john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 ναι μπεζος εγγυηση αλλα το ακρως οικογενειακον ηταν βλακεια!
tom31 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Κατά σειρά προτεραιότητας: 1. Εγκλήματα (Αποθέωση, ειδικά ο παππούς όλα τα λεφτά) 2. Ζάχος Δόγκανος (Απλά . . . . Απίστευτος) 3. Απαράδεκτοι (Τρελαμένη καλή παρέα) Υ.Γ. Στα πιο πολλά συμφωνώ αλλά τα τρία συγκεκριμένα είναι η αποθέωση των ελληνικών σειρών.
Mika Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια εγω δηλαδη που με τα εγγληματα και το Ντολτσε Βιτα παθαινω κατι σαν να μου γυρνανε τα αντερα ειμαι σοβαρα? γιατι βλεπω οτι ολοι τις γουσταρετε αυτες τις σειρες! εμενα μου σπανε τα νευρα... να δωσω και την δικη μου λιστα: 1.Οι απαραδεκτοι (οτι και να πεις ειναι λιγο. 4 ηθοποιαρες τα δινουν ολα) 2.Ειμαστε στον αερα (απιστευτη σειρα. πολυ δυνατο σεναριο) 3.Κωνσταντινου κι Ελενης (φθηνο χιουμορ αλλα και αυτο χρειαζεται ωρες ωρες) 4.Της Ελλαδος τα παιδια (οπως και το απο πανω) 5.Ακρως οικογενειακον (απο τις τελευταιες σειρες που παρακολουθησα, Μπεζος εγγυηση!) 6.Εισαι το ταιρι μου (ξυλο σε οποιον εβαλε τα δυο τελευταια επισοδεια μεσα στις Πανελληνιες ) 7.Δυο Ξενοι (υπαρχουν καλυτερες ατακες?) 8.Ταυρος με τοξοτη (πιτσιρικας μου αρεσε, τωρα οχι και τοσο) 9. Μεν και δεν (οπως και το απο πανω) και μια αρνητικη λιστα: 1. Εγγληματα (μου την σπανε ΟΛΕΣ οι γυναικες του τρελα.) 2. Ντολτσε Βιτα (οπως και το απο πανω + ο πρωταγωνιστης (δεν θυμαμαι ονομα) 3. Ρετιρε/Μικρομεσαιοι (μαυρα χαλια της ελληνικης τηλεορασης...) 4. ΟΛΕΣ του Παπακαλιατη (η κλοπη σε ολο της το μεγαλειο)
Godfath3r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 To είμαστε στον αέρα όντως απίστευτη σειρά.Η μ@λ@κία όμως ήταν οτι δεν τα είχα δεί όλα...
bougatsas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Emena mou aresan oi apradektoi ths ellados ta paidia kia io men kai oi den. Thriliko epeisodio stous men kai den einai ekeino sto opio exei drapeteusei ena eglimatias palios pelatis tou daga o panagiotis manisalis kai o timos me mantalaki sti miti apeilei to dionisi kia tou leei tha sou pio to aima me kalamaraki tote tou leei i nana me kalamaki zwon kai tote o timos leei me kalamaki zwon.
john1987 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 ψιλο-off topic ρε παιδια απο που κλεβει ο παπακαλιατης? ειχα δει καποια επεισοδια μιας παλαιοτερης σειρας(οπου ο παπακαλ και ο αδερφος του πλακωνονται για μια γκομενα)και λιγο απο την τηλεταινια που χει κανει.... κατι μου θυμιζουν ολα,αλλα διαρκως ακουω οτι κατακλεψει καποιες ιδεες αλλα δεν ξερω απο που! ξερει κανεις?
john1987 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 ρε νονε(γιωργος?)πες μου κανα παραδειγμα...μη με αφηνεις με την απορια....
Godfath3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Όχι,πώς σου ήρθε το Γιώργος? Τέσπα, έχεις δεί την ταινία του παπακαλιάτη με την παρέα των τριών φίλων που κάνουν ένα φόνο κατα λάθος?Δεν σου θυμίζει τίποτα?
john1987 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 ναι sorry σε μπερδεψα με τον akujin.... ναι,δεν την εχω δει ολη αλλα αρκετο μερος...μου θυμιζει κατι απο teen movies αμερικανικες..(αλλα και αυτες δεν τις εχω δει καλα,νομιζω "ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι" κ τετοια?) κλεβει και απο ξενες σειρες?
Godfath3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Aκριβώς...Το I Know What You Did Last Summer σε Ελληνική έκδοση...Καλά απο ξένες σειρές όλοι κλέβουν.
vsls Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 K na perimenete na deite to Six Feet Under se greek version syntoma... Logika to Greek Desperate Housewives apo tin epomeni xronia!
mandate Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Εκμέκ παγωτό.ο ένας στα ουφάδικα και στη ρουλέτα ο άλλος οσφυοκαμψία{υπήρχε επεισόδιο που έλεγε : ο σκύλος σας κυρία μου[παύση] πάσχει από οσφυοκαμψία?} και ο παππούς: Α στο διαλο α στο διάλο Απαράδεκτοι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 aparadektoi 4 ever!!! makran i kaliteri seira olon ton epoxon,ti na protothimitho? to epeisodeio me tin katalipsi stegis? me to kolan(komma laikis nootropias)?me tis tsontes?(i papariga i kali lol)na einai kala o aderfos mou pou tis egrapse se vhs kai meta ekane ripping giati ego eimai entelos asxetos me rip kai paraplisia texnika themata,i plaka einai oti gemise i ellada me ta epeisodeia tou aderfou mou lol ,milame apo palia oxi tora teleutaia pou ta evale ksana merika epeisdeia to mega gia ta 15 xronia tou!na vlepetai na pernane apo kato eidiseis tou mega gia ton papadreou stin entatiki )) oses fores kai na ta do den ta variemai,alles gamates: tis ellados ta paidia,konstantinou kai ellenis,men kai den,ekmek pagoto,aytheretoi! arage exeis kanenas tipota apo auta?
Fozzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Re paidia, sovara twra.. toso poly sas aresei o Mpezos? Pera apo tous aparadektous opou htan ontws kataplhktikos... de goustarw na vlepw allh seira, apla k mono epeidh paizei! To Akrws Oikogeneiakon pou eixa dei kapoia eps.. vlakeia mou fanike (mou th spaei pou panta ma panta se kati tetoies oikogeneiakou periexomenou seires pou kavatzwnei th gynaika tou) Ths ellados ta paidia aresan s'olo ton kosmo (thimamai tous filous mou na milane gia ta episodeia) alla emena m'afhsan teleiws adiaforo Oso gia to "Ekeines k egw" pali den to parakolouthisa, ante merika episodeia kana kalokairi se epanalhpsh Kata t'alla (pera apo tis seires me ton Mpezo kai to ekmek pagwto) panw katw k egw tis seires pou eipate evlepa..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.