skouket Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες sa1901. Eχει φτηνα μελανια παντως αλλα ελπιζω να τυπωνει εξισου καλα. Αυτο που αναφερεις για την σταγονα του ip5000 εννοεις οτι εχει οικονομικοτερη καταναλωση ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Eχει φτηνα μελανια παντως αλλα ελπιζω να τυπωνει εξισου καλα. Η απόδοσή του θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. ;-) Αυτο που αναφερεις για την σταγονα του ip5000 εννοεις οτι εχει οικονομικοτερη καταναλωση ?? Αυτό αφορά καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης. Για την οικονομία... δεν νομίζω ... δεν πρέπει να σχετίζεται καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Πριν από λίγο καιρό έψαξα για ένα φιλαράκι για εκτυπωτές με ζητούμενα το χαμηλό κόστος και (δική μου προσθήκη) μακροχρόνια το χαμηλό κόστος μελανιών. Του έδειξα δυο: 1) Canon PIXMA IP1500 2) HP Deskjet 3745 Από μελάνια προσωπικά θα προτιμούσα την 1η επιλογή, αλλά ο φίλος μου επέλεξε τον HP θέλοντας να το χρησιμοποιήσει με laptop και με τελικό πλεονέκτημα το μέγεθος. Βέβαια αυτός ήθελε μόνο USB σύνδεση... Απλώς ήθελα να σου πω πως τα λεφτά που διαθέτεις (150 Euro) είναι πάρα πολλά για τη χρήση που έχεις κατά νου. Προσωπικά στο νέο γραφείο μου θα πάρω κάποιο οικονομικό πολυμηχάνημα, για έγχρωμες εκτυπώσεις, και ένα ασπρόμαυρο laser για Bulk B&W εκτυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Πριν από λίγο καιρό έψαξα για ένα φιλαράκι για εκτυπωτές με ζητούμενα το χαμηλό κόστος και (δική μου προσθήκη) μακροχρόνια το χαμηλό κόστος μελανιών. Του έδειξα δυο: 1) Canon PIXMA IP1500 2) HP Deskjet 3745 Από μελάνια προσωπικά θα προτιμούσα την 1η επιλογή' date=' αλλά ο φίλος μου επέλεξε τον HP θέλοντας να το χρησιμοποιήσει με laptop και με τελικό πλεονέκτημα το μέγεθος. Βέβαια αυτός ήθελε μόνο USB σύνδεση... Απλώς ήθελα να σου πω πως τα λεφτά που διαθέτεις (150 Euro) είναι πάρα πολλά για τη χρήση που έχεις κατά νου. Προσωπικά στο νέο γραφείο μου θα πάρω κάποιο οικονομικό πολυμηχάνημα, για έγχρωμες εκτυπώσεις, και ένα ασπρόμαυρο laser για Bulk B&W εκτυπώσεις.[/quote'] Ισως ειναι πολλα αλλα τελικα επειδη θα τυπωνει πολλα πραγματα εως αρκετα πολλα γι'αυτο προτιμο καποιο μεγαλυτερο μοντελο.Δεν αμφιβαλλω οτι καποιο μικροτερο θα κανει εξισου καλα την δουλεια του αλλα δεν το θα εκανα μια τετοια αγορα. Οσον αφορα το πολυμηχανημα ειναι κατι που δεν μου χρειαζεται και οι laser ειναι αρκετα ακριβοι για την χρηση που θελω sa1901 ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες και την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.