Προς το περιεχόμενο

Google Earth

ofara4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχως μονο Αθηνα... Δεν εχει αλλες πολεις της Ελλαδας απο τοσο κοντα αλλα λεν οτι θα εξελιχθει.

Δημοσ.

Xρειάζεται γρήγορη σύνδεση το πρόγραμμα?Εμείς οι χρήστες pstn καλύτερα να το ξεχάσουμε?Έλεγα να το εγκαταστήσω και γώ αλλά δεν είμαι σίγουρος...

• Super Moderators
Δημοσ.
Xρειάζεται γρήγορη σύνδεση το πρόγραμμα?Εμείς οι χρήστες pstn καλύτερα να το ξεχάσουμε?Έλεγα να το εγκαταστήσω και γώ αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Minimum configuration:

[...]

Network speed: 128 kbps ("Broadband/Cable Internet")

Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μάλλον θα υποφέρεις... :(

Δημοσ.

Και εγώ με pstn είμαι απλώς αργεί λίγο. Αρκετές πόλεις δεν είναι ξεκάθαρες. Πχ το Αίγιο είναι καθαρό , η Πάτρα χάλια... η Αθήνα είναι αρκετά καλή, βγάζει και διευθύνσεις ... πολύ καλό.

Δημοσ.

Πάω να το κατεβάσω, αλλά μου βγάζει αυτό:

Thanks for your interest in Google Earth, but we're sorry we can't offer you a download right now. As you know, Google Earth is in beta, and we're still building out our ability to take on new users. We're making good progress, and expect to be able to accept new downloads shortly, so we recommend you check back daily at earth.google.com. We hope to be able to welcome you and other new planet surfers soon.

Μπορεί κανείς να το ανεβάσει κάπου για να το πάρω κι εγώ ή να μου πει μια άλλη διεύθυνση για να το κατεβάσω;

Δημοσ.

Υπομονη, που και που δεν κατεβαζει, κι εμενα τη μια μερα ετσι μου ελεγε και την επομενη κατεβηκε μια χαρα. Υποψην ειναι ~10Mb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...