erik25 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να εγκαταστήσω κανονικά Windows XP ώστε να μπορώ να μεταφέρω και να τρέχω τα προγράμματα μου σε 2 μηχανήματα(1 στο γραφείο και 1 στο σπίτι).Η ερώτησή μου είναι η εξής: Η ταχύτητα ανάγνωσης από το δίσκο θα είναι καλή ή θα σέρνεται το σύστημα μέχρι να φορτώσει?
deathlok Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 ta mixanimata prepei na einai oloidia kai na exoun dinatotita na bootaroun apo usb(afta gia arxi kai pali paizei an tha doulepsi sosta) tora gia taxitita e min perimeneis thavmata.
GT1807 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Αν ο δισκος ειναι USB 2 θα εισαι ωραιος κ απο ταχυτητα.Τωρα τα XP λογικα κ αλλαγες να εχεις σε καρτες γραφικων ,ram,σκληρο δισκο δεν νομιζω να εχει προβλημα.Απλα να μην ειναι τελειως διαφορετικο pc. Τα σέβη μου
erik25 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Το έχει δοκιμάσει κανείς?Δηλαδή σε σχέση με ide τι διαφορά σε ταχύτητα που να φαίνεται με το "μάτι" θα έχω?
FatMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 σε χπ δεν το εχω δοκιμασει αλλα με 98 επαιζε σφαιρα. ενα κουτακι της chronos απο αυτα που πουλαγε το πλαισιο και ενας 80αρις δισκος και πηγαινε μια χαρα. αργουσε λιγο στο μπουταρισμα αλλα μετα μια χαρα. με την εγκατασταση χπ που δοκιμασα ειχα κατι προβληματακια οποτε το αφησα.
silverthan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Κάνε 2 partition με configuration για κάθε μηχάνημα... (χλωμό να είναι ολόιδια...)
alhtakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Σε ταχύτητα πάντως erik δεν νομίζω να είναι σαν το εσωτερικό.Μάλλον θα είναι πολύ πιο αργός,ελπίζω όχι εκνευριστικά αργός.
erik25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 οι περισσότεροι λένε ότι θα είναι πάνω-κάτω η ίδια ταχύτητα και ούτε που θα καταλαβαίνεις αισθητά τη διαφορά εκτός και αν δουλεύεις τις πολύ βαριές εφαρμογές. Δεν ξέρω αν συμφωνούν οι συνάδελφοι στο φορουμ.
geovard Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά πως κάνετε εγκατάσταση τα windows σε εξωτερικό δίσκο?Εγώ πήγα να το κάνω καί μού λέει ότι δεν γίνεται σε αφαιρούμενα μέσα.Γιά ρίξτε φώς.
erik25 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Έλα ντε.Αυτό θέλω να μάθω κι εγώ.Γίνεται όντως ή όχι?
alhtakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Άλλοι μου λένε ότι γίνεται κι άλλοι ότι όχι.Κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι το έχει κάνει.
HexStatic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 den ginetai,siggekrimena se ena maxtor external pou exw parei to anaferei kai sto manual kai sto kouti apo pisw oti den mporeis na peraseis leitourgiko panw pera apo ena macos me proupothesi oti tha prepei na einai sindedemeno me ethernet kai oxi usb. To prospathisa otan kahke o sklhros apoto laptop mou kai panw sto setup twn windows stamatouse.twra an ginetai kamia allh patenta me ghost den gnwrizw.. good luck.
nk_surfer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά πως κάνετε εγκατάσταση τα windows σε εξωτερικό δίσκο?Εγώ πήγα να το κάνω καί μού λέει ότι δεν γίνεται σε αφαιρούμενα μέσα.Γιά ρίξτε φώς. Χωρίς να το έχω επιχειρήσει ο ίδιος, έχω την εντύπωση πως το κατά πόσο μπορείς να κάνεις εγκατάσταση σε εξωτερικό δίσκο εξαρτάται από το bios του υπολογιστή και αν έχει αυτή τη δυνατότητα.....Αν δηλαδή μπορεί να δεχτεί σαν first boot device κάποιο αφαιρούμενο μέσο USB....
geovard Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Τον δίσκο τον βλέπω στο bios, στις διαθέσιμες συσκευές γιά boot,αλλά το πρόγραμμα εγκατάστασης των windows αρνείται να τα εγκαταστήσει σε δίσκο usb.Η διαδικασία σταματά στη φάση που πας να φορμάρεις το διαμέρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.