Eternity Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 3erei kaneis kana programmataki (se php kata protimisi) gia na stisimo on line katastimatos? as mhn einai k freeware no prob
bandito Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 3erei kaneis kana programmataki (se php kata protimisi) gia na stisimo on line katastimatos? as mhn einai k freeware no prob osCommerce free
Eternity Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 τιμή δε λέει πουθενά πάντος, για να μή τρομάξεις μάλλον Το 'χεις δοκιμάσει?
bobosss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 και εδω έχει αρκετα openSource cms όχι μονο e-shops και μπορείς να τα δοκιμάσεις πριν τα βάλεις και σαν user αλλα και σαν admin
LeBron Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 τιμή δε λέει πουθενά πάντος' date=' για να μή τρομάξεις μάλλον Το 'χεις δοκιμάσει?[/quote'] Όχι δεν το έχω δοκιμάσει. Απλά το είχα δει σε ένα e-shop. Πάντως έχει και demo αν θες να το δοκιμάσεις :neutral:
Eternity Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 προφανώς πρέπει να το σηκώσεις κάπου και εγώ δεν έχω χώρο να υποστηρίζει sql php οπότε δώρο άδωρο
giannis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 προφανώς πρέπει να το σηκώσεις κάπου και εγώ δεν έχω χώρο να υποστηρίζει sql php οπότε δώρο άδωρο CubeCart einai polu kalo kai eykolo ama thes xoro pesmou kai ta vriskoume se kali timi.
creativecow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 To "mambo" einai to kalitero gia na kaneis auto pou theleis!!!
bobosss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 να σου πώ την αλήθεια δεν θα με έπιθε ιδιέτερα.Οχι οτι δεν γίνετε αλλα αφού υπάρχουν εργαλεία προσανοτολισμένα για ακριβώς αυτό που θέλει το παιδί γιατί να το πάει μέσω λαμίας και να ταλαιποριθεί? Όσο για το χώρο υπάρχει έδω μια λίστα με πάρα πολλόυς που σου προσφέρουν δωρεάν hosting βέβαια με περιορισμό στο χώρο στα 100 mb στην καλύτερη περίπτωση.
geo__ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 to osCommerce ειναι πολυ καλό με fantastico το κανεις install me 1 click, αλλα δεν ειναι μεταφρασμενο στα ελληνικά. Οσο για μαμπο δε θα το συνιστουσα. Δες ειδικα λυση για eshop.
cretinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Epitelous mia sovari douleia stin ellada. Deite to paidia egw to vrika xthes mesw pathfinder kai pragmatika exeplagin euxarista. Gia kainourio eshop exei polla proionta kai kales times.
deathlok Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Epitelous mia sovari douleia stin ellada. Deite to paidia egw to vrika xthes mesw pathfinder kai pragmatika exeplagin euxarista. Gia kainourio eshop exei polla proionta kai kales times. ligo asxeto mia kai milane gia software gia magazi on line alla thanks gia to link!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.