Προς το περιεχόμενο

Kinitopazaro - Δημοπρασίες Κινητών

yannisc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα καινούριο site εξειδικευμένο στις δημοπρασίες κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ ξεκίνησε τη δοκιμαστική του

λειτουργία.

Στο διάστημα της δοκιμαστικής λειτουργίας δίνει 10€ σε κάθε μέλος για να τα χρησιμοποιήσει για επιπλέον

προβολή των δημοπρασιών του (έντονα γράμματα, προβολή στην 1η σελίδα κτλ.).

Το site έχει πολλές δυνατότητες και αναμένεται να προσελκύσει πολλά μαγαζιά μεταχειρισμένων κινητών.

Μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.kinitopazaro.gr

Δημοσ.

Και γιατί να πρέπει να χτυπήσω τιμή για να αποκτήσω ένα 'καινούριο' κινητό; Δεν πάω σε κάποιο κατάστημα που θα μου στοιχίσει στην τελική πολύ φθηνότερα; Το είδα κι εγώ για το 6110 και λέω 'μπα τα μάτια μου κάτι έπαθαν'! :shock:

Πάντως πέρα απ'την γκρίνια, υπάρχουν πολύ φανατικοί του σπορ 'κινητό' και σίγουρα θα υπάρξει συμμετοχή! Καλή ιδέα! :)

Δημοσ.

Σχολιάστε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της. Το τι κάνει ο κάθε πωλητής σε οποιοδήποτε site δημοπρασιών δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στο χαρακτήρα του forum.

Δημοσ.

παιδιά το 6110 το έβαλα για να δω αν δουλεύει το site. Έβαλα μεγάλη τιμή μην τυχόν και το ζητήσει κανείς, γιατί δεν το έχω :)

Το site πώς σας φαίνεται; επιλογή χρωμάτων κτλ.;

Δημοσ.
Oraia Idea! Poli kalo to layout alla ftiakse omos to encoding sto "currency_converter.php".

οκ, το διόρθωσα. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...