Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio Help

tristan01966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aπό αυτά που υπάρχουν στο προεγκατεστημένο software με ενδιαφέρουν τα... Adobe Premiere Standard, Click to DVD, DVGate Plus, Memory Stick Formatter, Norton Password Manager, PictureGear Studio, RecordNow!, VAIO Edit Components, VAIO Media, VAIO Update και VAIO Zone...εχω το laptop αλλά δεν εχω πια το software....για τους αμερικάνους υπάρχει site ανάκτησης του software.....για μας ......οχι

Υ.Γ. σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ti ennoeis gia mas oxi gia tous amerikanous nai?diladi pou kseroun an ise amerikanos i oxi???b.kai ola auta ta programmata ta thes .to leo apla dioti sigoura mporeis na breis alla programmata pou tha kanoun kalitera tin douleia sin oti pola apo auta ta theoro perita.adome premiere to briskeis olokliro.px.alla gia exigise auto gia tous amerikanoun

Όταν είχα πάρει το Vaio, μαζί είχαν έρθει 4 cd. 2 system recovery και 2 application recovery. Ό,τι και να πάθει το laptop χώνεις το cd μέσα και τα διωρθώνει όλα αυτομάτως! Εσένα δεν είχε τέτοια???

ola ta exoun mesa alla mporei na ta exei xasei .apo kapoion allon ama ta brei alla den ine kai ta trela programmata.alla logika ama tou ta grapseis tha ine ok.alla auta ta programmata den tha iparxoun mono apo tin sony.to adobe premiere px iparxei apo tin adobe den ienai mono me to vaio.

οι αμερικανοι πηγαίνοντας στο παρακάτω site μπορούν να κατεβάσουν τις πληρεις εκδόσεις που θέλουν

http://esupport.sony.com/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER&PRODTYPE=24

εμάς εδώ μας έχουν χ.......

οσο για τα cd η sony δε βγάζει πια με τα καινουργια laptops

εχουν διαφορετικούς κωδικούς για τα ίδια ουσιαστικά μηχανηματα....αφου τα κατεβάσεις τα αρχεια που σ ενδιαφέρουν είναι αδύνατο να τα εγκαταστήσεις .......παιδιά δε γίνεται τίποτε.....μόνο από φίλους που έχουν vaio κάψτα DVD να στε σίγουροι.

H Sony δεν βάζει recovery cd το τελευταίο διάστημα στα καινούργια laptops της. Τα έχει περασμένο στον σκλήρο σε χωριστό partition, αλλά θέλει προσοχή.

Και μένα το ίδιο έχει.Τα έχει σε χωριστό partition και μάλιστα κρυφό.Λέγοντας όμως ότι θέλει προσοχή τι εννοείς;;;Δεν το έχω κάνει ακόμα recover και άμα ξέρεις θα ήθελα να μου πεις τι να προσέξω όταν αποφασίσω να κάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...