Προς το περιεχόμενο

Ποιο τμήμα?

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Ήρθε καιρός να κάνω το μηχανογραφικό και έχω χάσει τον μπούσουλα! Είμαι ανάμεσα σε κάποια ΤΕΙ: Πληροφορικής και επικοινωνιών Σερρών, Πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών Λαμίας και Εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων Κρήτης (Ηράκλειο). Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο? Όπως όλοι λίγο πολύ γνωρίζετε ενημέρωση από το σχολείο δεν υπάρχει και ένα βιβλίο που μας έχουν δώσει μιλάει πολύ γενικά. Έψαξα λίγο και βρήκα κάποια πράγματα για τις σχολές αυτές αλλά θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή αν καλύτερα φοιτεί σε κάποια από αυτές τις σχολές να μου πει κάποια πράγματα σχετικά με την ίδια τη σχολή, τους τομείς στους οποίους μπορεί να δουλέψει κάποιος αν βγάλει αυτές τις σχολές και αν υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση. Sorry για το τεράστιο τόπικ αλλά έχω πελαγώσει!!! Περιμένω βοήθεια σας και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αν πιάνεις τη βάση που δεν είναι ιδιαίτερα υψυλή , να έρθεις στο τμήμα που τελειώνω με το καλό. Πανεπιστήμιο Αιγαίου , τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων (5 χρόνια). Πέρυσι πρέπει να είχε γύρω στο 15,5 οπότε με την πτώση των βάσεων θα πάει κοντά στο 15.

Για τα άλλα τμήματα, μπορείς να κοιτάξεις τους οδηγούς σπουδών τους για σιγουριά!

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν την πιάνω την σχολή αυτή, έχω βγάλει 10600 μόρια στο 4 πεδίο (είμαι από θεωρητική και χάνω μόρια). Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις σχολές γιατί μόνο αυτές μπορώ να πιάσω. Ποιους οδηγούς σπουδών τους εννοείς? Έχω ένα cd-rom που λέει κάποια πράγματα για τις σχολές αλλά ρωτάω και εδώ γιατί θέλω να πάρω πληροφορίες από "πρώτο χέρι" για τα τμήματα αυτά.

Δημοσ.

Οι οδηγοί σπουδών αναφέρουν αναλυτικά τα μαθήματα που γίνονται σε κάθε σχολή. Μπορείς να τους βρεις στα αντίστοιχα sites των σχολών.

Δημοσ.

re paidia pou exoune ftasei oi baseis??????Eleos dhladh.Egw kapote eixa mpei sto TEI athinas (prin 4 xronia gia thn akribia) kai eixe bash 16400 moria ..........

Telos sto xaos ths Elladas .........Paw gia master ektos......

Δημοσ.

Τα μαθήματα που κάνουν σε κάθε σχολή τα γνωρίζω, απλά ήθελα και τη γνώμη κάποιου ο οποίος γνωρίζει κάτι παραπάνω σχετικά με το πόσο "καλό" είναι το κάθε ΤΕΙ (καθηγητές, εγκαταστάσεις, κλπ.) αλλά και σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση που έχει η κάθε σχολή.

Δημοσ.

Σίγουρα σε σχέση με άλλα επαγγέλματα δεν υπάρχει τόσος κορεσμός, αλλά φοβάμαι μήπως επειδή είναι και ΤΕΙ μήπως έχω πρόβλημα στην εύρεση εργασίας, γιατί συνήθως προτιμούν αυτούς από τα ΑΕΙ.

Δημοσ.

Χαίρω πολύ... Σιγά μην κάτσει η κάθε εταιρία ή και το δημόσιο να δοκιμάσει όλους τους υποψηφίους αν ξέρουν ή όχι. Βέβαια τώρα που τα ΤΕΙ έγιναν ΑΤΕΙ ελπίζω αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ των "ανώτερων" (ΑΕΙ) και των "κατώτερων" (ΤΕΙ) σπουδαστών να σταματήσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...