dpolal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 To «Βαμέννα κόκκινα μαλλιά» το έβλεπε κανένας ή μόνο σε μένα άρεσε;;;;
mandate Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 To «Βαμέννα κόκκινα μαλλιά» το έβλεπε κανένας ή μόνο σε μένα άρεσε;;;; +1.o πιατάς έπαιζε σε αυτό ?ή είναι το γνωστό distortion πρόβλημά μου :mrgreen: :mrgreen:
johnalepou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ (1991) ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΓΓΟΝΟΙ (1991) ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ (1992) ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ (1992) ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(1992-94) ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ (1992-94) ΣΤΡΑΣ (1994) ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ (1995)
zorbas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Για να μην αναφερω και γω τα ιδια με τους προηγουμενους θα πω για το "Λογω τιμης" Φοιτητοπαρεα στην Πατρα κλπ Και το "Ειμαστε στον αερα" Και τα δυο ειχαν σεναρια που θα μπορουσαν να αποτελουν αληθηνες ιστοριες
psyhakias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξερω αν υπαρχει Poll για τις 10 καλυτερες σειρες τουλαχιστον αυτες που θυμαμαι εγω και θεωρω κορυφαιες ειναι ...(χωρις σειρα προτιμησης) 1-Οι Απαραδεκτοι(Mega) 2-Oι Μεν και οι δεν(Αντ1) 3-Κωνσταντινου και Ελενης(Αντ1) 4-Αχ και να ξερες(Αλφα) 5-Οι Τρεις Χαριτες(Mega) 6-To Δις εξαμαρτειν(Μega) 7- Εγκληματα(Αντ1) 8-Εισαι το ταιρι μου(Mega) καποια θα ξεχασα σιγουρα οταν θυμηθω θα την βαλω!
2arkoudi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 1 Εγκληματα 2 Απαραδεκτοι 3 Ιεροσυλοι 4 Αχ και να ξερες
Finn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Εγκλήματα for ever:) Τρελά σκηνικά,ερμηνείες και ατάκες.Ένας κι ένας όλοι
BLISS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 (Me8oriakos Sta8mos, Louna Park, Lw3antra gia osous prolaban EIRT-YENED) Ο Kitrinos Fakelos, gia tous neoterous. Makran h pio poiotikh seira olwn.
NoNuclearPower Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Κατέβασα το Replay Converter που μετατρέπει τα FLV video σε ΑVI/MPG/FLASH, αλλά όσα προσπάθησα να μετατρέψω, κάνει μόνο τα πρώτα 90 δευτερόλεπτα. Options, properties κτλ δε λένε κανα σχετικό στοιχείο. Ξέρει κανένας τίποτε? Ή κανένα άλλο πρόγραμμα?
mxpert Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 προφανώς έχεις κατεβάσει κάποια "κομμένη" έκδοση του προγράμματος...! κάποιο demo ή trial ίσως... με την πλήρη λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα !
chiderboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Τα Εκείνες και εγώ Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή Οι μεν και οι δεν Κάτι τρέχει με τους δίπλα είναι οι δικές μου επιλογές. Γενικά πάντως όπου έπαιζε ο Μπέζος ήταν από αρκετά έως πολύ καλό
oglum6579 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 παιδια μηπως γνωριζετε την μουσικη της παλιας ελληνικης σειρας "εκμεκ παγωτο"?ευχαριστω
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Re afiste ta auta kai parte gelio... Nea seira sto MEGA me titlo 'Maria i Asximi"...kai na fantasteis to "Ugly Betty" sthn Ameriki den exei kleisei kala kala examino!!! Ante na doume seira me Markoulaki, Papakaliati, Maria Solwmou ktl me thema "Kathimerinoi anthrwpoi me yperdynameis" -toulaxiston to "Petrelis" den tha einai apokleistiko asteio twn Ellinwn-i mia alli me ton Sergoulopoulo na kanei koutso giatro me kyniko xioumor diethynti tis Daignwstikis Pterygas toy Wnaseiou kai min sou pw to neo "25" me ton Gkletso praktora tis Diwxis pou kathe kyklos thaxei 25 episodeia pou tha antistoixoun stis 25 wres tis imeras-thanai panta i mera pou allazei i wra kai etsi stis 4 tha xanaginetai 3 kai nati i kainouria seira Gia elliniko Prison Break den yparxoun sxedia, kathe mera stis eidhseis kapoios Alvanos drapetis kanei ton Michael Scolfield na moiazei san paidaki pou emeine stin 4i dhmotikou 3 xronies
FaNt0M Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Καλά ρε... Την σειρά με Φιλιππίδη & Χαλκιά που είχαν τα δύο παιδάκια κ ο Φιλιππίδης ήταν ο κλασσικός αχαίρευτος δεν την ανέφερε κανείς; Ακόμα ο Σάκης ο Υδραυλικός είχε κάνει μεγάλη θραύση τότες. Μην Ξεχάσω ατάκα εκατομυρίων του Νινιού στην Μπότση Άναψέ μου τους προβολείς σου στο κατά τα άλλα μέτριο ΚριςΚρος. Και τέλος Βαρβαρότητες με Ζuper Καστάνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.