aNTwNHs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στις εφαρμογές(πχ Word,Notepad, κλπ) των windows. Γυρνάω την γλώσσα στα ελληνικά, αλλά συνεχίζω να γράφω με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ισχύει το ίδιο με τις βασικές λειτουργίες των windows(πχ μπορώ να γράψω ελληνικά ονομάζοντας έναν folder). Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα;
-NetHawk- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Εχεις ελληνικα ή αγγλικα γουιντος?Αν εχεις αγγλικα μηπως να δοκιμαζες να κατεβασεις καμια ελληνικη γραμματοσειρα?Μπορει ετσι να λυθει το προβλημα σου.
xaotikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Στο regional settings έχεις ΟΛΑ τα πεδία GREEK και GREECE?
aNTwNHs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Λοιπόν. Έχω αγγλικά windows(για την ακρίβεια όχι εγώ, ο πατέρας μου, που είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά). Μέχρι σήμερα το πρωί όλα λειτουργούσαν Ok. Τώρα τι ακριβώς πείραξε, δεν μπορώ να φανταστώ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ναι, στα regional settings όλα είναι ελληνικά.
abakas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Αν όλα λειτουργούσαν καλά μέχρι το πρωί όπως λες, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία και θα σου επαναφέρει τις παλαιότερες ρυθμίσεις. Ένας φίλος μου κάποτε είχε βάλει ένα προγραμματάκι που του εξαφάνισε το language bar κάτω δεξιά ενώ η επιλογή αυτή ήταν ενεργοποιημένη στα regional settings. Του είπα και έκανε επαναφορά συστήματος και του επανέφερε τις παλιές του ρυθμίσεις και όλα ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.