Προς το περιεχόμενο

o turksat = hellasdigital

fotios1tzimas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δορυφορικη ειναι μονο download αφου ειναι μονο δεκτης. Την επιγεια την χρειαζεσε για upload πληροφοριων οπως πχ πιο σιτε θες να σου κατεβασει απο τον δορυφορο γρηγορα :P

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η επίγεια σύνδεση χρειάζεται διότι η σύνδεση με το δορυφόρο είναι μονόδρομη. Ο εξοπλισμός για αμφίδρομη δορυφορική σύνδεση κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ.Οπότε είναι και ασύμφορη απο οικονομικής απόψεως μια τέτοια σύνδεση.

Δημοσ.

Με ένα κάτοπτρο 1,20 m θα είμαι εντάξει; Γιατί είμαι και στην άκρη της χώρας (κέρκυρα). Ή μήπως θα χρειαστεί κάνα μεγαλύτερο;

Και κάρτα παίρνουμε αυτή την skystar2; Η τοποθέτηση της κεραίας είναι εύκολο να γίνει απο εμένα που δεν ξέρω που παν τα τέσσερα;

Τηλεοπτικά κανάλια πιάνουμε με αυτή την κάρτα(skystar2) ή χρειάζεται κάποια άλλη κάρτα;

Η επίγεια σύνδεση χρειάζεται να είναι ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια που θα είμαστε συνδεμένοι; :?

Απορίες που έχω εεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P

Δημοσ.

α)Με 1,20 εισαι μια χαρα.

β)την καρτα εγω την προμηθευτηκα απο τον Dimon εδω στο ινσομνια που κανει μαζικες παραγγελιες απο το εξωτερικο.Το τοπικ ειναι "Δορυφορικο τηλεοραση στο πισι" ή καπως ετσι αν δεν κανω λαθος.

γ)η τοποθετηση της κεραιας θεωρω οτι πρεπει να γινει απο καποιον που να ξερει.(αν γνωριζει κανεις καποιον ευκολο τροπο που μπορει να ακολουθησει και καποιος που δεν εχει ιδεα απο εγκατασταση δορυφορικου πιατου,ας τον πει)

δ)και βεβαια πιανει και δορυφορικα καναλια με αυτη τη καρτα

ε)ναι πρεπει να εισαι καθολη τη διαρκεια συνδεδεμενος(δεν ειναι και τοσο τραγικο πιστεψε με)

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Αν κάνεις request ένα αρχείο πρέπει να είσαι συνδεδεμένος (στην επίγεια σύνδεση) την ώρα που το λαμβάνεις; Από που μπορείς να κατεβάσεις με μία τέτοια σύνδεση;(δεν αποκλείονται αυτομάτως κάθε είδους P2P; ).

Σκέφτομαι να το κάνω over ADSL έτσι απλώς για δοκιμή μιάς και θα πάρω τον δορυφορικό εξοπλισμό, κάποιο site με τις υπηρεσίες υπάρχει;

Δημοσ.
Geia hara

ekana ena e mail [email protected]. ke ehi dio telies sto .de. ego evala mono mia telia an xeri kapios an ine sosto na ehi dio telies mia bros mia piso .ke pos katevaso horis grami tilefonou?

Geia hara

>[email][email protected][/email].

Την δεύτερη τελεία μάλλον μόνος σου την έβαλες :razz:

Για να καταλάβεις κάνε πάνω στο e-mail σου δεξί κλίκ --> αντιγραφή συντόμευσης και κάντο αυτό past σε ένα σημειωματάριο :grin:

Θα δεις ότι δεν θα βγεί εκεί δεύτερη τελεία.

ke pos katevaso horis grami tilefonou?

• Το ξεχνάς
  • Χρησιμοποιείς κινητό
  • Χρησιμοποιείς το αμφίδρομο αν σου περισεύουν :grin:

Δημοσ.

Έκανα αυτά που λέτε στο server4pc και μου βγάζει τελικά πράσινο...

Αλλά το πρόγραμμα skydsl επιμένει "This satellite does not transmit the skydsl service"

Δημοσ.

Λύθηκε, έπρεπε στο Data services να βάλω PID 6000

Ρυθμίσεις

Δορυφόρος : Turksat / Eurasiasat 42E

Transponder : 12053

Sympol Rate : 24740

Polarity : Horizontal

Data PID : 6000 (DEC)

Δημοσ.

Αλλη μια κουτή ερωτησούλα. :P

Όταν πάμε να αγοράσουμε ένα κάτοπτρο «πιάτο» τι ακριβώς αγοράζουμε;

Το πιάτο σκέτο; Ή θα πρέπει στην τιμή να είναι μέσα και το μάτι και η βάση στήριξης;

Γιατί ρώτησα σε ένα μαγαζάκι και μου είπε ότι αυτά είναι ξεχωριστά.

Έτσι είναι;

Δημοσ.

pantws einai psiloapati afto pou grafei h hellas digital sto site ths ("Ksefortotheite ton OTE" h kapws etsi").

Einai san na sou leei 2way sat inet, enw stin ousia tha prepei na plironeis kai sindromes, epak, klp kai den tha exeis kai kalo upload...

Δημοσ.

Ο δορυφορος αυτος ειναι τουρκικος ακριβως.Επισης ειναι απολυτως αδειος.Δηλαδη εχει κατι καναλια της πλακας και απο bandwidth για internet αερα πατερα!!Οσο για το upload soth εχεις δικιο αλλα αν δεν σε απασχολει να κρατας καποιον φαιλ σερβερ ή κατι παρομοιο,πιστευω,οτι δεν σε πολυ απασχολει η u/l speed.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...