Προς το περιεχόμενο

Υπογράψτε την καταγγελία για τις Χρεώσεις ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα κλαίγαμε που δεν υπήρχε internet στην Ελλάδα (το παρατηρήσατε το μεγάλο Ε, ε?) μετά που ήταν αργό και ακριβό...Μετά η dsl...Τώρα είναι αργή και ακριβή (σε σχέση με έξω)!!!Δεν λέω πως έχουμε άδικο αλλά αν το δούμε λίγο πιο ρεαλιστικά το θέμα θα καταλάβουμε πως είμαστε εκεί που είμαστε...Πόσοι απο εξωτερικό αναφέρονται στην Ελλάδα σαν καλό παράδειγμα σε οτιδήποτε?Πάντα στα άσχημα είμαστε πρώτοι. Έτσι γίνεται και με το internet...

Δυστηχώς είμαστε πολύ πίσω (κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούμε και όλοι παραπάνω μου το έχετε αναφέρει...)...Τι να κάνουμε?Να πάμε να ζήσουμε σε άλλη χώρα?Aυτό προσωπικό θέμα και ανάλογα τις προτεραιότητες που θέτει ο καθένας...

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Το ξέρω φίλε μου! Θεσσαλονικιός είμαι. Απλά βαρέθηκα τη κατάντια μας και ήρθα εδώ όπου και βρήκα καλύτερη ζωή. Καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Περισσότερα λεφτά.

Και καλύτερες και φτηνότερες ADSL και χρεώσεις σε σταθερά και κινητά.

Μόνο για τιμές για υπολογιστές μή ρωτήσεις γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ κλέφτες.

panther κι εγώ έχω την Κύπρο στα μελλοντικά μου σχέδια. Αυτή η κατάσταση της Ελλάδας απλώς ΔΕΝ αντέχεται...

Δημοσ.

Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό πάνω από 100-200 σειρές αλλά τι νόημα θα έχει......

Συμφωνώ απλώς με τους προλαλήσαντες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με τον Godfath3r πρεπει ο Ελληνας επιτέλους καποια στιγμη να συμβιβαστει με το ραγιαδισμό του και να αποδεκτεί την κατωτερότητα του. Ετσι???

Δημοσ.

Η αρμόδια επίτροπος για τον Ανταγωνισμό, κα. Neelie Kroes, σχολίασε σχετικά: "Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει αμέσως αυτή την οδηγία, που έπρεπε να είχε εφαρμοστεί πολύ νωρίτερα, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά δεν θα στερούνται πλέον τα πλεονεκτήματα που ισχύουν σε άλλα κράτη μέλη σε ό,τι αφορά τις χαμηλές τιμές και την καλύτερη ποιότητα της σταθερής τηλεφωνίας και της πρόσβασης σε νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες”.

Δημοσ.
panther κι εγώ έχω την Κύπρο στα μελλοντικά μου σχέδια. Αυτή η κατάσταση της Ελλάδας απλώς ΔΕΝ αντέχεται...

logo tis akribis adsl?mprabo!!!patriotes mou!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...