Προς το περιεχόμενο

Kalytero Dvd-Rom?...

SirD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

asus enos filou mou meta apo 2 xronia pantos off.pioneer xero oti ta fernei i intersys opote tha mporouses na rotiseis tin idia se poia katastimata tis dinei.einai diskolo na breis.to artec den tha to protina pantos.apla me to pionneer to mono kako pou ixa dei se ena montelo alla malon kati allo eftege oti to authentiko dvd to diabaze kommatia alla tin antigrafi poli arga.den xero giati.itan to 121 nomizo pou to ekane auto.ola ta alla apo 105 mexri kai 120 itan teleia.pantos auto pou lene oti ta asus forane pioneer den amfiballo apo tin mia alla apo tin alli i oli kataskeui den einai pionner pragma pou to kanei kalo kai grigoro alla oxi skili gia panta.

Δημοσ.

Μάγκες έχω το προηγούμενο μοντέλο της plextor. το Plextor PX-116A2 περίπου 10 μήνες τώρα και ένα έχω να πω το drive είναι "θεός" όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!!!! δεν υπάρχει δισκάκι που να έχει βγάλει read errors.... κυριολεκτικά!!!

και φαντάζομαι και για το καινούργιο το px-130 θα είναι ακόμα μια σκάλα ανώτερο...

Έξαλλου η διάφορα τιμής σε σχέση με τα άλλα κυμαίνεται 5-7 ευρω οπότε το συζητάς;.....

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα Pioneer πού το Μάιο έκλεισε τα 5α του γενέθλια (από το Μάιο του 2000). Λοιπόν από την πρώτη μέρα είναι σε καθημερινή χρήση και αντέχει σαν σκυλί. Απίστευτη αντοχή! Αν βρεις Pioneer, μην το σκεφτείς ούτε δέκατο του δευτερολέπτου! Όρμα πριν σε προλάβουν!

Δημοσ.
na ipotheso oti exeis to 105?

Νομίζω ότι είναι το 106s. Δεν είμαι και σίγουρος και δεν μπορώ να τσεκάρω τώρα. Εδώ και ένα χρόνο (από τότε που πήρα DVD-RW) το δάνεισα επ'αορίστον σε ένα φίλο μου που βλέπει κάθε μέρα ταινίες χωρίς πρόβλημα! Κορυφή το μοντέλο σας λέω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...