Προς το περιεχόμενο

Νέο Φόρουμ!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο.Καλη δουλειά φαινεται αν κ εχεις ορισμενες ελειψεις.Π.χ. λειπει το XBOX 2 ή XBOX 360 απο τις παιχνιδομηχανες. Το forum απο μονο του φαινεται αρκετα μεγαλο κ αν αρχισει να εχει κοσμο θα παθεις πλακα γιατι θελει απειρο κοσμο να το κανει moderate.Για πρωτη προσπαθεια ειναι πολυ καλο αλλα θα ηταν λογικο να αλλαξεις το skin του forum(κυκλοφορουν 100αδες ετοιμα αλλα skin) γιατι ειναι πολυ συνηθισμενο.Αυτα.Κ παλι μπραβο

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Η επιφάνεια του φόρουμ μπορεί να αλλάξει! Οποιοσδήποτε γίνεται μέλος μπορεί να αλλάξει το skin και να βάλει κάποιο απ'τα 3 διαθέσιμα για την ώρα! Έχω πάρα πολλά για να κοιτάξω και να τα βάλω στη λίστα...

Όσον αφορά το X-Box' αν δω κίνηση, τότε προσθέτω και τα νέα μοντέλα! :grin:

Δημοσ.
Μαρία μου άνοιξε αμέσως με 384. Μπράβο καλή δουλειά

poio? to forum ? :D

mono to skin allakse, apo do kai pera to dyskolo einai na breis arketa active members kathos tetoia forum yparxoyn polla.

Δημοσ.
Καλή η προσπάθειά σου αλλά σε δύσκολους καιρούς... Πάντως και μόνο που τα κατάφερες είσαι αξιέπαινη (και όχι επειδή είσαι γυναίκα... το τονίζω αυτό).

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις install ένα phpBB πάντως :P

(καρφώθηκες μόνος σου :PpP hehe)

Δημοσ.

Δύσκολο δεν είναι! Όταν όμως με την ορολογία δεν τα πας καλά; Τι γίνεται; Μόλις χθες έμαθα τι είναι το 'Banner' και τι το 'Domain Name'! 1361.gif

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να εξειδικευσεις το forum σου π.χ. σε γυναικεια θεματα, θεματα υγειας κτλ. Το να εχει ολες αυτες τις κατηγορίες το κανει απρόσωπο.

Δημοσ.

Gia arxi thes ena domain, ena Logo/theme kai ligoteres katigories.

Sugketrosou se ena mikro thema prin to pas toso genika, olo auto to panigiri me tis 150 diaforetikes enotites einai ligo xaotiko.

Gia na asxolise me to thema kali arxi einai alla an thes na petuxei kanto poio eukolo gia tous episkeptes toy forum.

:)

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις install ένα phpBB πάντως :P

(καρφώθηκες μόνος σου :PpP hehe)

Ίσως είναι δύσκολο όμως να φτάσεις ακόμα και ως εκεί... Αν ξεκινάς από το 0 ακόμα και η εγκατάσταση του phpBB2 είναι ένα κατόρθωμα!

Δημοσ.
Ίσως είναι δύσκολο όμως να φτάσεις ακόμα και ως εκεί... Αν ξεκινάς από το 0 ακόμα και η εγκατάσταση του phpBB2 είναι ένα κατόρθωμα!

siga!!!....

Δημοσ.
Χθες έκανα μία προσπάθεια κι έφτιαξα κάτι δικό μου!

Και όλα αυτά έγιναν χθες όπως λες ρε Μαρία?Πρέπει να πέρασες αρκετά..ένσημα γιά να το φτειάξεις.Καλή προσπάθεια αλλά ο λόγος ύπαρξης ποιός είναι? Μόνο γιά ένα μπράβο?

Δημοσ.

Καλη δουλεια Μαρια (εσυ ξερεις ποση καλλητερα),

το καινουργιο skin (με τ'αστερια κ' το Goofy) ειναι καλλητερο.

Το forum θελει χρονο για ν'αποκτησει κοσμο κ' ενδιαφερον

Δημοσ.

Μπράβο σου Μαρία...Καλή προσπάθεια... Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι να εξειδικευτείς σε κάτι πιο συγκεκριμένο και να μην καλύπτει το φόρουμ τόσες θεματικές ενότητες..... Έτσι πιστεύω θα είναι πολύ πιο εύκολο να το ελέγξεις και διαχειριστείς και πιθανώς να μαγνητίσει περισσότερους χρήστες...... Όσον αφορά το στυλ/χρώμα, κλπ. το βρήκα λίγο έντονο και κάπως κουραστικό...Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό....

Όπως και να χει σου εύχομαι καλή συνέχεια κ μακροζωία.....

Δημοσ.

geovard ξέρεις τι έχω μάθει στη ζωή μου; Ότι καλύτερη κριτική είναι η αρνητική! Και το σχόλιο σου μου δίνει την ευκαιρία να σου σημειώσω το εξής: όταν η Ελλαδίτσα αποφάσισε να μηχανοργανωθεί πριν από 18 χρόνια περίπου, αποφάσισα να ακολουθήσω κι εγώ το ρεύμα! Βασικά έμαθα να χειρίζομαι έναν υπολογιστή και να ...κουτσοφτιάχνω προγράμματα σε Dos! Η τεχνολογία προχώρησε κι εγώ έμεινα πίσω, γιατί ποτέ δεν αγόρασα υπολογιστή! Όμως στην πορεία χρειάστηκε να δουλέψω σε υπολογιστή! Όλα αυτά που εγώ μάθαινα στα dos ξαφνικά τα είδα στην οθόνη του υπολογιστή! Έχω περίπου μια 2ετία και προσπαθώ να μάθω τα νέα δεδομένα! Ευτυχώς μαθαίνω... Και το να δημιουργήσω αυτό το φόρουμ, είναι κάτι για μένα! Δεν ζητώ επιβράβευση. Την επιβράβευση μου τη δίνουν οι χρήστες εδώ μέσα που μου λένε τι να αφαιρέσω και τι να κρατήσω... Δεν εξαγκάζω κανέναν να γίνει μέλος στο δικό μου 'σπίτι', απλά μια άποψη ζήτησα από εσάς που σίγουρα έχεται περισσότερες γνώσεις σε θέματα δημιουργίας ιστοσελίδας και φόρουμς!

ikaros2 υπάρχουν φόρουμς για γυναικεία θέματα και είδα ότι δεν υπάρχει συμμετοχή, γιατί απλά το ποσοστό των γυναικών που ασχολείτε με το ...αντικείμενο είναι παααααααααάρα πολύ μικρό! Πάντως αν προκύψει κάποια ιδέα, ίσως να την εκμεταλευτώ... Α! Πάρε παράδειγμα εδώ στο insomnia πόσες είμαστε! Μέχρι στιγμής 'γνωρίζω' 4 κοπέλες που τα 'λέμε' εδώ μέσα και οι χρήστες συνολικά είναι αρκετές χιλιάδες! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...