Προς το περιεχόμενο

ektupwths !???!

Chilli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mήπως θέλεις να πάρεις 2 εκτυπωτές? Γιατί βλέπω 2 Θέματα με το ίδιο αντικείμενο!! :)

Κατεύθυνε μας λίγο.

Θέλεις Inkjet, Laser ή Φωτογραφικό?

Έγχρωμες εκτυπώσεις η όχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...

βοήθεια!!!!!!!!!!!

Θέλω να αγοράσω εκτυπωτή: κριτήριο για την αγορά μου είναι η διάρκειά του, να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο! Τον θέλω κυρίως για εκτύπωση κειμένων!

Γύρω στα 70 ευρώ σκοπεύω να διαθέσω!

Καμιά καλή πρόταση?

Ερώτηση: σε κάποιο μαγαζί μου είπαν ότι στον καινούριο εκτυπωτή το μελάνι είναι δείγμα και το 1/3 του κανονικού? Τι ιστοριούλα είναι πάλι αυτή??? :roll:

βοήθεια!!!!!!!!!!!

Ερώτηση: σε κάποιο μαγαζί μου είπαν ότι στον καινούριο εκτυπωτή το μελάνι είναι δείγμα και το 1/3 του κανονικού? Τι ιστοριούλα είναι πάλι αυτή??? :roll:

Στον δικό μου (Canon pixma 4000) τα μελάνια που είχε σαν καινούργιος ήταν κανονικά με την ίδια χωρητικότητα σε μελάνι με του εμπορίου....

skathari pragmati ta melania pou bazoun poles fores stous ektipotes einai deigmata.grafoun pano oti einai 40 opos ta kanonika alla bazoun mesa ligotero.anyway iparxoun kai refill.ama thes gia ektiposi kimenon pare ena ftino laser alla me arketa parapano apo 70 euro alla xereis oti einai skilia kai to basiko ena toner ftanei gia 2000 selides kai oxi gia 300 px pou tha bgalei to melani.kai den xerenetai kai to toner antitheta me to melani pou mexri kai imerominia lixeos tha breis epano.ego ton exo ton laser 2 xronia kai kai apsoga.to idio toner oute na xerathei oute tipota.

skathari ama pas se inkjet pigene toulaxiston se hp dioti stous epson ama den ton xrisimopoiiiseis gia arketo kairo to melani mporei na xerathei mesa stin kefali.pantos genika oi inkjet den antexoun kai pola.otan douleua texnikos poloi inkjet efeugan me apogiosi dioti den axize kan to kostos episkeuis.eno me ena laser 150 euro ton plironeis akriva alla xexnas analosima kai sintirisi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...