androu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Η βουλή.. οσο πιο καθαρά μπορούσα να την φέρω κοντα..
BadBoy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Φαντάζομαι ότι τα ονόματα των οδών τα έβαλες εσύ, έτσι; Γιατί εμένα δε μου τα βγάζει.
androu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 οχι τα βάζει μόνο του και επίσης μόνο για την Αθήνα είναι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
R_Barrichello Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Πρεπει να κανεις τις αντιστοιχες επιλογες κατω αριστερα που λεει για τα σημεια ενδιαφεροντος. Αν ψαξεις θα δεις οτι εχει και για τα ονοματα οδων.
crach13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 η μ@λακι@ ειναι οτι δεν σε αφηνει να ερθεις πολυ κοντα.δοκιμασα να δω την πολυκατοικια μου αλλα μαυρο χαλι.
aragorn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Οι φωτογραφίες δεν είναι από μία πηγή μόνο, προέρχονται από διαφορετικές πηγές ανάλογα το μέρος. Η Ευρώπη καλύπτεται κυρίως από τον δορυφόρο IKONOS (1μ. ανάλυση) της European Space Imaging και τον QuickBird (60cm) της DigitalGlobe. Επίσης υπάρχουν ορισμένα τμήματα από εικόνες της Space Imaging Τουρκίας. Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό όχι τόσο στον τομέα της τεχνολογίας (πιστέψτε με αυτά είναι μόνο η αρχή από αυτά που βλέπει ο κόσμος), αλλά κυρίως στον τομέα της "ελεύθερης" διακίνησης γεωγραφικών δεδομένων που φαίνεται ότι θα επικρατήσει μελλοντικά. Ήδη η Microsoft ετοιμάζει την αντεπίθεσή της, και το Σεπτέμβρη θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα εμφανιστούν. Εξάλλου το google earth (πρώην keyhole) είναι αρκετά παλιά τεχνολογία.
PeiramatoZwo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ναι με το google όμως να το υποστήριζει αναμένουμε σημαντική βελτίωση.
WaVe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Kai egw to eida simera, poli ediposiako to programataki Kapou elege k gia mia sindromi an den kanw lathos, ekei ti parapanw tha exei ? :roll:
qspock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ήδη η Microsoft ετοιμάζει την αντεπίθεσή της, και το Σεπτέμβρη θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα εμφανιστούν. Εξάλλου το google earth (πρώην keyhole) είναι αρκετά παλιά τεχνολογία. Μιλαμε παλι για διευθυνση στο net η για τα γνωστα προγραμματα της Microsoft σε καινουργιες εκδοσεις? (World Atlas, Auto-Route)
aragorn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο, δεν έχει καμία σχέση με world atlas κλπ.
qspock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 MSN Virtual Earth λεγεται της Microsoft το προγραμμα και οπου να ναι θα κυκλοφορησει, σε συνεργασια με την Pictometry International. Ιδου και μια photo απο τις δυνατοτητες του!
nick_gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 απίστευτο! φαντάζομαι όμως ότι δεν θα είναι δωρεάν, ή δεν θα έχει όλο τον κόσμο σε τέτοια ποιότητα
aragorn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μπράβο gspock, αυτό είναι. Κάπου έχω και το αντίστοιχο άρθρο, τη Δευτέρα από τη δουλειά θα το ποστάρω. Ναι θα είναι δωρεάν. Και είναι προφανές ότι δε θα έχει όλο τον κόσμο. Κατ'αρχήν δεν υπάρχουν δεδομένα τέτοια για όλο τον κόσμο, και κατά δεύτερον δεν είναι παντού τσάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.