Godfath3r Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω κάποιον γνωστό που έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα εκεί που δουλεύει και είναι live! Φαίνεται μέχρι ένας άνθρωπος αλλά δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι. Βλέπεις μόνο κάτι να κινείται .βλέπεις τα χέρια, το σώμα αλλά λόγω ανάλυσης δεν φαίνονται χαρακτηριστικά προσώπου. Μπορείς όμως άνετα να ακολουθήσεις ένα αυτοκίνητο. Θα τον ρωτήσω πώς λέγεται το πρόγραμμα και θα σας πω. Μου είχε πει μόνο τρία αρχικά και δεν τα θυμάμαι. Σε λίγες μέρες θα έχω πληροφορίες. Mιλάμε και για free έτσι?
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω κάποιον γνωστό που έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα εκεί που δουλεύει και είναι live! Φαίνεται μέχρι ένας άνθρωπος αλλά δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι. Βλέπεις μόνο κάτι να κινείται .βλέπεις τα χέρια, το σώμα αλλά λόγω ανάλυσης δεν φαίνονται χαρακτηριστικά προσώπου. Μπορείς όμως άνετα να ακολουθήσεις ένα αυτοκίνητο. Θα τον ρωτήσω πώς λέγεται το πρόγραμμα και θα σας πω. Μου είχε πει μόνο τρία αρχικά και δεν τα θυμάμαι. Σε λίγες μέρες θα έχω πληροφορίες. Για να δούμε... Αναμένουμε εεεε...
FilipposMD Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Τελικά τα τρία αρχικά ήταν FBI ή NSA, ε; Στάνταρ βλέπεις τι γίνεται σε πραγματικό χρόνο...:-?
phobos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Νεες περιοχές προστέθηκαν για τον Ελληνικό χώρο. Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη ακόμη απουσιάζει
GIANNISPATRA Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ζήτω !! βάλανε όλη την πάτρα πρώτη φορά βλέπω το σπίτι μου great . Επίσης βάλανε καινούργιες photos της γέφυρας αλλά ακόμα η κατασκευή της δεν έχει ολοκληρωθεί όποιος το παρατήρησε .
maverickanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εγω απορω γιατι δεν εβαλαν τη Σαλονικη . Να φανταστείτε είδα το σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό μου που εχει 100 κατοίκους και το τρακτερ παρκαρισμενο !
GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μπορεί να άρχισαν από νότια και μετά να πάνε προς τα πάνω τι να σου πω παρόλα αυτά από ότι είδα το image είναι από τον ίδιο δορυφόρο που έχει και την πάτρα από το copyright που παρουσιάζει .
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 8a mou leisei kapoios mia aporia??? Otan pas sto site gia na katevaseis to Google Earth sou vgazei kati photo gia na deis kai einai les kai eisai apo pano... teleios trisdiastates Eno ama tis deis apo to kanoniko dld to programma pou katevases eiani san na einai zografismenes ennoo oti den einai trisdiastates kai oti oso zoom kai na kaneis vlepeis tin idia vlakia se megalitero mege8os!!! To ksero oti einai travigmenes photo kai oti den einai live alla ti einai autes oi photos sto site???
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Συνέχεια από προηγούμενο topic Εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι δείχνει και τα Ελληνικά Στρατόπεδα και μάλιστα με πολύ καλή αναλύση. Σε συζήτηση που είχα με κάποιο συνφορουμίτη, μου είπε ότι οι φωτό είναι πειραγμένες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όμως, το Σάββατο που μας πέρασε ένας φίλος ο οποίος απολύθηκε πριν από 3 μήνες, είδε το στρατόπεδο που ήταν και μου είπε ότι είναι όπως ακριβώς το απεικονίζει, ακόμα και τα φυλάκια με τις σκοπιές. Αυτό το γνωρίζει καλά, γιατί εκείνη την εποχή δούλεψε στη χαρτογράφιση του στρατοπέδου. Έχω την εντύπωση πως δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Εδώ φωτογραφίες δεν επιτρέπουν να βγάλεις το εξωτερικό μέρος. Τώρα θα μου πείτε, θα τα βάλουμε με την G00gle ?
giannisk1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Highlander πριν αρκετό καιρό είχα διαβάσει οτι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε κάνει κάποιες κινήσεις για να υποχρεώσει την Google να μην δημοσιεύση φωτογραφίες απο κάποιες "επίμαχες" τοποθεσίες(στρατόπεδα,εγκαταστάσεις κλπ.). Στο χέρι της Ελληνικής κυβέρνησης είναι να κάνει κάποια κίνηση για αυτό το θέμα.
jose Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ρε παιδια πως βλεπεται τοσο καλα τις φωτο? μονο η Αθηνα φενεται καλα! εχετε κανει καποιεσ ρυθμισεις? εχω εγκαταστισει το Google earth το free, εχω ομως και το pro αλλα δεν μου δουλευει! ξερετε τι μπορω να κανω?
greeneye Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 kalh fash...an ola ta edixnan opos deixnoun tin Amerikh tha blepame kathe mera TO BIN LADDEN STI SPILIA TOY! XAXAXAXAAX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.