babyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 ok, αλλα αν βαλω 512 απο βιβοντι μεσω οτε, ποσο θα μου ερχεται το μηνα? αν ειναι οντως φθηνοτερη απο την οτενετ συμφερει,,,,και μην ακουω για προβληματαμε τη ββιβοντι, με οτε και οτενετ εχω πολλες φορες φτασει σε σημειο να βρισω, γιατι εκτος του οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ, εχουν πολυ κακη εξυπηρετηση στο cc
manosone Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δεν υπαρχει λογος να κρατησετε τον οτε.Εγω εχω 512/128+2 γραμμες σταθερης τηλεφωνιας(εμενα πχ το τηλεφωνο μου ειναι 21175**628+και του ξαδερφου που μοιραζομαστε τη συνδεση ειναι 21175**627)+6ωρες ομιλια το μηνα δωρεαν σε σταθερα(οταν λεμε δωρεαν,εννουμε οτι πρωτα εξαντλεις αυτες τις 6 ωρες,και μετα πληρωνεις),και πληρωνω 45ε.Επισης η vivodi χρεωνει ανα δευτερολεπτο,οχι οπως ο οτε που ειναι ανα λεπτο.δηλ.αν μιλησεις 61 δευτερολεπτα,η vivodi σε χρεωνει 61 δευτερολεπτα,ενω ο οτε 2 λεπτα.Η χρεωση της ειναι 0,016 το λεπτο ενω του οτε 0,024 για τα σταθερα..
antonis4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 vivodi με shared llu 384/128 πληρωνω 34?. την συνιστω ανεπιφυλακτα .Στην περιοχη μου δεν ειδα κανενα προβλημα ακομα και τις ''δυσκολες μερες'' της vivodi. Παιζουν τα παντα ,απο online gaming εως voip ανετα.Αν βαλετε και dslphone τοτε σας δινουν εξτρα bandwidth που το εκμεταλευεσαι ομως μονο στο upload.
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Έχουμε και λέμε μέσα από το δίκτυο του ΟΤΕ... για 512/128 VIVODI 60,452? (αν γίνει αίτηση για γραμμή ΟΤΕ μέσο vivodi) 65,212? (αν έχεις κάνει την αίτηση μόνος σου) OTENET 101,328? Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
Vmanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 mpika xtes sto site tis vivodi, na do times ktl. ebala kai to til mou kai eida oti iparxei diathesimotita mono meso diktiou to ote. poio to periergo tha mou peite. prin ligo kairo (ena mina-dio den dithamai akribos) sto palio site tis vivodi (pote to allaxan?) otan ebaza to til mou mou edeixne oti eixe kai diathesimotita meso tou diktiou tis vivodi!!! anti gia anabathmisi kai epektasi, tora akolothoun politiki meiosis tou diktiou tis????
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Έχουμε και λέμε μέσα από το δίκτυο του ΟΤΕ... για 512/128VIVODI 60' date='452? (αν γίνει αίτηση για γραμμή ΟΤΕ μέσο vivodi) 65,212? (αν έχεις κάνει την αίτηση μόνος σου) OTENET 101,328? Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.[/quote'] Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά η OTEnet είναι μόνο 70% ακριβότερη... Όποιος θέλει, μπορεί να βάλει OTEnet .... :grin: :grin: :grin: :grin:
HamerZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 - Εγώ δηλαδή που έχω ADSL μέσω πΟΤΕ και σύνδεση με την OteNet, αν αντικαταστήσω την Otenet με τη Vivodi, πόση θα είναι η διαφορά; - Στο site της Vivodi λέει Shared LLU = 15,90 + 19% = 18,921 ευρώ. Αυτό θα είναι το τελικό ποσό που θα πληρώνω στην Vivodi;
hunter2000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Παιδιά εμένα χθές μου ενεργοποιήσανε την 512 της Vividi και πάει μια χαρά, λίγο καλύτερα από της altec που είχα ποιό πριν. Μένω στον Αγ. Ελευθέριο Πατήσια.
SKOKMAN Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 paidia ekana aitisi gia tilefoniki grami kai dsl aoi vivodi stis 6/6/2005 kai moy eipane pos se 20 ergasimes hmeres tha exo ta panta spiti. nai kala skeftika ego tha perimeno kanena 2mino. 1/7/2005 ta panta itan ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai paei sfera(384/128)
crach13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ρε παιδια βαλτε TELLAS να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.Εχω βαλει απο τον απριλιο την TELLAS IZI και απο τοτε μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε στις ταχυτητες ουτε πουθενα.Και απο εξηπηρετηση τελεια.Πληρωνω καπου στα 47? το μηνα.
sot78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι μαλλον ασχετο θελω πχ να βαλω vivodi adsl 384 και σταθερη γραμμη τηλεφωνου. δηλαδη να εχω και τηλεφωνο & adsl αλλα ΝΑ μην εξαρτωμαι σε τιποτα απο τον Οτε. να πληρωνω δηλαδη μονο την vivodi(asdl,τηλ,γραμμη,παγια) γινεται ????\αν ναι ποσο θα μου κοστιζει συνολικα το μηνα? και φυσικα με ενδιαφερει να εχω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου που ειχα απο τον πΟτε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ*****οτε
crach13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι μαλλον ασχετο θελω πχ να βαλω vivodi adsl 384 και σταθερη γραμμη τηλεφωνου. δηλαδη να εχω και τηλεφωνο & adsl αλλα ΝΑ μην εξαρτωμαι σε τιποτα απο τον Οτε. να πληρωνω δηλαδη μονο την vivodi(asdl' date='τηλ,γραμμη,παγια) γινεται ????\αν ναι ποσο θα μου κοστιζει συνολικα το μηνα? και φυσικα με ενδιαφερει να εχω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου που ειχα απο τον πΟτε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ*****οτε[/quote'] sot78 εκτος απο τον οτε που δινει πληρης παροχη σε ολα μετα ειναι η vivodi.Μπορεις να ξεκοψεις απο τον οτε βαζοντας π.χ την υπηρεσια DSLphone απο την VIVODI.Οσο για τις χρεωσεις δεν τα ξερω καλα.Παντως ειναι αρκετα φθηνα.Οσο για το νουμερο δυστιχως απ'οτι ξερω σου δινουν αυτοι καινουργιο κα ι για να σε καλεσει ο αλλος θα πρεπει αντι να βαλει μπροστα 210χχχχχχχ θα πρεπει να βαλει 211χχχχχχχ.
sot78 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 δηλαδη η vivodi που υπαρχει πιθανοτιτα να μην με καλυψει?? οσο για το 211χχχχχχ το ξερω, το 210χχχχχ ειναι μονο για γραμμες του οτε. παντως θα το ψαξω το θεμα. σε ευχαριστω
SKOKMAN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 sot78 molis prin mia evdomada evala dsl internet kai grami tilefonou apo vivodi. to kostos einai 9.5 euro gia tis 2 grames tilefonoy me 6 ores dorean tilefona astika kai iperastika( nai kala katalaves,tha exeis 2 noymera thlefonoy kai 6 ores dorean me ena pagio!!!!) kai 37 euro gia to dsl 384/128 . bebea prepi na exei grames i vivodi stin perioxi soy. to kako einai pos den mporeis na pareis ta tilefona tou stil 801-800.... alla oute ta 131.141.11888 ktl ektos apo protis anagis opos 166.100.199 ktl A oles oi times poy soy egrapsa einai TELIKES times' afta kai elpizo na boithisa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.