Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Παιδιά ένα φιλαράκι πάει να ακούσει μουσική από το media player αλλά του κοκκινίζει όλα τα τραγούδια και δεν μπορεί να ακούσει. Δοκίμασε με άλλα προγράμματα όπως winamp και είδε πως δουλεύουν αλλά το πρόβλημα είναι μόνο στο media player και είναι και το καλύτερο ρε γαμώτο. Ήρθε σήμερα στο σπίτι μου και αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα του τραβήξαμε ένα format και με το που μπαίνουμε στα windows πάλι τα ίδια. Η έκδοση είναι η 10 αλλά και στις άλλες κάνει πάλι το ίδιο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει για αν είναι να του πω να το κάνει. Ευχαριστώ
paokara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Πρέπει να βγάζει και ένα μήνυμα στην αρχή. Αν η κωδικοποίηση είχε γίνει με Media Player εξ'ορισμού έχει ενεργοποιημένη μια επιλογή για πνευματικά δικαιώματα και κάτι τέτοιο, σε αυτήν την περίπτωση αν έχεις Internet μόλις σου βγάλει το μήνυμα στην αρχή κάνε κλίκ θα σε πάει σε μια τοποθεσία του Media Player και θα κατεβάσει κάτι και μετά θα παίζει κανονικά τα αρχεία σου, αν κατάλαβα καλά μαλλόν αυτό είναι το προβλημά σου. Η διαδικασία που σου περιέγραψα παραπάνω είναι ακίνδυνη μην φοβάσε.
bobosss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 media player και είναι και το καλύτερο ρε γαμώτο. αποψή σου.... Με τί έχουν γίνει encode τα τράγούδια και σε τι μορφή? το κοκκίνησμα είναι το κλασικό λάθος που βγάζει ο mediaplayer όταν δέν υποστηρίζει κάποιο format. εγω με τον 9 δοκίμασα να ripaρω σε wma ομως και όλα οκ. Δοκίμασε πάντως αυτό που λέει ο paokara. Δεν χάνεις κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.