Προς το περιεχόμενο

ποια ειναι τα πιο γνωστα "λαθη" σε ταινιες???

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάποτε που είχα αποφασίσει να δω κάποια λάθη εντάξει παιδιά μιλάμε οι τύποι κάθονται και βλέπουν 100 φορές την ταινία [σε σημείο να την σιχαθούν δηλαδή] για να βρούν λάθη..[/b'] Είναι κομματάκι καμμένο, αλλα εντάξει έχει πλάκα να βλέπεις λάθη σε υπερπαραγωγές.

χεχεχ... και εγώ αυτό κάνω....

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
arketa exei kai o Titanikos...apo oti 8ymamai se ena ka8refth fainetai o cameraman ? :P

O Τιτανικός δεν είχε απλά αρκετά. Ήταν πίτα στα λάθη. Άσε δηλαδή που όλη η ταινία ήταν ένα μεγάλο λάθος και δεν έπρεπε να γυριστεί ποτέ... Αλλά αφού υποτίθεται ότι άρεσε σε πολλούς, ας μη μιλάω. Ας πω μερικά από τα λάθη που μου έχουν μείνει:

Η λίμνη η οποία αναφέρεται στην ταινία είναι τεχνήτη, και φτιάχτηκε μετά το ναυάγιο του Τιτανικού

Τα δελφίνια που κολυμπάνε μπροστά από το πλοίο, υπάρχουν μόνο στον Ειρηνικό ωκεανό

Το τέταρτο φουγάρο του αληθινού Τιτανικού ήταν διακοσμητικό. Δεν έβγαζε καπνούς.

Δημοσ.

Spoilers Alert!

ο τιτανικος δεν ηταν κακη ταινια αλλα παραηταν κλαψοψωλια.βεβαια δεν ειχε και το κλασικο happy end των αμερικανων...

Δημοσ.

Πού ακριβώς είναι το spoiler; Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν ξέρει την ιστορία του Τιτανικού, κι ας μην έχει δει την ταινία;

Λάθη σε όλες τις ταινίες γίνονται, μικρά και μεγάλα, επίτηδες ή και καταλάθος. Αλλά όταν μια ταινία είναι γεμάτη με λάθη (Τιτανικός, Μονομάχος κλπ), μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει το επίπεδο της ταινίας, καθώς και την ποιότητα της δουλειάς που έχει γίνει για να φτιαχτεί η ταινία. :)

Δημοσ.

κοιταξε μπορει να ειναι θεμα και παρατηρητικοτητας,ισως και ηλικιας αλλα εγω δεν ειχα δει απροκαλυπτα λαθη στον μονομαχο και στον τιτανικο...

δηλαδη,στο ben-hur στο οποιο εμφανιζεται μια pepsi σε ενα σημειο συμπεραινεις οτι δεν ειναι προσεγμενη ταινια?για μενα ειναι απο τις καλυτερες που εχουν γυριστει...

Δημοσ.

Το Ben-Hur είναι ταινία του 1959! Όπως και να το κάνεις ο κινηματογράφος δεν ήταν τόσο εξελιγμένος όσο σήμερα! Και πόσα λάθη είδες; 1; Ο Τιτανικός και Μονομάχος είναι γεμάτα από λάθη. Μόνο σε σχετικό site να πας για να δεις πόσα υπάρχουν θα πάθεις πλάκα.

Όσο για την ηλικία, είμαι ένα χρόνο μικρότερος!

Δημοσ.

ma egw den eida sto ben-hur la8h!

oute ston titaniko kai sto monomaxo...pantws den pisteuw oti to parakanane sta la8h kai etsi de meiwnetai h aksia ths tainias...an eixane kanei tosa polla de 8a blepotane h tainia...

Δημοσ.
pantws den pisteuw oti to parakanane sta la8h kai etsi de meiwnetai h aksia ths tainias...an eixane kanei tosa polla de 8a blepotane h tainia...

Μα δεν είναι λάθη του στύλ, ο πρωταγωνιστής να χειρίζεται laptop και να κάνει τις κλασικές χακιές [σε ταινία που αναφέρεται στο 1900 ή στο 200π.Χ.]. Είναι μικρολάθη που ναι μεν δεν φαίνονται, αλλα αν τα παρατηρήσεις καλα, θα τα διαπιστώσεις. Αυτοί που τα καταγράφουν κάθονται μέρες επάνω στην ίδια ταινία.

Όσο για την ταινία, χμ καταλαβαίνεις οτι την γύρισαν πολύ γρήγορα [στο τάκα τάκα που λέμε] για να βγεί σε κάποια ημερομηνία που τους σύμφερε. :smile:

Το αν βλέπεται η ταινία δεν νομίζω οτι κρίνεται απο αυτό. Τουλάχιστον εμείς σαν κοινό δεν νομίζω οτι την κρίνουμε απο αυτό. [απο την στιγμή που τα περισσότερα δεν τα παρατηρούμε καν.]

Δημοσ.
sinithos re paidi mou stis tainies' date=' deixnei na troei th sfaira o allos kai na tinazontai pidakes apo aima. Which is not the case

tis perisoteres fores h eksoteriki aimoragia apo trayma sfairas einai poly periorismenh dhladh afou ths fas ligi ora meta tha arxiseis na matoneis, vevaia h esoterikh aimoragia einai poly xeiroteri. eksartate kai apo th topotehtish, px an exeis thn "trypa" pros ta kato logiko einai na treksei aima ktl[/quote']

Pes to ston Tarantino ayto.

Δημοσ.

sinithos re paidi mou stis tainies' date=' deixnei na troei th sfaira o allos kai na tinazontai pidakes apo aima. Which is not the case

tis perisoteres fores h eksoteriki aimoragia apo trayma sfairas einai poly periorismenh dhladh afou ths fas ligi ora meta tha arxiseis na matoneis, vevaia h esoterikh aimoragia einai poly xeiroteri. eksartate kai apo th topotehtish, px an exeis thn "trypa" pros ta kato logiko einai na treksei aima ktl [/quote']

Pes to ston Tarantino ayto.

Μα ο Tarantino δεν δείχνει πίδακες απο πυροβολισμό.Μόνο απο αποκεφαλισμό με Κatana!!!!(Ή αφαίρεση άλλων μελών του σώματος!)

Δημοσ.

παντως στο reservoir dogs(το οποιο δε μου αρεσε παρολο που θεωρειται masterpiece)το αιμα ηταν τελειως μουφα-πολυ πιο ανοιχτο στο χρωμα...κετσαπ κανονικη!

Δημοσ.
Μα ο Tarantino δεν δείχνει πίδακες απο πυροβολισμό.Μόνο απο αποκεφαλισμό με Κatana!!!!(Ή αφαίρεση άλλων μελών του σώματος!)

Milaw gia to pulp fiction kai reservoir dogs oxi to kill bill.An kai sto kill bill h fash me thn mikrh O-ren ishii poy toys pyrobolei einai yperbolh bebaia anime einai opote sygxwreitai.

Δημοσ.

Οκ κανενα προβλημα.Αποψη σου και ειναι σεβαστη.Αλλα ηταν λιγο υπερβολικο.Οχι ομως πως δεν ηταν γμτ ταινιες μην παρεξηγηθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...