Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα admin account στα xp?

adams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ενα και μοναδικο admin account σε win xp pro sp2 greek χωρις να εχω βαλει password.

Σημερα προκειμενου να εχω remote δημιουργησα ενα ακομη acc με admin rights στα win.

Στο 1ο restart δεν υπηρχε ο admin account που ειχα πριν.Οπως καταλαβαινετε σχεδον ολα τα προγραμματα και ρυθμισεις που ειχα πριν εξαφανιστηκαν.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως θα επαναφερω το acc?

Σημειωση δοκιμασα να δημιουργησω ενα νεο λογαριασμο χρηστη με ονομα το προηγουμενο Αdministrator(υπαρχει ηδη στο documents μαζι και ολα τα αρχεια) αλλα δε αφησαν τα win λεγοντας πως υπαρχει ηδη.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι χαζό: δοκίμασες να κάνεις system restore? Ενδεχομένως να επαναφέρει και το account που "εξαφανίστηκε".

(Για remote δεν νομίζω να χρειάζεται να δημιουργήσεις άλλο χρήστη, αφού ο υπάρχον χρήστης έχει admin rights.)

Sam.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι χαζό: δοκίμασες να κάνεις system restore? Ενδεχομένως να επαναφέρει και το account που "εξαφανίστηκε".

(Για remote δεν νομίζω να χρειάζεται να δημιουργήσεις άλλο χρήστη' date=' αφού ο υπάρχον χρήστης έχει admin rights.)

Sam.[/quote']

Nαι δοκιμασα αλλα δεν αλλαξε δυστυχως κατι.

Ηθελα νεο account ωστε ο χρηστης που θα εμπαινε στα win με remote να εχει αλλο περιβαλλον,λιγοτερα προγραμματα κ.λ.π.Το γνωριζω οτι αρκουσε και το acc του admin.

Yποθετω οτι μαλλον για τη διαγραφη φταιει οτι δεν ειχα ορισει pass στο ονομα Administrator.

Mε βλεπω για format πραγμα που ηθελα να αποφυγω. :-x

Δημοσ.

Απλα σβήσε τον χρήστη που έφτιαξες και θα εμφανιστεί ξανα ο admin account

Στα XP, o admin account φαίνετε μόνο όταν δεν υπάρχουν άλλοι accs

Δημοσ.
Απλα σβήσε τον χρήστη που έφτιαξες και θα εμφανιστεί ξανα ο admin account

Στα XP' date=' o admin account φαίνετε μόνο όταν δεν υπάρχουν άλλοι accs[/quote']

Για να σβησω τον χρηστη πρεπει να υπαρχει ενας ηδη με admin rights για να εχει previleges διαγραφης.

Oποτε δεν γινεται αυτο.Παντα θα υπαρχει ενας χρηστης με admin account.

Δημοσ.

Η λυση τελικα ηταν απλη.Μπαινεις στην διαχειριση υπολογιστη και σβηνεις το 2ο admin account, οποτε εμφανιζεται παλι το Αdministrator account στην log-in screen.

Δημοσ.

Μια άλλη λύση είναι η χρήση του δωρεάν προγράμματος X-Setup Pro v6.6. Στην επισυναπτόμενη εικόνα φαίνεται πως ρυθίζουμε το λογαριασμό του διαχειριστή ώστε να είναι ορατός.

post-25607-129062923189_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...