Kserafeim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα,Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι οταν : 1) ανοίγεις ενα word file και σου λέει οτι δεν μπορείς να το ανοίξεις γιατι χρησιμοποιειτε απο κάποιον αλλον. 2)Να ανοιγεις κανονικά το word file και οταν πας να του κάνεις save σε αναγκάζει να κάνεις save as και οτι το αρχείο εχει πρόβλημα ή να βγάζει μήνυμα close any programs that might be using the file and try again." 3)Να θες να σβήσεις το αρχείο word γιατί πλέον σου έχει σπάσει τα νεύρα και να σου βγάζει μήνυμα "Cannot delete it is being used by another person or program" Έκανα scan με το Nod32 και δεν μου βρήκε ούτε έναν ιό τι μπορεί να φταίει ξέρει κανείς ? Help ! ! Δεν μπορώ να δουλέψω με αυτο το πρόβλημα που έχω
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Αν έχεις Office 2000 είναι γνωστό bug. Κάνε μία επανεκίνηση. Αν πάλι μιλάμε για δικτυακό υπολογιστή και το αρχείο είναι κοινόχρηστο ίσως και κάποιος άλλος το χρησιμοποιεί. Επίσεις για το save as... δες στις ιδιότητες του αρχείου αν είναι read only.
Kserafeim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 τα χω κοιταξει όλα αυτα και δυστυχως τιποτα.XP εχω είναι σε δικτυο το αρχείο αλλα όταν το αρχειο το ανοιγω ξέρω οτι δεν το έχει ανοιξει κανένας άλλος οποτε το μηνυμα ειναι κουλο.οπως και το save as είναι κουλό γιατι δεν είναι read only.. τι μπορει να φταίει γαμωτ.!μου το κάνει εδω και ένα μηνα σχεδόν και έχω τρελαθεί εχω κανει τα πάντα.Ιο δεν εχω...τι μπορει να ειναι....Επισης βγάζει μήνυμα οτι το αρχείο όταν για παραδειγμα πας να το ανοιξεις σου λεει οτι ειναι κατεστραμενο και οτι πρεπει να το σωσεις καπου αλλου!!
gokal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Παλαιοτερα τετοιο πραγμα ειχα δει σε περιπτωσεις που το tmp αρχειο που φτιχνει το word οταν ανοιγεις ενα document ΔΕΝ σβηνοταν, για καποιο λογο, οταν εκλεινες το word. Αν δεν το εχεις ειδη κανει ριξε μια ματια στους temp folders μηπως εχει μεινει καποιο tmp file του αρχειου που θες να επεξεργαστεις
Kserafeim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 στους temp folders του δικτυου ή του υπολογιστή ? το αρχειο και γενικως τα αρχεία word βρίσκονται στο δικτυο.το προβλημα το βγάζει σε εναν υπολογιστη που ανοιγει τα αρχεια και δημιουργει αυτα τα προβληματα που ανεφερα πιο πανω...
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ο υπολογιστής έχει δικαιώματα εγγραφής στον φάκελο αυτόν του δικτύου? Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα νέο αρχείο και να το σώσεις εκεί. Γίνετε?
gokal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 στους temp folders του δικτυου ή του υπολογιστή ? Το tmp αρχειο του κειμενου ειναι ενα αρχειο του τυπου ~ονομα.doc κ δημιουργειται μολις ανοιξεις το κειμενο στον folder που βρισκεται το αρχικο αρχειο. το αρχειο και γενικως τα αρχεία word βρίσκονται στο δικτυο.το προβλημα το βγάζει σε εναν υπολογιστη που ανοιγει τα αρχεια και δημιουργει αυτα τα προβληματα που ανεφερα πιο πανω... Ετσι βεβαια που το θετεις τωρα ισως κ να μην φταιει αυτο αλλα δεν χανεις τπτ να διαγραψεις τα tmp του Η/Υ που δημιουργει το προβλημα
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Σκανάρισμα με κάνα αντιπαρασιτικό έκανες; Μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο κάποιο παράσιτο να σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!
Kserafeim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 το παρασιτικο μαρεσε ετσι οπως το ειπες....αλλα εξηγησε το κιολας στη λαικη καθομιλουμενη γλωσσα για να καταλαβουμε και μεις...εαν εννοεις ιο το χω κοιταξει δεν εχει.... firewalker γινετε αυτο που λες... και ?? ?
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Kserafeim έχουμε τους ιούς (viruses) και τα παράσιτα (trojans, worms, adwares, dialers) οτιδήποτε ύποπτο τρυπώνει μέσα στο σύστημα για να κάνει ότι δεν κάνει ένας ιός! Και πολύ σωστά το σημείωσα: αντιπαρασιτικό! Απλά ελληνικά έγραψα!
Kserafeim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Ενταξει μωρέ απλα ξέρεις τα λέμε πιο πολυ trojans,worms,adwares οπως τα είπες δηλαδη!Το έχω scanarei με το nod32 αλλα δεν εχει βγαλει προβλημα...δεν ξερω τι να κανω...μαλλον θα επαναγκαταστησω τα office μηπως τελικα γίνει κατι
Kserafeim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 αν και ο υπολογιστης δεν μπαίνει στο internet οποτε λογικα δεν θα έχει και trojans,worms,adwares κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.