SupaCoopa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Χελόου εβριμπάντι. Στηνω ενα HTPCακι και εχει πεσει στα χερια μου μια καρτα ATI 9550 με 128ΜΒ. Εχει εξοδους VGA (σώωωωπα), DVI και TV-Out. Λοιπόοοοοοον... Αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω στην εξοδο TV-Out το desktop (στο οποιο θα τρεχει μαλλον το meedio) με αναλυση 800x600 και στην εξοδο DVI (ή εστω στην VGA) να εχω αναλυση 1280x720 η οποια θα τροφοδοτει projector. Το θεμα ειναι οτι θελω στην DVI/VGA να μην εχω το desktop, αλλα μονο το overlay, την εικονα δηλαδη του DVD οταν αυτο παιζει ταινιουλα βεβαιως. Επομενως ολη η βρωμοδουλεια (mp3, photos κλπ) θα γινεται στην TV μεσα απο το meedio και οταν βαζω DVD, η εικονα θα βγαινει upscale στα 1280x720 (mapping 1:1 στην native αναλυση του projector) μονο απο την DVI/VGA. Γινονται αυτα ρε παιδια? Αν γινονται, χρειαζονται πειραγματα οπως Powerstrip, ΑΤΙ Tray Tools και τετοια ή το κανουν οι Catalyst? Επισης μπορει η μια εξοδος (TV) ειναι 4:3 και η αλλη να ειναι widescreen, ωστε να παιζουν σωστα τα αναμορφικα DVD? Αν δεν γινονται, μηπως να κοιταξω για καμια μεγαλυτερη/νεοτερη ATI ή για τιποτα NVIDIA? Μερσί μποκού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Sou dinw plhrofories gia to CCC, mias kai den exw to aplo control panel egatesthmeno auth th stigmh. a) Afou ta exeis syndesei ola, pas displays manager, energopoieis (drag and drop sto parathiraki tou desktop2) thn tv se extended desktop mode. Sthneis analyseis kai gia tis 2 syskeyes (klikareis se poia thes, kai sthneis apo to menudaki apo katw). c) Dialegeis mia apo tis 2, right click, epilegeis to swap displays kai dialegeis mantain per display settings. d) Pas sto video->theater mode, sto "extended desktop shows overlay:" epilegeis in theater mode kai vazeis to aspect ratio apo katw na einai idio me thn phgh. Auto ousiastika sou dinei ena deytero, anexarthto 16:9 desktop (tha fainetai to wallpaper sou, mono tou vevaia ) dexia apo to kanoniko sou pou automata trexei otidhpote video (arkei na xrhsimopoiei overlay) trexeis, se full screen men alla me to swsto aspect ratio. Btw, an thes na xrhsimopoihseis thn tv gia general-purpose douleies pc, tha sou proteina na anevaseis arketa to font size Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 ΜΥ80$ εισαι πολυ ωραιος, αληθεια, βεβαιως... Να'σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.