Προς το περιεχόμενο

δεν pingάρω τον εαυτο μου κ΄ τον κάνουν οι υπολοιποι !

tsipas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χαιρετώ!

δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, αλλα το pc (master) με εχει κανει κ αισθανομαι παντελώς βλαξ !!! :oops:

εχω ενα ασυρματο δικτυο με 2 XP SP2,1 win2000, κ 2 δικτυακούς printers..

ολοι στατικοι με subnet 192.168.92.0 /24.

ΟΛΟΙ "ΜΙΛΑΝΕ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ εκτος απο το ευλογιμένο, που για δες εχει κ την dial up , κ πρεπει να δωσει internet κ στα αλλα 2 pc...!!!

Απο το αναθεματισμένο pingάρω ολες τις ip του δικτυου εκτος απο την δική μου!!!! :-? Ουτε οι αλλοι μπορουν να με δουν.... Η 127.0.0.1 δουλευει..

η καρτα κ GUI LinkSys το ιδιο...(εχω αλλαξει ip, check απο cmd)

τα firewall ολα κατω... τα pc απο διπλο φορματ με διαφορετικα SerNo...

το θεμα ειναι οτι εφοσον δεν μπορουν να με "δουν" οι υπολοιποι ουτε internet εχουν , ουτε file sharing με το "master" στο workgroup...!

Οταν παω απο network connections να μπω στο workgroup μου λεει τα εξής "xxx" is not accesible.You might not have permission to use this netword resource....contact ktl.. μα αφου ο user εχει admin rights ,οπως ολοι...!!

αυτα τα ολιγα.... συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν μπορουσα να το ζωγραφισω! :-)

Δημοσ.

Το πρόβλημα αυτό το έχω δει πολλές φορές όταν τα καλώδια utp είναι χειροποίητα και έχουν λάθος διάταξη των αγωγών στα rj-45. Τώρα δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς καλώδια ή είναι εξ ολοκλήρου ασύρματο.

Δημοσ.

παιδια να πω κατι ?

το δικτυο παιζει απο 192.168.92.101 κ πανω....

αλλα εχω ενεργοποιησει κ internet connection sharing.. κ καπου διαβασα οτι το pc παιρνει by defeult 192.168.0.1... μηπως παιζει καποιο conflict ή βλακεία είπα..?

firewalker k vag το physical ,data link,network/ transport layer μου ψιλοφαινoνται σωστa στο wlan μου γιατι μπορω να μπω στους αλλους 2 clients...εκτος του οτι παιρνω icmp packets απτους αλλους....

tnx!

Δημοσ.

An thymamai kala otan kaneis internet sharing me dial up, to mixanima me tin dial up allazei tin ip tou se 192.168.0.x. Dokimase to kai an den ginei tipota dokimase mipos exei kana provlima i karta diktyou

Δημοσ.

...δεν ξερω τι να πω...

οποιος εχει μια αλλη ιδεα, παρακαλειται να την υποβαλει...

ανακεφαλαιώνω: κατω τα firewall, disable wlan κ enable η ethernet με 192.168.0.1. , disable nortonas, κ.... τα ιδια.....

κανω ping σε ολο το δικτυο κ οχι στην ip της καρτας μου!!!! :(

pls...anything...anybody...snif!

Δημοσ.

...αν εισαι γκαντέμης , καλυτερα παρτο με το μαλακό.....!!! :-?

μετα απο απίστεστευτη ταλαιπωρία , χαμένες μπύρες κ ωρες , ερχεται το τέλος κ σχεδον παντα ειναι τοσο αδοξο.... :sad:

ετσι για την ιστορία, εκανα unistall to norton του φίλου, περασα δικο μου , κρατησα κ δικτυο 192.168.0.χχχ , κ reply echo στα 1-3 ms...! :-|

κλεινοντας θα πω στον εαυτο μου αλλη μια φορα "τελευταια φορα που μπλεκεις με χάρες φίλων"..... :)

σας ευχαριστώ πολυ παιδιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...