Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με External Disks (Usb2)

Prokroustis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Το θέμα έχει ως εξής. Έχω 2 external disks USB 2.0. Οι δίσκοι είναι διαφορετικοί σε μάρκα, χωρητικότητα, και τιμή.

Λοιπόν ενώ όλα δουλεύεουν κανονικά και περνάω data μέσα κάργα ΤΣΟΥΠ έρχετε μια μέρα και ξαφνικά το λειτουργικό ( WinXp Pro) δεν αναγνωρίζει κάνεναν από τους 2 και μου προτείνει να τους formaro μια και όπως λέει είναι unformat. Βρίζω ξεφισάω ( Πάλι καλά λέω δεν πέταξα τα cd με τα προγράμματα ακόμα). Format- Data Copy πάλι. Όλα καλά για κάνα μήνα. Ξαφνικά πάλι μια μέρα λέω ας ακούσω ένα mp3 από τον έναν σκληρό. Όπως καταλαβένετε πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν χτυπάνε και οι 2 δίσκοι μαζί, και δεν έχουν standard ώρες λειτουργίας.Απλά κάπια στιγμή σταματάνε να δουλεύουν. Πρόβλημα δίσκων δεν είναι ( Τους έχω στείλει 2 φορές για έλενχο και μου τους έχουν αλάξει). Λειτουργικού έχω κάνει 2 φορές format στο pc και εγκατάσταση από διαφορετικό cd των Windows. Κάθε βοήθεια καλοδεχόύμενη

Δημοσ.

mipos einai problima stis thires USB tis mitrikis sou ? tsekare tous se allo PC otan to diko sou den tous anagnorizei.

An nai pare mia thira PCI USB 2 kai katharises

tsekare tin tasi pou pernoun trofodosia oi diskoi

logika drivers exeis balei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...