Προς το περιεχόμενο

Google Earth

ofara4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Wow! Είναι απίστευτο να περιπλανιέσαι έτσι έυκολα σε όποιο σημείο της Γης θέλεις. Μακάρι να μας δίδασκαν έτσι τη Γεωγραφία στα σχολεία!

Eίχα εγκαταστήσει το Keyhole πριν λίγο καιρό αλλά ήταν σε free trial μόνο για 14 μερες για όσους είχαν nVidia κάρτα. To πρόγραμμα που έδεινε ήταν λίγο καλύτερο στη χρήση + όψη (αν εξεραίσεις τα ενοχλητικά watermarks & logos του free trial) απ'το google earth αλλά και μόνο που είναι free αρκεί. Eλπίζω να το κρατήσουν free.

Δημοσ.

Παιδιά, δεν ξέρω πόσο παλαιοί πιστεύετε οτι είναι οι χάρτες, αλλά εγώ στο σπίτι μου βλέπω τον υπο κατασκευή δρόμο στο μήκος που έχει φτάσει πριν από μερικές εβδομάδες μόνο! Δεν είναι πολύ παλαιές οι φωτογραφίες.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Free σιγουρα δεν υπαρχει,θα ειχε γινει γνωστο.Αλλα αν πληρωσεις παλι σιγουρα θα υπαρχει μιας και σαν τεχνολογια δεν ειναι κατι καινουργιο.Εχω ακουσει απο ανθρωπο "μεσα στα κολπα" πως μπορεις να δεις μεχρι τη μαρκα του τσιγαρου...και δεν εχω λογο να μην το πιστεψω.Για οσους θυμαστε το "ENEMY OF THE STATES", ειχε μια ιδεα απο το τι περιπου συμβαινει πανω απο το κεφαλι μας.

Δημοσ.
mipws kserei kaneis kapoio sxetiko programma pou na deixnei ti ginetai ekeini ti stigmi (live)?

Από όσο γνωρίζω προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
Για οσους θυμαστε το "ENEMY OF THE STATES", ειχε μια ιδεα απο το τι περιπου συμβαινει πανω απο το κεφαλι μας.

Εγω θα εφερνα ως καλυτερο και καπως πιο ρεαλιστικο παραδειγμα τη σειρα "24", γιατι στο Enemy of the States με τον W. Smith, το ολο συστημα παρακολουθησης απο δορυφορους εκανε πραγματα που δεν κανουν ουτε τα οργανα του ...Εnterprise στο Startrek του 24ου αιωνα μ.Χ. :lol:

Ηταν τελειως εξωπραγματικα αυτα για τα σημερινα δεδομενα, ουτε καν επιστημονικη φαντασια δε μπορει να θεωρηθουν αυτα. Βλεπανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΑΝ, εξω αλλα και μεσα σε καταστηματα και μαλιστα μεσα απο τσεπες, και ...χωρις σωστη οπτικη γωνια της καμερας -απλα υπεθετε λεει ο υπολογιστης (οριστεεε??!!!) Μαντευε λεει ο υπολογιστης τι εχει στην τσεπη του ο Smith μετα απο μια πληρη περιστροφη του μιας και η τσεπη ηταν απο την αλλη(!), zoom -εννοειται με κατι τρελα φιλτρα στιγμιαιου καθαρισματος- και ..δε συμμαζευεται (ουτε χωνευεται) με τιποτα! :)

Σορυ για την παρενθεση αλλα το ειδα πρωτη φορα χτες στο συνδρομιτικο και λυθηκα στα γελια. Μπα σε καλο τους... :lol: :lol:

Δημοσ.

Εγώ έχω κάποιον γνωστό που έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα εκεί που δουλεύει και είναι live! Φαίνεται μέχρι ένας άνθρωπος αλλά δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι. Βλέπεις μόνο κάτι να κινείται .βλέπεις τα χέρια, το σώμα αλλά λόγω ανάλυσης δεν φαίνονται χαρακτηριστικά προσώπου. Μπορείς όμως άνετα να ακολουθήσεις ένα αυτοκίνητο. Θα τον ρωτήσω πώς λέγεται το πρόγραμμα και θα σας πω. Μου είχε πει μόνο τρία αρχικά και δεν τα θυμάμαι. Σε λίγες μέρες θα έχω πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...