Προς το περιεχόμενο

Απορία σε εγκατάσταση WinME

abakas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή τον οποίο είχα αγοράσει με προεγκατεστημένα τα Windows Millenium. Μου είχαν δώσει και το CD και το αυτοκολλητάκι γνησιότητας με τον 25-ψήφιο κωδικό.

Την πρώτη φορά που έκανα format όταν ξαναπέρασα τα WinMe δεν μου ζήτησαν τον 25-ψήφιο κωδικό αλλά η εγκατάσταση έγινε κανονικά.

Αυτές τις μέρες σε αυτό τον υπολογιστή άλλαξα σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών και mobo. Έκανα format πάλι δεν μου ζήτησε τον 25-ψήφιο κωδικό αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των WinME σε αυτό τον υπολογιστή.

Να σας πω ότι το CD είναι αυθεντικό αλλά φέρει πάνω το λογότυπο της εταιρίας που αγόρασα τον υπολογιστή και όχι της Microsoft.

Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι η εταιρία έφτιαξε αυτό το CD μόνο για τον συγκεκριμένο υπολογιστή και τώρα με αυτές τις αλλαγές που έκανα στο hardware τα Windows δεν τον αναγνωρίζουν.

Η απορία μου λοιπόν είναι αν εγώ (έχοντας original CD και 25-ψήφιο κωδικό) αν μπορώ με κάποιο τρόπο να αναγκάσω τα Windows κατά την εγκατάσταση να μου ζητήσουν κωδικό ώστε να καταλάβουν ότι είμαι νόμιμος χρήστης.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το ξέρω ότι τα WinME είναι χάλια. Προσωπικά εργάζομαι σε άλλον υπολογιστή με XP+SP2. Τα WinME τα θέλω στο παλιό pc για κάποια παλιά προγράμματα και παιχνίδια που δεν τρέχουν σε XP.

Δημοσ.

Ακουγεται σαν προβλημα hardware αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει με Windows Me.Οταν λες οτι φερει πανω το λογοτυπο της εταιριας εννοεις DELL,HP,Compaq, κτλ??Επωνυμη κ ξενη ή ελληνικη??Αν ειναι το 1ο τοτε σχεδον σιγουρα η αλλαγη σε mobo ειναι που σου το χαλαει.Ειχαμε δοκιμασει να βαλουμε τα Windows 2000,που εδινε η HP μαζι με καινουριο HP υπολογιστη,σε απλο υπολογιστη ενος φιλου κ δεν τα εκανε install.Hope I helped.

Τα σεβη μου

Δημοσ.

Το CD έχει την επιγραφή "NAS Computers - BIG CITY CORPORATION AEBE - Product Recovery CD-ROM - Διανέμεται Μόνο Με Καινούριους Υπολογιστές".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...