skouket Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Χρειαζομαι ενα Inject A4 εκτυπωτη αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω.Mπορω να δωσω μεχρι 150+ ευρω αντε το πολυ 200(και πολλα ειναι) Δεν εχω πολλες απαιτησεις μιας και ως επι το πλειστον θα τυπωνω μονο documents HP ή Epson ?? εως τωρα ειχα εναν Inject Epson αλλα τα εχει φτυσει πολλες φορες και πληρωσα ακριβα το service και πληρωνω και ακριβα τα μελανια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Τα μελανια ολων των inkjet ειναι σχετικα ακριβα σε σχεση με τον εκτυπωτη που παιρνεις. Νομιζω οτι πρεπει να δεις τον ογκο κ την ποιοτητα των εκτυπωσεων που θες να κανεις. Αν π.χ δεν εκτυπωνεις παρα πολυ τοτε κ ο μικροτερος deskjet θα σε καλυψει! Εγω ειχα παρει πριν καιρο τον 3650 της HP για ουτε 90 ευρω και παει μια χαρα. (οπως τωρα ο 3745 που κανει 52 ευρω) Βεβαια εκτυπωνω λιγο. Αλλαγη κ των 2 μελανιων με ~38 ευρω. Αν παλι το χρωμα δεν σου ειναι απαραιτητο στα λεφτα που θες παιρνεις laserjet BW (ΗΡ 1020, 1022)οπου πλεον βγαζεις παρα πολες σελιδες ταχυτατα. Για μενα επειδη χρησιμοποιω τον 1020 laserjet αξιζει παρα πολυ περισσοτερο απο inkjet αν το χρωμα δεν ειναι απαραιτητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Τα μελανια ολων των inkjet ειναι σχετικα ακριβα σε σχεση με τον εκτυπωτη που παιρνεις. Νομιζω οτι πρεπει να δεις τον ογκο κ την ποιοτητα των εκτυπωσεων που θες να κανεις. Αν π.χ δεν εκτυπωνεις παρα πολυ τοτε κ ο μικροτερος deskjet θα σε καλυψει! Εγω ειχα παρει πριν καιρο τον 3650 της HP για ουτε 90 ευρω και παει μια χαρα. (οπως τωρα ο 3745 που κανει 52 ευρω) Βεβαια εκτυπωνω λιγο. Αλλαγη κ των 2 μελανιων με ~38 ευρω.Αν παλι το χρωμα δεν σου ειναι απαραιτητο στα λεφτα που θες παιρνεις laserjet BW (ΗΡ 1020' date=' 1022)οπου πλεον βγαζεις παρα πολες σελιδες ταχυτατα. Για μενα επειδη χρησιμοποιω τον 1020 laserjet αξιζει παρα πολυ περισσοτερο απο inkjet αν το χρωμα δεν ειναι απαραιτητο[/quote'] Μπορω να πω οτι το χρωμα δεν ειναι προτεραιοτητα οποτε θα κοιταξω και για την λυση του laser που μου προτεινεις αν και τους ειχα για ακριβους τους lazer. Αυτο που εχω εγω ειναι o epson stylus color 460 και πραγματικα ειναι γτπ.. Οπως διαβαζω αυτα που γραφεις καλυτερα να παω σε HEWLETT-PACKARD ? Ισως τσεκαρω καποιο φτηνο μοντελο της canon αν βγαζει Inject αλλα οι Epson μου εχουν αφησει πικρη γευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot78 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 παρε το hp1315 86e ειναι σκυλι.εχω το πιο μαλιο μοντελο (1210) διαφορες μονο καλλητερους drivers (ρυθμισεις) & print μεσω camera (χωρις PC) αχρηστο βασικα. ειναι αρκετα οικονομικος. 15ε το μαυρο, 23ε το ενχρωμο & 28ε το φωτογραφικο. εχω εκτυπωση πανω απο 600 Α4 (τα περισοτερα Doc full A4 (αρκετα με εικονες) & καμια 40αρια φωτο Α4) οι φωτο ηταν σε φωτογραφικο χαρτι. αλλαξα πριν 2 μερες μαυρο μελανι & απο το τριχρωμο εχω ακομα ενα 35 - 40% βεβαια τα προγραμματα που βαζει η HP ειναι μερικες φορες προβληματικα (στο setup) παντως με τοσες εκτυπωσεις μονο 1 φορα εκανα καθαρισμο στης κεφαλες (μεσω drivers) & οσο για scanner παιζει μια χαρα (λιγο αργος μετα απο 600dpi A4) γενικα για εναν απλο user ειναι αστερι.βγαζει και φωτοτυπιες χωρις PC τα πιο φτηνα μοντελα της ειναι ασυμφορα οικονομικα (μελανια) αντε να βγαλουν 200 Α4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartenderas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Προσωπικά θα έπαιρνα τον Canon IP 4000. Έχω τον IP 2000 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Και ο EPSON STYLUS PHOTO R300 είναι μια καλή λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Εγώ θα κοιτούσα να πάρω έναν εκτυπωτή γύρω στα 100? ο οποίος θα δέχεται και συμβατικά μελάνια. Βέβαια κάποια στιγμή ενδέχεται να τα "φτύσει" ο εκτυπωτής αλλά με τα λεφτά που θα έδινα για αυθεντικά μελάνια θα είχα πάρει νέο εκτυπωτή. Κατά την άποψή μου αυτό συμφέρει. Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο δε γνωρίζω να σου προτείνω. Εγώ epson είχα παλιότερα και ήμουν ευχαριστημένος. Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και για HP όσο και για Canon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 ip4000 canon poli kalos kai oikonomikos.(exei ftinini kai poli tora teleftea) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Paides, Lexmark ! I kaliteri eggiisi tis ellinikis agoras se printers ! An xalasei, erxontai sto xwro sou, ton pairnoun (ton ektipwti!!) kai an se 48 wres den ton exoun episkeuasei, sou paradidoun kainourio !! Protasi: Lexmark P 915 Photo apo Multirama. An den exeis psifiaki fotografiki, sou deinoun mia dwro !! Gia checkare to ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Sorry, αλλά για τους Lexmark έχω ακούσει τα χειρότερα. Πάρε τον Canon Pixma ip4000 ή αν αντέχει η τσέπη σου, τον ip5000. Δοκιμασμένες λύσεις και οι δύο. Πλήρης αλλαγή των μελανιών τους με αυθεντικά στοιχίζει γύρω στα 50?. Επίσης είναι πολύ οικονομικοί στις εκτυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Άλλη μια ψηφος για τον Cannon και από εμένα... Κάποιο χαμηλό μοντέλλο της σειράς ΙΡ θα σε καλύψει μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Λοιπον τσεκαρα τον: Cannon ip4000 και φαινεται αρκετα καλος και βλεπω οτι τον προτεινεται και αρκετοι. @sa1901 , μια διευκρυνηση: Ο Cannon ip4000 αναφερει οτι εχει 5 δοχεια μελανιων.Αυτο σημαινει οτι στην πληρη αλλαγη που αναφερεις παιρνω 5 δοχεια με μαυρο μελανι που κανουν 50ευρω συνολικα ? Mπορω να πω οτι το ποστ του sot78 ειναι αρκετα πειστηκο για να παω σε HP αλλα εν ισχυει αυτο με τα μελανια που ρωταω παραπανω εφυγα με μια για Canon. Απο HP κοιταω αυτον: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=44&Nav_Section_Id=4&Catalog_Id=1&Product_Id=233608&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Η τελευταια παραμετρος ειναι αν εχετε δουλεψει ποτε καποιον απο τους παραπανω εκτυπωτες με Linux ή αν ξερεται αν καποια απο τις εταιριες HP ή Canon παρεχει επισημα υποστηριξη για Linux. Ο Canon που κοιταω εχει και παραλληλη θυρα ενω οι HP εχουν μονο USB οποτε ο Canon ισως παιξει πιο ευκολα στο Linux στην παραλληλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eurochild Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Canon IP 2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Canon IP 2000 δεν εχει παραλληλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Τελικά είναι ακόμα λιγότερα τα λεφτά ... Σύνολο 44,90? Δεν είναι μόνο μαύρα τα μελάνια. Ο εκτυπωτής είναι έγχρωμος και έχει 3 χρώματα (cyan-magenta-yellow) και 2 διαφορετικά μαύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Κοίτα και ένα review του ip5000. Είναι ίδιος με τον ip4000, μόνο που ο πρώτος χρησιμοποιεί μικρότερη σταγόνα μελάνης. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105280 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.