fotios1tzimas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Geia hara eho pari apo hellasdigital to paketo clasic 3 irthn i tehniki 2 fores ke tora akoma edo ine gia 2 ores akomi mou ipan apo tin hellasdigital turksat vazoume tin tileorasi piani vazoume gia indernet lei o doriforos den ekpempi ti kanoume kamia sivouli efharisto
-NetHawk- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Φιλε μου επειδη ειμαι και εγω συνδρομητης στην hellasdigital θα σου πω μερικα πραγματα που ισως να μην εχετε κανει σωστα μηπως και λυθει το προβλημα σου.(αν εχεις skystar2, που το παιρνω ως δεδομενο). Ενεργοποιησε στον Η/Υ το server4pc.Αυτο βρισκεται στο εναρξη->techinsat dvb->server4pc.Στη συνεχεια εκει που λεει satellite πατα add kai βαλε ονομα skydsl.Μετα πας transpoder managment κανεις add τον transpoder(αν εισαι αθηνα προφανως ειναι ο 12053).Μετα πηγαινε data services στα δεξια εκει που λεει transpoder κανε παλι add τον ιδιο με τη μονη διαφορα οτι το πρεπει να επιλεξεις "initial locking transpoder".Λογικα αν ακολουθησεις αυτες τις οδηγιες πρεπει να σου δειξει σημα στο server4pc.Αν οχι σιγουρεψου οτι η dvb καρτα σου ειναι σωστα τοποθετημενη ή οτι δεν κανει conflict με καποια αλλη καρτα.Επισης θα σου προτεινα να την αλλαξεις σλοτ και αν δεν εχεις εγκαταστησει τους νεους drivers(εαν προκεται για την skystar2,του 4.30)να τους εγκαταστησεις.Ελπιζω να σε βοηθησα και να λυθει το προβλημα σου.
fotios1tzimas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 efxariosto file gia tin kali diathesi na me boithisis ala an katalavena ego ola afta "den tha ipirhe USA ,tha itan kolosoUSA.pantos oute i tehniki katalavan ti problima iparhi ,ala an ta ekana ola afta tha douleve? ime stin ipiro thesprotia paramithia acheron gardiki geia hara
-NetHawk- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μαλιστα οντως τα ειπα κινεζικα!!!Βασικα αν εχεις msn θα μπορουσα μεσω του msn να σου τα πω βημα βημα και να τα εκτελεις ετσι ωστε να γινω κατανοητος και να μην υπαρξει μπερδεμα...
fotios1tzimas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 ise leventis ime [email protected] to msn to dikomoy ime ston pc efxaristo gia hara
giorgos_g Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Gia pite entiposis gia Hellasdigital re pedia, aksizi i sindromi??
-NetHawk- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Gia pite entiposis gia Hellasdigital re pedia, aksizi i sindromi?? 85-124kb/s σταθερα.Καποιες φορες(πχ σε μενα πριν απο 4 μερες)χτυπαει και 150-230 για αρκετη ωρα!.Το μονο προβλημα που θα αντιμετωπισεις ειναι με τις μεγαλες κακοκαιριες,καταιγιδες κτλπ οπου θα εχεις μεγαλη απωλεια ή ακομη και ελλειψη σηματος.
giorgos_g Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 '']85-124kb/s σταθερα.Καποιες φορες(πχ σε μενα πριν απο 4 μερες)χτυπαει και 150-230 για αρκετη ωρα!.Το μονο προβλημα που θα αντιμετωπισεις ειναι με τις μεγαλες κακοκαιριες,καταιγιδες κτλπ οπου θα εχεις μεγαλη απωλεια ή ακομη και ελλειψη σηματος. Kalo!! oi sindromes einai me ogkoxreosi i oxi?
-NetHawk- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 65 ευρω ο μηνας χωρις ογκοχρεωση,εννοειται για 1024.
androu Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 χμ.. η κεραία μπαίνει σε μπαλκόνι ? η πρέπει να μπεί σε ταράτσα?
fotios1tzimas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 netHawk ise leventopedo! Apo taxitita ΓΑ..ΖΟΝΗ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ ego tin kerea tin ebala prorona stin avli me tin hrisi tha po perisotera
wert Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Ενδιαφέρων το θέμα περί δορυφορικού ίντερνετ. Αλλωστε το dsl για τους περισότερους μάλλον ήταν και θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός. Εκτός τώρα από την σύνδεση επειδή ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μια αρχή. Τι υλικό χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει; Αν κατάλαβα καλά μάλλον κάποια δορυφορική κάρτα και ένα κάτοπτρο θα χρειαστώ. Έτσι δεν είναι; Ή μου διαφεύγει και κάτι άλλο;
-NetHawk- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Λοιπον η κεραια(κατοπτρο) μπαινει ανετα σε μπαλκονι(την εχω βαλει εγω για αυτο το λεω με σιγουρια!)...Οσο για το τι χρειαζεται:μια dvb καρτα(δηλαδη καρτα δορυφορικης ληψης),μια επιγεια συνδεση στο ιντερνετ(ειναι ενα αρνητικο για το μονοδρομο δορυφορικο ιντερνετ αλλα με μια netcarta νομιζω πως λυνεται καπως το θεμα),το κατοπτρο εννοειται και μια συνδρομη δορυφορικου ιντερνετ.Ολος ο εξοπλισμος + εγκατασταση μου κοστισε γυρω στα 150ευρω.Παντως αν δειτε ποσο δινουν την 1024 σε dsl γραμμη θα πειστειτε οτι μαλλον συμφερει απο πλευρας χρηματων να βαλεις την 1024 δορυφορικα παρα επιγεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.