ofara4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 katevasa k egatesthsa to google earth o ypologisths tyrei oles tis proupotheseis alla emfanizei kapoio mhnyma gia update k meta kati gia fail render?
R_Barrichello Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δοκιμασε απο τα options στο rendering να αλλαξεις το Opengl με Directx. Εμενα παντως μου δουλευει κανονικα! Καταπληκτικο ειναι!
Duke Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 pantos i stegi kalatraba den einai akoma stin thesi tis oi eikones prepei na einai ton maio 2004 !!!
PeiramatoZwo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Koryfi einai... mporeis na deis ta panta kai apo gonia malista...
qspock Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δυστυχως μονο Αθηνα... Δεν εχει αλλες πολεις της Ελλαδας απο τοσο κοντα αλλα λεν οτι θα εξελιχθει.
Godfath3r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Xρειάζεται γρήγορη σύνδεση το πρόγραμμα?Εμείς οι χρήστες pstn καλύτερα να το ξεχάσουμε?Έλεγα να το εγκαταστήσω και γώ αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Xρειάζεται γρήγορη σύνδεση το πρόγραμμα?Εμείς οι χρήστες pstn καλύτερα να το ξεχάσουμε?Έλεγα να το εγκαταστήσω και γώ αλλά δεν είμαι σίγουρος... Minimum configuration: [...] Network speed: 128 kbps ("Broadband/Cable Internet") Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μάλλον θα υποφέρεις...
qspock Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Κι εγω PSTN εχω, ενταξει αργει λιγακι αλλα δουλευει.
PeiramatoZwo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Και εγώ με pstn είμαι απλώς αργεί λίγο. Αρκετές πόλεις δεν είναι ξεκάθαρες. Πχ το Αίγιο είναι καθαρό , η Πάτρα χάλια... η Αθήνα είναι αρκετά καλή, βγάζει και διευθύνσεις ... πολύ καλό.
BadBoy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Πάω να το κατεβάσω, αλλά μου βγάζει αυτό: Thanks for your interest in Google Earth, but we're sorry we can't offer you a download right now. As you know, Google Earth is in beta, and we're still building out our ability to take on new users. We're making good progress, and expect to be able to accept new downloads shortly, so we recommend you check back daily at earth.google.com. We hope to be able to welcome you and other new planet surfers soon. Μπορεί κανείς να το ανεβάσει κάπου για να το πάρω κι εγώ ή να μου πει μια άλλη διεύθυνση για να το κατεβάσω;
qspock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Υπομονη, που και που δεν κατεβαζει, κι εμενα τη μια μερα ετσι μου ελεγε και την επομενη κατεβηκε μια χαρα. Υποψην ειναι ~10Mb
BadBoy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Όσοι δεν μπορούν να το κατεβάσουν από την επίσημη ιστοσελίδα, ας προσπαθήσουν από εδώ.
Stuff Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 den petate kai kana screenshot na doume tin poiotita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.