RoumiT Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Καλημέρα, έχω ένα χτυπημένο δίσκο φίλου WD200AB και δεν έχουμε προλάβει να σώσουμε τα δεδομένα. Ξέρω, ξέρω, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΕ BACKUP!!!! Το θέμα είναι πως έχω ακούσει για κάποιους τεχνικούς που μπορούν να αναλάβουν να σώσουν ότι σώζεται. Μήπως ξέρει κάποιος κάποια διεύθυνση ή τηλέφωνο; Ευχαριστώ έκ των προτέρων RoumiT
andromahos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 File mou opia etairia kai na pas tzamba min ksodebis lefta (pernoune arketa kai prokatabolika) kai tipota den kanoun ksexaseta , exo xasei 400 giga mp3 kai den mporesan na kanoun tipota ( esteila tous diskous stin wd , tipota den egine)
adi32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 κατι που βρηκα ειναι αυτο http://www.tictac.gr/g-index.html αλλα δεν ξερω τι ζητανε το ονομα σημαδιακο ομως ετσι ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑκ......... γινομαι για αλλη μια φορα κακος αλλα ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΔΙΣΚΟ WD εχω φαει παμπολλες ωρες να ακουω τις ωρολογιακες βομβες της
D-Lux Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Kane ena scan to skliro sou me to HDD Regenerator se DOS. Tha vrei ola ta bad sectors kai an o skliros den einai gia petama vasika tha kataferei na ston epanaferei. Exw swsei 3 sklirous me auto to software. Meta xrisimopoiise ena recover programma opws to GetDataBack Data Recovery (auto exw xrisimopoiisei egw toulaxiston) kai pisteuw na boreseis na ksanavreis olo to xameno data. To exw kanei kai exw petixei na epanaferw ta panta se 2 xtipimenous sklirous. Dokimase to den exeis na xaseis tipota...
stratospr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ψάξε να βρεις το ontrack data recovery (έχει συζητηθεί και εδώ - κάνε ένα search). Πολύ καλό πρόγραμμα. Πριν κανά δίμηνο που μου χτύπησε ο δίσκος (seagate 120GB), αναγνώρισε και τα 3 partition και αντέγραψα όλα τα αρχεία μου χωρίς κανένα λάθος.
tsiolk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μια ακόμα λύση την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές είναι το GetDataBack http:// www.runtime.org όσες φορές το έχω δοκιμάσει έχει κάνει καλή δουλειά. Έχε υπόψιν σου ότι εξαρτάτε και απο την κατάσταση του δίσκου.
RoumiT Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Τα δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Ο δίσκος απεβίωσεν εις κύριον ... δεν τον βλέπει ούτε το BIOS. Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες πάντως RoumiT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.