(h mhtrikhs) bale na paixei h tvtuner kai kounato ligo giati kamia fora den kanei kalh epafh an doulepsei pesmas.

Δημοσ.

Θες ένα καλώδιο μινι τζακ σε μινι τζακ(ή αλλιώς καρφάκι όπως αυτό που έχουν τα περισσότερα ακουστικά) που μπαίνει στο line in της κάρτας ήχου και πρέπει να το συνδέσεις και με την κάρτα τηλεόρασης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...