piroedros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω TFT 19" , ή 17". Εφαρμογές OFFICE, INTERNET , και από games FS2004 , STRATEGY GAMES , FIRST PERSON. Τι καλό προτείνετε κύριοι ? Φιλικά, Piroedros. Υ.Γ) Σκεφτόμουν για LG , αλλά μετά τα "τραγικά αποτελέσματα " στο PC-Magazine , το σκέφτομαι λιγάκι παραπάνω...
theo37 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 μην ακους τα περιοδικά!!!!όποιος τα "χώνει" παίρνει και καλή κριτική!!" αν κάνεις ενα search θα διαβάσεις πολλά και αμερόλιπτα.!!!
nimik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Πηρα την Eizo L768 πριν απο 2 μηνες..Αν αξαιρεσεις μια μαυρη κουκιδιτσα στο Γαμα...που λεμε και στο ποδοσφαιρο (Καμμενο πιξελλακι) η οθονη ειναι αστερι! Χαιρομαι πραγματικα να καθομαι στο πι σι ,ιδιως να βλεπω Tv...η γυναικα μου ειναι γραφιστρια ,απολυτως ικανοποιημενη απο τα χρωματα και την αντιθεση...Προσφατα αγορασαμε και μια Sony Lcd Wega για το σαλονι...την KLV -20SR3,καλη επισης αλλα αυτο το πολυ ψηφιακο καπου σε χαλαει....σε αντιθεση με την Eizo που ειναι πραγματικα ανωτερη σαν υλοποιηση.... Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κι αλλες εξισου καλες η καλυτερες...ψαξτο....δες τις να παιζουν αν υπαρχει η δυνατοτητα για να δεις την διαφορα... Καλη επιλογη!
dreaming123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 EIZO, LG, SONY με την ίδια σειρά σου προτείνω να κάνεις την επιλογή σου...
Vmanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 kai ego psifizo eizo.poli kales alla ligo tsimpimenes oi times tous .-oti pliroseis perneis - pantos prin pareis opoiadipote othoni kalo tha itan na ti deis. alles mporeis na sou aresoun kai alles oxi. pistepse sta matia sou kai oxi panta se auta pou grafontai i akougontai
Sam235 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δεν νομίζω, αυτή την στιγμή τουλάχιστον, να υπάρχουν καλύτερες οθόνες από τις EIZO. Στο κάτω-κάτω της γραφής, ότι πληρώνεις, παίρνεις. ΕΙΖΟ και ξερό ψωμί...... Sam.
madjim1984 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Εγω θελω να παρω την LG 1720B μου αρεσει πολυ απο εμφανιση!ξερει κανεις τιποτα για αυτην την οθονη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Samsung Eizo Sony Lg...poiothta para posothta...
doctorkostis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Κοιτα και τις καινουριες.Fujitsu-siemens p19-2 και viewsonic VP191B.Φορανε καινουριο panel που εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα.Κυμαινονται στα 500 περιπου(με εξοδα αποστολης) αλλα πρεπει να αξιζουν...Εγω περιμενω την FS P19-2,την επομενη βδομαδα ελπιζω.....
Soth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 NEC για πάντα!!!!!!!!! (από τότε που σταμάτησαν οι ΝΟΚΙΑ) Δες κι εδω για να μη τα ξαναλεμε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=112488
doc1000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Eizo για πάντα! Θα την αλλάξεις μόνο αν χρειαστείς στο μέλλον περισσότερες ίντσες. Επένδυση! Eizo 767 η δική μου (19αρα) χωρίς καμμένο pixel και απλά απολαυστική! Ό,τι κι αν πάρεις όμως ΜΗΝ πάρεις με τίποτα 17αρα (ακόμα και Eizo) 19αρα οπωσδήποτε! Θα με θυμηθείς.
NeTeD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ε ρε καραμέλα που έχει πέσει με τις Eizo... Όλοι εσείς οι ειδωλολάτρες που προσκυνάτε το όνομα, έχετε δει για παράδειγμα την Eizo L551? Αυτό το έκτρωμα το θεωρείτε καλό? Αλλά Eizo να'ναι κι ότι να'ναι... Για να μην παρεξηγηθώ: Η Eizo βγάζει κορυφαίες οθόνες, αλλά για να τα έχεις όλα (+games δηλαδή) απροβλημάτιστα, πρέπει να ξεκινήσεις από 600ευρώ και πάνω για 17άρα.
leukonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Eizo tha sou proteina an kai ego exo Lg kai sony apo tis opies ime ipereyxaristimenos.Den katafera na paro eizo akoma logo akribias.Apo kei kai pera na koitakseis kai ti marka ine o kathodikos solinas giati mporei ekso na grafei eizo alla na ine philips gia paradeigma o kathodikos solinas tis.
sa1901 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Apo kei kai pera na koitakseis kai ti marka ine o kathodikos solinas Καθοδικός σωλήνας σεTFT; :-?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Samsung SM 193P (kai 193P+ otan er8ei me to kalo...) apla apo tis kalyteres TFT ths agoras...eidika h 2h...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.