Chilli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 thelw na parw ektupwth peripou sta 100 euro !peite gnwmes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpOuZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Mήπως θέλεις να πάρεις 2 εκτυπωτές? Γιατί βλέπω 2 Θέματα με το ίδιο αντικείμενο!! Κατεύθυνε μας λίγο. Θέλεις Inkjet, Laser ή Φωτογραφικό? Έγχρωμες εκτυπώσεις η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 me 100 euro laser den pernei.mono inkjet mporei na parei.kalitera na mas pei ti thelei kai gia ti xrisi ton thelei dioti ama einai na plirosei se ena xrono 100 melania tote kalitera laser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vageco Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 simfonw... na koitaksei sxesh...timhs kai apodosh se melania kai na parei oti thelei to palikari... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 kalitera enas egxromos pc laser me 500 euro kai na allaxeis melania se 3 xronia para enas inkjet pou to xarti to fotografiko einai panakrivo kai ta melania tha teliosoun se xrono rekor kai tha ta pliroseis xontra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skathari Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 βοήθεια!!!!!!!!!!! Θέλω να αγοράσω εκτυπωτή: κριτήριο για την αγορά μου είναι η διάρκειά του, να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο! Τον θέλω κυρίως για εκτύπωση κειμένων! Γύρω στα 70 ευρώ σκοπεύω να διαθέσω! Καμιά καλή πρόταση? Ερώτηση: σε κάποιο μαγαζί μου είπαν ότι στον καινούριο εκτυπωτή το μελάνι είναι δείγμα και το 1/3 του κανονικού? Τι ιστοριούλα είναι πάλι αυτή??? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 βοήθεια!!!!!!!!!!! Ερώτηση: σε κάποιο μαγαζί μου είπαν ότι στον καινούριο εκτυπωτή το μελάνι είναι δείγμα και το 1/3 του κανονικού? Τι ιστοριούλα είναι πάλι αυτή??? :roll: Στον δικό μου (Canon pixma 4000) τα μελάνια που είχε σαν καινούργιος ήταν κανονικά με την ίδια χωρητικότητα σε μελάνι με του εμπορίου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 skathari pragmati ta melania pou bazoun poles fores stous ektipotes einai deigmata.grafoun pano oti einai 40 opos ta kanonika alla bazoun mesa ligotero.anyway iparxoun kai refill.ama thes gia ektiposi kimenon pare ena ftino laser alla me arketa parapano apo 70 euro alla xereis oti einai skilia kai to basiko ena toner ftanei gia 2000 selides kai oxi gia 300 px pou tha bgalei to melani.kai den xerenetai kai to toner antitheta me to melani pou mexri kai imerominia lixeos tha breis epano.ego ton exo ton laser 2 xronia kai kai apsoga.to idio toner oute na xerathei oute tipota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skathari Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 sas eyxaristo! gia na do ti 8a kano telika! gia opoia allh protash 8a sas hmoyn eygnomon! eimai ligoylaki asxeth...ligaki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 skathari ama pas se inkjet pigene toulaxiston se hp dioti stous epson ama den ton xrisimopoiiiseis gia arketo kairo to melani mporei na xerathei mesa stin kefali.pantos genika oi inkjet den antexoun kai pola.otan douleua texnikos poloi inkjet efeugan me apogiosi dioti den axize kan to kostos episkeuis.eno me ena laser 150 euro ton plironeis akriva alla xexnas analosima kai sintirisi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.