Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ακόμα ο Σάκης ο Υδραυλικός είχε κάνει μεγάλη θραύση τότες. Μπορεί να είχε κάνει θραύση στον πολύ κόσμο, αλλά ο κόσμος του insomnia έχει επίπεδο (οι περισσότεροι τουλάχιστον). Γενικά αυτοί που μπαίνουν - γράφουν στο ίντερνετ είναι διαφορετικής κουλτούρας από αυτήν που μας δείχνουν τα ΜΜΕ ότι έχει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε δημοσκόπηση για το πόσο καπνίζουν οι insomniacs, πάνω από τους μισούς είπανε ότι δεν καπνίζουν καθόλου: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156134
the_end Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί να είχε κάνει θραύση στον πολύ κόσμο, αλλά ο κόσμος του insomnia έχει επίπεδο (οι περισσότεροι τουλάχιστον). Γενικά αυτοί που μπαίνουν - γράφουν στο ίντερνετ είναι διαφορετικής κουλτούρας από αυτήν που μας δείχνουν τα ΜΜΕ ότι έχει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε δημοσκόπηση για το πόσο καπνίζουν οι insomniacs, πάνω από τους μισούς είπανε ότι δεν καπνίζουν καθόλου: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156134 τι σόι παράξενος συνειρμός είναι αυτός ρε manuel? το κάπνισμα έχει σχέση με την κουλτούρα κάποιου? ή μήπως αναίρεσες το γεγονός οτι όντως η συγκεκριμένη(απαράδεκτη κατα τ'άλλα) σειρά είχε πέραση? ή η απίστευτη ανορθογραφία ορισμένων(σ'αυτό το forum στην προκείμενη) δείχνει την (υψηλή για σένα) κουλτούρα τους? ps:άσε πoυ στο poll για το κάπνισμα παίζει να μην ψήφισε ούτε το 1/100 των μελών του insomnia. edit:καν'το 1/200
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Λέω πολύ απλά ότι τα στατιστικά που βλέπουμε ή η αίσθηση που έχουμε για το τι θέλει και τι κάνει ο πολύς κόσμος, ακυρώνονται εδώ μέσα. Αν βγω στο δρόμο και ρωτήσω 300 αν καπνίζουν, θα μου πούνε ότι δεν καπνίζουν οι 20. Εδώ μέσα όμως οι 150. Κάτι δείχνει αυτό. Αντίστοιχα πιστεύω πως αν ρωτήσω 300 αν έβλεπαν τη συγκεκριμένη σειρά έξω και εδώ μέσα, θα πάρω ανάλογα αποτελέσματα. Απλά λέω ότι δεν ισχύει η λογική της μάζας. Δεν είμαστε στατιστικά. Δεν αναιρώ ότι η σειρά είχε πέραση στις μάζες. Πιστεύω όμως ότι δεν είχε πέραση στους περισσότερους εδώ μέσα και γι' αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο ότι δεν αναφέρθηκε από κανέναν. Δηλαδή ποιος να την αναφέρει; Εγώ, ο Akujin, o paredwse, εσύ ή μήπως ο Κάιζερ και πόσοι ακόμα που δεν έχουν σχέση μ' αυτά; ΥΓ. Παρ' όλο που δεν υπονόησα κάτι τέτοιο και ούτε σκοπεύω να το προβάλω ως επιχείρημα για κάτι, πιστεύω πράγματι πως το κάπνισμα έχει μεγάλη σχέση με την κουλτούρα κάποιου. Άσχετο όμως αυτό με τα υπόλοιπα. ΥΓ2. 200*300=60.000 μέλη το λιγότερο έχει το insomnia; ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Εννοείτε πως αναφέρομαι σε αυτούς που γράφουν σχετικώς τακτικά και όχι σε αυτούς που απλά έκαναν την εγγραφή. Είπα "αυτοί που μπαίνουν και γράφουν στο ίντερνετ". Τα senior members του insomnia είναι 2200. Δες την λίστα μελών. ΥΓ3. Εγώ πάντως τον έβλεπα το Σάκη
the_end Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είμαστε στατιστικά. μ'αυτό είμαστε εντάξει. συμφωνώ απολύτως. ΥΓ. Παρ' όλο που δεν υπονόησα κάτι τέτοιο και ούτε σκοπεύω να το προβάλω ως επιχείρημα για κάτι, πιστεύω πράγματι πως το κάπνισμα έχει μεγάλη σχέση με την κουλτούρα κάποιου. Άσχετο όμως αυτό με τα υπόλοιπα. βασικά το κλικ για να απαντήσω μου το έκανε η συγκεκριμένη θέση. προφανώς διαφωνώ, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον ως θέμα για συζήτηση στο μπλα μπλα(σε αντίθεση με πολλά άλλα). ΥΓ2. Είπα "αυτοί που μπαίνουν και γράφουν στο ίντερνετ". Τα senior members του insomnia είναι 2200. Δες την λίστα μελών. μα και σε ένα post μπορεί να φανεί η (αν)ορθογραφία κάποιου. ελαφριά υπερβολή, αλλά μέχρι τα "όσα"(100 ή κανω λάθος?) post για να γίνεις senior, υπάρχουν πάμπολλες ευκαιρίες για να φανεί. ΥΓ3. Εγώ πάντως τον έβλεπα το Σάκη κι εγώ αμάρτησα τέκνον μου. αλλά μετανιώνω ειλικρινά.. ίσως η πιο τίγκα-στο-κλισέ σειρά που έχει παιχτεί. the_end of offtopic
dreamwarrior Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 θα ήθελα πάρα πολλύ να ξαναδώ για άλλη μια φορά τα εγκλήματα!πιστεύω ό,τι είναι μακραν η καλύτερη μαύρη κωμωδία στην ιστορία τηα τηλεόρασης!
maria2000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ με τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά": απίστευτη σειρά... Τον κίτρινο φάκελλο δυστυχώς δεν τον έβλεπα αλλά όλοι λένε ότι άφησε εποχή. Επίσης να προσθέσω την προοδευτική για την εποχή "Αναστασία"! και μια ερώτηση: αυτές τις σειρές γιατί δεν τις βάζουν ποτέ επανάληψη??? (υπάρχει περίπτωση να το απαγορεύει ο σκηνοθέτης??)
Jimnie Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω τον τίτλο μιας σειράς του Αλφα που είχε χαρακτηριστεί ως τα ελληνικά x-files. Αφορούσε μια παρέα που ερευνούσε διάφορες υπερφυσικές ιστορίες ανά την ελληνική επικράτεια (χαμοδράκια στην Αρκαδία, μυστικές στοές στην Αθήνα, παράξενα φαινόμενα στο Αιγαίο, στοιχειωμένα σπίτια κτλ). Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
exament Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ : ''ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ''
tab0u Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 επιτέλους!! Και κάποιος να αναφέρει τον τρομερό Ακάλυπτο!!
ReZonanZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 loipon mou erxontai mia mia agapimenes seires!! thn seira "Eimaste ston aera" tin eblepe kaneis????emena pantws mou arese!! Την εβλεπα εγω γιατι ειχα τρελα με την μουσικη και το ραδιοφωνο και εκεινη την εποχη τυχαινε να ημουν και μουσικος παραγωγος(dj) σε ραδιοφωνικο σταθμο.Ο πρωτος κυκλος της σειρας ηταν πολυ καλος.Ο δευτερος δεν μαρεσε καθολου...Ειδικα οταν ειχε και εκεινους τους τριδυμους!!:-? Αν και γενικα δεν παρακολουθω τηλεοραση και ειδικα σειρες,ειναι 2-3 που μου ερχοντια στο μυαλο,τις οποιες εχω δει κυριως σε επαναληψεις... Εισαι το ταιρι μου Πολυ καλη σειρα,απο τις λιγες που ειδα σχεδον ολα τα επεισοδια Dolce Vita Καποια απο τα επισοδεια ειχαν πολυ γελιο... Κωνσταντινου κ Ελενης Οχι οτι ηταν κατι τρομερο αλλα μου αρεσε που τα επεισοδια ηταν αυτοτελη και ετσι αμα εχανες ενα επεισοδιο δεν εχανες κ τιποτα.Το καθε ενα ειχε δικια του υποθεση και αυτο το θεωρω μαγκια... Με αυτοτελη επεισοδια δεν μπορω να ξεχασω φυσικα τους φοβερους Απαραδεκτους...Πολυ γελιο
laokratwr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ρε παιδια εχει κανεις το λογω τιμης?εχω φαει κολλημα γιατι σπουδασα πατρα και θελω να το ξαναδω...καλη σειρουλα.
bells Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Απο τις καλητερες για μενα σειρες ηταν τα εγκληματα με τις πιο φοβερες ατακες (ειδικα εκει που σηκωνει το τηλ η σοσο και της λεει η φιλη της -που περνεις; την αστυνομια; -οχι την ανοιχτη γραμμη σκιπ) και το για παντα φιλοι με τον αθεριδη
Sellers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Κορυφαίες σειρές: Της Ελλάδος τα παιδιά, Απαράδεκτοι, Εκείνες κι εγώ (και λίγο πολύ ότι εμπλέκεται ο Μπέζος) Δύο ξένοι, και Είσαι το ταίρι μου... Άθλιες σειρές: Το ρετιρέ και οι Μικρομεσαίοι (πότε θα τις σταματήσει το Μεγκα ρε γμτ), Κωνσταντίνου και Ελένης, Μεν και οι Δεν (και γενικά ότι εμπλέκεται ο Χάρης Ρώμας)...
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 (και γενικά ότι εμπλέκεται ο Χάρης Ρώμας).......αυτο ξαναπες το...ο πιο αθλιος ''ηθοποιος'' της ελλαδας...απαραδεκτοι,της ελλαδος τα παιδια,εκεινες κ εγω,απων,λογω τιμης,αναστασια(ααχχ...),ειμαστε στον αερα,εγκληματα,βαμμενα κοκκινα μαλια,οι 3 χαριτες....ολα αυτα ηταν κορυφαια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.