MariaTs. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Χθες έκανα μία προσπάθεια κι έφτιαξα κάτι δικό μου! Δεν ξέρω αν θα πάει καλά ή όχι! Θα ήθελα τα σχόλια σας όμως, τα οποία θα ήταν πολύ χρήσιμα! Κάντε την επίσκεψή σας εδώ και δείτε το! :grin:
billpeppas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Πολλές μα πάρα πολλές κατηγορίες Maria. Αν αποκτήσει κόσμο, και θελήσεις να το συντηρήσεις, και να είναι σε σωστή κατάσταση θα χρειαστείς πολύ μα πάρα πολύ μεγάλο staff ( προσωπικό )
polidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Tha sinfoniso me ton filo mou Bill kai tha simioso oti ginete ligo psilopanikos me toses poles katigories thematon. Mporis na kaneis merikes sinenoseis an thes. Sti diaxirisi tha einai para poli diskolo. Telos sou efxomai na apoktiseis kosmo kai na paei kala to forum sou
kolobaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ενα μπραβο ομως στη κοπελα που τα καταφερε κανεις δεν ειπε.
MpOuZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά πιο πάνω για τις πολλές κατηγορίες. Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το skin ή πιθανότητα να έχω βαρεθεί να το βλέπω. Καλή συνέχεια.
polidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 E!! endaxei to ipes esy gia emas. Afou vre anthrope mou tis dinoume efxes tis kopelas to idio den einai?
MariaTs. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Παιδιά γνωρίζω ότι έχω πολλές κατηγορίες! Θέλησα να διαχωρίσω κάποια πράγματα για να μην μπερδεύονται! Δεν θέλω κάποια θέματα να μπαίνουν 'σε χωράφια' άλλου! Αν τύχει και υπάρξουν και μέλη και βαδίσει το πράγμα, υπάρχουν και οι 'συντονιστές' οι οποίοι θα βοηθούν την κατάσταση! Άλλωστε είμαι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! Λέω τώρα... Και ευχαριστώ για τις ευχές σας!
The_player Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μπραβο για τη δουλεια σου .....Αλλα πιστευω οτι στα Forums ξεκινας με λιγες κατηγοριες και στη συνεχεια αυξανεις....Αυτο πιστευω εγω... Καλη τυχη!
Pappyroys Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Όντως έχω 384 και ψόφησα μέχρι να ανοίξει, φαντάσου με 56κ, θα παιθαίνουν οι χρήστες σου μέχρι να μπουν. Δεν λέω οτί φταις εσύ, απλά στο λέω.
ikaros2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 1) χωρις δικο σου domain δε φαινεται επαγγελματικη δουλεια 2) ποιος ο λογος υπαρξης ενος δευτερου (ουσιαστικα) Insomnia?
MariaTs. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 1. Και σε μένα δεν ανοίγει για την ώρα! Μάλλον ο server είναι! 2. ikaros2 κριτική ζήτησα για το δημιούργημα μου. Είμαι εντελώς άσχετη σε θέματα τέτοιου τύπου και είναι μία πρώτη πρόσπαθεια το φόρουμ. Δεν βάλθηκα να ανταγωνιστώ το Insomnia' που ίσα-ίσα είναι απ'τα καλύτερα φόρουμς που έχω δει!
Adavis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Καλή η προσπάθειά σου αλλά σε δύσκολους καιρούς... Πάντως και μόνο που τα κατάφερες είσαι αξιέπαινη (και όχι επειδή είσαι γυναίκα... το τονίζω αυτό).
chpetros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μαρία μου άνοιξε αμέσως με 384. Μπράβο καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.