Προς το περιεχόμενο

Μηπως τελικα να βαλω Vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντας απο τους πρωτους που εβαλαν dsl, αν και δεν εχω παραπονα απο τις ταχυτητες της οτενετ ( απο εξυπηρετηση βεβαια ειναι τραγικοι ) σκεφτομαι οτι αν εβαζα την 512 της Vivodi θα πληρωνα λιγοτερο απο οτι πληρωνω τωρα για την 384 στην οτενετ.... Τι λετε? Απ' οτι ειδα στο adslgr, η 512 της vivo εχει 45 ευρω, και η 384 της οτενετ 60!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ vivodi αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνω καλή επιλογή. Είναι η πιο οικονομική αλλά έχω ακούσει και πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. Τελικά μόνο μια δοκιμή θα με πείσει μου φαίνεται... Ούτως ή άλλως θα είμαι μέσω ΑΡΥΣ οπότε δε δεσμέυομαι (πολύ). Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο τέλος απενεργοποίησης ή κάποιος ελάχιστος χρόνος παραμονής στη vivodi? (Δηλαδή να σε χρεώνουν τουλάχιστον 3 μήνες πχ)

Δημοσ.
Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ vivodi αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνω καλή επιλογή. Είναι η πιο οικονομική αλλά έχω ακούσει και πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. Τελικά μόνο μια δοκιμή θα με πείσει μου φαίνεται... Ούτως ή άλλως θα είμαι μέσω ΑΡΥΣ οπότε δε δεσμέυομαι (πολύ). Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο τέλος απενεργοποίησης ή κάποιος ελάχιστος χρόνος παραμονής στη vivodi? (Δηλαδή να σε χρεώνουν τουλάχιστον 3 μήνες πχ)

Οχι πλεον (μαλλον μαθανε απο τα λαθη του παρελθοντος) δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος ελαχιστης παραμονης στη vivodi φυσικα ουτε καποιο τελος απενεργοποίησης.Πιστευω ειδικα τωρα το καλοκαιρι που αρκετος κοσμος φευγει για διακοπες κανενας isp δεν θα εχει ιδιαιτερα προβληματα.

Σιγουρα μια δοκιμη θα σας πεισει (μπορειτε παντα να ζητησετε ενα demo account).

Η πιο φτηνη προσβαση παντως ειναι τα 20€ της netkey με ισχυ για 2 μηνες στα 256/128 (η προσφορα ισχυει μεχρι 31/8)

Δημοσ.

Μόλις σήμερα έβαλα VIVODI πλήρωνα στην FORTHNER 30? και τώρα θα πληρώνω στην VIVODI 20?...

Από ταχύτητες πάνε τέλεια, καλύτερα και από την FORTHNET θα τους δοκιμάσω όμως και στο QoS τι έχουν κάνει διότι η forthnet ήταν χάλια!

Δημοσ.
Adams na se rwtisw endiaferoysa i netkey,einai xwris ogkoxrewsh klp?

i netkey einai xoris ogoxreosi. opote sou bgainei peripou 10 euroudakia o minas oso isxiei i prosfora tous. not bad

Δημοσ.
Adams na se rwtisw endiaferoysa i netkey,einai xwris ogkoxrewsh klp?

Φυσικα και ειναι χωρις, αλλιως ουτε προσφορα ειναι, ουτε θα την ανεφερα ;-)

Δημοσ.

Wraia,den thelw na xalasw to thread toy filoy thelw mono na rwtisw:)

Spiti moy valane(oi dikoi moy dsl,256/128,egw eipame exw 6ara edw:) ) apo ton ote to paketo connex over isdn klp mazi me 3 mhnes me 1gb ogkoxrewsh.Skeftome na toys pw(diladh tha toys pw na paroyn 2 kartes mia na energopoihsoyn twra kai mia 31/8....

Ginetai na kopsoyn toys ypoloipoys 2 mhnes kai genikws na mhn ksanarthei i otenet me to 1gb ogkoxrewsh?

An nai,pws?

Thnx ek twn proterwn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...