Προς το περιεχόμενο

CD-R 99min

ghostaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

psou κοίτα στην Κασσετεμπορική επι της Πατησίων, στο τμήμα ανάμεσα στην Πανεπιστημίου και την Σταδίου, μέσα σε μια στοά. Αν δε μπορείς να τα βρεις εκεί είδα οτι έχει και το ράδιο κατουμά, αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο ακριβά. moucla όσον αφορά το medium info μην κολλάς, μπορείς να γράψεις 99' αρκεί βέβαια να το υποστηρίζει το CDR σου. Και μένα το nero μου λέει οτι είναι 80' αλλά έχω γράψει ένα περίδρομο divx 850 MB σε τέτοια δισκάκια.

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by crAss:

<strong>Ego pano apo 703 MB exo kataferei na grapso mono me ena tropo. To cdr pou exo ipostirizei mono mexri 90min. O tropos pou sigoura doulevei einai na ftiaxeis ena iso image me to CDRWin kai meta na to kapseis me to DiscJuggler. Autos einai o monos tropos pou tha doulepsei 100% an to ipostirizei to cdr sou<p>crAss</strong><hr></blockquote><p>

703? Ego exo grapsei 715-720 me Nero xoris kanena provlima.<p>Isos to Lite-On mou den exei quality Sanyo parts grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όσοι βρισκεστε στα Χανια ( ή σχετικά κοντά :D ) μπορειτε να παρετε τα infinity 99min (που ειναι και πολυ καλα) απο το interactive που αποτελει και τον μοναδικο αντιπροσωπο για αυτα στην Ελλαδα. Ειναι αρκετα καλα δισκακια, τουλαχιστον απ'οτι ακουγεται. Εγω αυτη τη στιγμη τα δοκιμαζω... Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τους περισσοτερους απο εσας, δηλαδη δεν ξερω μεχρι που μπορει να γραψει η κεφαλη αυτα τα 99αρια. Δοκιμασα με το Nero Drive Speed και μου εβγαλε μυνημα "Νero stopped without an error - Please insert a larger medium and try again" !!! για τα 79min και τελικα εφτασε μεχρι τα 89min οπου και τα ειδε δυσκολα απο εκει και πανω...

Εχω το Plextor W8432T (firmware 1.09) και τα δισκακια αντεχει (με simulation) να τα γραψει επιτυχως μεχρι μεγεθη των 788mb ?!? ->89min?!?

Δημοσ.

CyberWalker...αυτο θα λεγα κι εγω..στο Interactive τα βρηκα και το yamaha 6416s που εχω τα γραφει :)

ομολογω πως το Interactive ειναι το καλυτερο καταστημα υπολογιστων στα ΧΑνια..τ αλλα απλα υπαρχουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...