Προς το περιεχόμενο

Access to Mysql ?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω μια μεγαλη βαση σε Access σε LAN

Σκεπτομαι για αναβαθμιση της σε Mysql

ειναι καλη ιδεα ή οχι ?

Τι software πρεπει να κατεβασω απο το

http://dev.mysql.com/downloads/mysql/4.1.html

Γινεται ευκολα μετατροπη ολων των φορμων εκθεσεων ερωτηματων ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο δύσκολο είναι να γίνει αλλά δεν θα σου το πρότεινα. Η πιο σίγουρη λύση είναι να το κάνεις στον MS SQL Server γιατί είναι και τα δύο Micro$oft προγράμματα και συνεργάζονται καλύτερα...

Εκτός βέβαια εαν είναι και το οικονομικό στη μέση και πρέπει να αγοράσεις licence για τον sql server.

Δημοσ.
Eχω μια μεγαλη βαση σε Access σε LAN

Σκεπτομαι για αναβαθμιση της σε Mysql

Γινεται ευκολα μετατροπη ολων των φορμων εκθεσεων ερωτηματων ?

Ευχαριστω

Τις φόρμες δεν μπορείς αυτόματα να τις μετατρέψεις: Η Mysql δεν έχει ενσωματομένες φόρμες όπως έχει η Access' date=' αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιά άλλη τεχνολογία για να φτιάξεις το GUI (μπορείς να χρησιμοποιήσεις Delphi, VB άμα θέλεις executables ή apache+php άμα θέλεις να φτιάξεις web interface).

Τα ερωτήματα και αυτά δεν μετατρέπονται αυτόματα, αλλά στα περισσότερα δεν θα έχεις πρόβλημα (εάν έχει χρησιμοποιηθεί στανταρ sql στην δημιουργία τους - η access έχει και αυτή τις δικές της ευκολίες στην sql, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να τροποποιήσεις τα ερωτήματα).

Δημοσ.

Δεν έχω δουλέψει ms sql server ποτέ για να ξέρω.

Μπορώ να σου πώ ότι είναι το ίδιο δύσκολο σε όλα τα RDBMS που έχω δουλέψει : Oracle (παρότι έχει δικό του σύστημα φορμών), Postgress, Interbase.

Αλλά δεν ξέρω για ms sql server...

κανένας άλλος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...