Προς το περιεχόμενο

Lg Vs Eizo

Chilli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ti einai to TN panel?
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=113397

Στο θέμα μας, η _συγκεκριμένη_ Eizo είναι απαράδεκτη. Μην κολάτε στις μάρκες. Σίγουρα η Eizo μεγαλουργεί αλλά αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο στα ακριβά της μοντέλα, 568 και πάνω και αφού αποφάσισε να αγκαλιάσει τα VA. Για την συγκεκριμένη, επίσης, LG δεν έχω άποψη αλλά όσες LG έχω δει έχω μείνει απογοητευμένος μιας και φοράνε κυρίως TN.

Δημοσ.
Axa.Άρα η σύγκριση μιάς Mercedes με ένα Huyndai είναι μια χαρά μιάς και τα 2 έχουν τιμόνι,4 ρόδες και τασάκι... [img']http://www.langkawi.dk/smileys/b94.gif[/img]

Αν και σιχένομαι τους παραλληλισμούς γιατί τις περισσότερες φορές είναι άστοχοι και οδηγούν σε λάθος αναθέσεις και κατ'επέκταση σε λάθος συγκρίσεις και "συμπεράσματα", θα σου απαντήσω απλά ότι το panel είναι σαν τον "κινητήρα" ενός αυτοκινήτου.

Όταν η Mercedes και το Huyndai, για παράδειγμα, φοράνε και οι δύο τον ίδιο ακριβώς κινητήρα, τότε φυσικά και μπορείς να τα αντιπαραθέσεις μεταξύ τους. Δε νομίζεις;

Πριν μου απαντήσεις "έλα όμως που δεν φοράνε τον ίδιο κινητήρα ;)" (κάπου εδώ βρίσκεται και η βλακεία των άστοχων παραλληλισμών) ε θα σου απαντήσω, έλα όμως που στον κόσμο των οθόνων πολλές φορές φοράνε το ίδιο panel!

H Eizo δεν φτιάχνει panels, 5-6 είναι οι βασικοί κατασκευαστές και όλοι παίζουν με τα δημιουργήματα αυτά.

Εδώ υπάρχει μια λίστα, ποιο panel φοράει κάθε οθόνη: http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=print:28:15144

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι 2 οθόνες με το ίδιο panel αν της βάλεις δίπλα δίπλα τότε θα δείς διαφορά ?

Πχ μια Proview και μια Samsung που απ'οτι είδα και οι 2 φοράνε Samsung panel.

Δημοσ.

Φυσικά και ισχύει αυτό. Ένα ίδιο πάνελ μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό σε δύο οθόνες διαφορετικού κατασκευαστή. Τρανταχτό παράδειγμα, το καινούργιο VA της AU Optronics το οποίο στην V191b της Viewsonic αποδίδει τα μέγιστα (μέχρι στιγμής), με την C19-4 της Fujitsu-Siemens να ακολουθεί ενώ στην υλοποίηση της Dell πιάνει πάτο!

Στο χέρι της κάθε εταιρείας είναι τα περιφερειακά ηλεκτρονικά που θα το πλαισιώσουν και τα κόλπα που θα χρησιμοποιήσει ώστε να εκμεταλευτεί στο έπακρο το εκάστοτε πάνελ.

Όμως, υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες πάνελ, συγκεκριμένης τεχνολογίας (δομήση και τρόπος χειρισμού των υγρών κρυστάλλων) η κάθε μία: TN panel, VA και S-IPS. Η κάθε μία αναπόφευκτα κουβαλάει τα συν και τα πλην της.

Δημοσ.

Loipon Akou

Tis Exo Kai Tis Dio Tin Mia Dipla Stin Alli

Eizo

1)to Onama Tis

2)mou Aresei To Fotokytaro Pou Rithmizei Mono Tou Tin Fotinitita

3)tainies - Paixnidia Kanena Provlima

4)exoterika Oxi Tipota To Idietero

5)ena Kameno Pixel Mesa Stin Mesi (den Mporo Na Kano Tipota

Lg

1)poli Mouratos Sxediasmos

2)peristrefomeni Vasi

3)vasi Toixou (me Exei Volepsei Poli)

4) 0 Pixel Egiisi Kai Malista Onsait ( Tous Tilefoneis Kai Sou Fernoun Kainourgia, Eprepe Na Mou Tixei Gia Na To Pistepso !!!!)

5)paixnidia - Tainies Kanena Provlima

Kai Oi Dio Einai Stin Idia Peripou Timi, Ego Pantos Tis Pira Kai Tis Dio.....

Δημοσ.

Axizei na pouliso tin Eizo L550 gia tin Fujitsu? Den elege kai ta klautera o typos sto review, kaluteri tin Viewsonic ebgaze, apla elege oti i Fujitsu einai ftini.

Kai episis axizei metabasi apo 17" se 19" ?? Pali idia megisti analysi tha exoun opote apla ta pragmata tha fainotai megalytera kai den eimai sigouros an tha fainetai omorfo ayto...

Gia peite apopseis...

Episis poso nomizete oti mporei na fugei mia L550 xoris kammena pixel pou den exeis kleisei kan xrono akomi?

Δημοσ.
Loipon Akou

Tis Exo Kai Tis Dio Tin Mia Dipla Stin Alli

Eizo

5)ena Kameno Pixel Mesa Stin Mesi (den Mporo Na Kano Tipota

Να την αλλάξεις -Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Eizo ,δίνει πλέον 0 pixel εγγύηση.

Δημοσ.

Εγώ πάλι μάλλον θα πάω προς LG, συγκεκριμένα την L1980Q

Με 16.2 εκατομμύρια χρώματα, 8ms response time, γωνία θέασης 170 μοίρες οριζόντια/κάθετα, και με 3 χρόνια zero pixel onsite εγγύηση νομίζω οτι είναι καλή επιλογή :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...